Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ennél tökéletesebb már nem lehet a NER: Főkonzul lesz Csiszár Jenő

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2017. január 25-e színarany betűkkel lesz felírva a magyar diplomácia történetének lapjaira. Új korszak kezdete ez a mai nap!

Csiszár Jenő igen hosszú utat járt be a kamaszkoromban titokban éjjel hallgatott zseniális Apukám világától a Heti Hetes ballib lakossági humorvályúján és a csokifaszon át az überciki köztévés vetélkedőkig. Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor júliusban kirúgták a közmédiából, ahol a Duna Televízió szórakoztató főszerkesztőségét vezette. Ám a Nemzeti Együttműködés Rendszerében senkit sem hagynak az út szélén.

Most végleg révbe érhet Havas tanár úr hűséges tanítványa: Jenőből ugyanis

milánói főkonzul lesz.

A hideg januári estébe napfényt hozó hírt közlő mno megjegyzi, hogy Csiszár számára nem teljesen idegen a terep, hiszen korábban már lakott a városban.

A műsorvezető 2001 és 2003 között valóban élt Olaszországban, ám ennél lényegesen komolyabb szakmai referencia, hogy 2009-ben Arena Alessando (aka Sandro) mesterszakáccsal olasz gastronómiai műsort készített

“Olasz meló” címmel.

Világos tehát, hogy Ciszár Jenőnél felkészültebb diplomatát széles e világon nem találhattak volna a feladatra. Én már tűkön ülve várom Torghelle Sándor düsseldorfi főkonzuli kinevezését, amire őt vitán felül alkalmassá teszi, hogy 2010-11-ben egy idényt lehúzott a Fortuna Düsseldorfban. További távlatokat nyithatna meg, ha az egész diplomáciai kar vezetését Kovács “Kovi” István nemzetközi elismertségű felnőttfilmrendezőre bíznánk, aki 2004-ben már bizonyította hozzáértését az “Élvezetek nagykövete” című alkotással.

7 thoughts on “Ennél tökéletesebb már nem lehet a NER: Főkonzul lesz Csiszár Jenő

 1. Mindig van lejjebb! Biztosak lehetünk abban is, hogy a zsidesz képes lesz még ezt is alulmúlni.

  1. Nagy gáz nekem, hogy a névrokonom. Gyakran kell mentegetőznöm miatta. Viszont amíg ott van,(és járat le minket) addig legalább nem látjuk a képét itthon.Az is valami. Van még néhány NER-díszpéldány, akiket szintén exportálhatnának mondjuk Lappföldre, Tmbuktuba, vagy a zorbán dakota kedvencei közé.

 2. Ez a tudatlan senki élősködésből jeles – rá van kényszerülve mert semmi máshoz nem ért.
  H.B.
  „Az igazi, alkotó, dolgozó, harcoló, büszke és bátor emberi teremtőkedvet alacsonyítja le az önző és telhetetlen zsidó, a harácsolás, az anyagiasság, a romlott élvetegség legalacsonyabb szintjére, amely már nem tartalmaz semmi emberi hitet és morált, csak nyomorultul elcsábult rabszolgalelkeket!
  Csak ezeken a torz lelkeken képes uralkodni, mert a zsidó,- legyen bármilyen kicsi, ostoba, vagy szánalmasan alkalmatlanul önfejű is,- de mindig uralkodni, irányítani akar, hogy értelmet színleljen felesleges és teljesen káros létének!”
  (Tiltott Könyvek, Prohászka Ottokár; „Intelmek”)

 3. A fideSS-nek “ez jelenti a nívót!? Nem meglepő,hasonló,a hasonlóhoz dörgölőzik. Amit a fideSS képvisel,képviselt, az az Ember számára nem lehet követendő,mert erkölcsileg zéró! A fennállása(?) óta csak a bűnt,a hazugságot, és azt a fertőt terjeszti,ami a velejéből árad. Pártolóikkal egyetemben!
  Szerintük , van az a pénz amiért érdemes, “mert annyit érsz amennyid van !?”

 4. A liberális senkiháziaknak sikerült a “kormánypártot” saját képükre formálniuk.. ügyesek.

  Ezt sosem hittem volna el.

  Olvassák el Robert Musil: A tulajdonságok nélküli ember c. művét. A 30-as években játszódó mű, de a napjaink könyve.

  Atilla

 5. Valahol láttam: “A demokráciában a hülyének szelekciós előnye van.” Havi 2 millióért lesz főkonzul.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: