KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Encsen már minden korosztálynak rettegnie kell a bűnözőktől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Három héttel ezelőtt idős, nyugdíjas nénit támadtak meg Encsen kitépve fülbevalóit, az elmúlt héten egy középkorú ember holttestét találták meg a város főutcáján ötven méterre a pénztárcájától, a napokban pedig egy kiskorú diákot erőszakoltak meg a vasútállomás közelében, egy életre szóló testi, lelki traumát okozva a fiatal lány számára.

Encsen ma már minden korosztálynak – a fiataltól a nyugdíjasig – rettegnie kell a bűnözőktől, ezért sem várhat tovább a Jobbik rendvédelmi programjának megvalósítása. Április 6-án véget vethetünk annak, hogy további négy évig kelljen rettegnünk attól, mikor támadják meg szüleinket, nagyszüleinket az utcán vagy akár saját otthonukban, s hazaérnek-e biztonságban gyermekeink, unokáink az iskolából, vagy a hétvégi házibuliból.

A Jobbik Encsi Szervezete őszinte együttérzését fejezi ki a család és a „pintéri rend” újabb gyermekáldozata számára.

Hocza Tamás, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Encsen már minden korosztálynak rettegnie kell a bűnözőktől

  1. Érdemes lenne kideríteni, hogy a többszörös rendőrgyilkos, olajmaffiózó, keresztapa sintér-pintér mivel zsarolja az orsós likud vityát, hogy már bejelentették az új kormányban is ez a patkány marad a belügyminiszter! Testhez álló feladat lenne egy valódi újságírónak ha egyáltalán létezik ilyen! Sajnos a jelek szerint a zsidó- cigány terror tovább folytatódik az országban!
    kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: