KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Elsikkadt” Feltámadás

Minden reggel azzal kezdem a napomat, hogy átnézem a nyugati sajtót a neten. Ma is ezt tettem, mielőtt elmentem a misére. A nyugati sajtó azonban idén nem azt a képet mutatta, mit eddig. Nem Krisztus feltámadásáról, az ünnepről, a pápai szertartásról szólt.

Volt a Kleine Zeitugban. A Die Zeitben, a Sternben a Der Spiegelben és a NZZ-ben stb… foci, voltak örömlányok, divat és politika… csak az ünnepről nem esett szó. Illetve esett, de nem úgy, mint eddig. Egy nagypénteki vatikáni szentbeszédet emleget ma minden sajtótermék. Azt a beszédet, amelyet a Vatikán szónoka mondott a pápa által celebrált szertartáson. A kapucinus szerzetes egy levélből idézett. Abból a levélből, amelyet egy zsidó barátja írt az egyházat ma támadókról és támadásokról. Ebben a levélíró kifejezte, hogy az egyházra márt csapás, a kollektív bűnösség kimondása és a pápa elleni támadások hasonlatosak a holocaust idején volt zsidóellenes nézetekkel.

Lett is ebből felháborodás, hiszen a zsidóknak az sem tetszik, ha valaki tagadja, helyesli, vagy hivatkozik az ő soá-jukra. A világon egyedül nekik volt nemzeti tragédiájuk, nekik semmi közük Krisztus keresztre feszítéséhez, viszont hangoztatják lépten-nyomon a krisztus és a kereszténység elleni gyűlöletüket. Mert nekik azt is szabad.

A mostani húsvét tehát nem az volt, mint eddig a húsvéti ünnepek. A lelki válság, a lelkek elleni aljas zsidó támadások, a kereszténység és a keresztény erkölcsiség teljes lejáratása gőzerővel folyik egy amúgy is kiégett, elkeseredett és gazdasági problémákkal küzdő Európában. Az aránytalanul felnagyított, és általános egyházi bűnként a keresztényekre pecsételt aljas vádak célja egyértelmű: meg kell dönteni a kereszténységet, Krisztust, és az Ő erkölcsi tanítását, hogy helyébe a lélektelen, nemzeteket rontó és eltörlő, a bűnt hivatalosan is elfogadottá tevő sátáni világ alakuljon ki a zsidók vezetése alatt. Szeretetről, emberségről, együttérzésről, Istenről és hitről nem szól ez az Új Világ. Ha tehetnék – és teszik is – kiirtják az ellenségeiket, gyermekeket mészárolnak le, ártatlan emberek millióit terrorizálják, s odáig jutottunk, hogy egyik izraeli szociológus kijelentette: – Izrael rákényszerülhet, hogy elpusztítsa Európát. És ez a pont a mondatok végén. Ez a magyarázata a minden hagyományos erkölcsi norma lejáratásának… ha nem megy a zsidó sajtón keresztül, majd megy fegyverekkel, gyilkolással, Gázai kottából, ahol szétszabdalt ártatlan gyermekek, öregek és várandós anyák estek áldozatuk egy-egy hazudott vagy valós rakétatámadásért, amit szintén nem a megölt felkoncolt, kiirtott gyermekek követtek el.

Felvásárolni, vagy kiirtani, nekik mindegy. Ők megtehetik és meg is teszik. Ők, akik a nemzetközi sportversenyeket már európai csoportokban küzdenek, s igyekeznek belopni magukat már az Unióba is, amit egyelőre az Unió ellenez. De mit nekik Európa határait Izraelnél meghúzni… Hiszen volt már effélére példa, amikor egy ország határait változtatták meg, s azt mondták, ez egy másik ország mától…

A húsvét tehát idén más volt, mint ezelőtt. Kézzel fogható támadássorozat, erőszak, vádak és rágalmak… hitükben megtántorodott emberek, üres templomok, kelletlenül miséző papok… ünneplő zsidók. S ráadásul még a bolti bárány és nyuszi-figurák is eltűntek Magyarországon a boltok polcairól…

És lám: – minden évben áldott húsvétot kívánva szoktam magam is megemlékezni a Húsvétról, magasztalni Istent, mert egyszülött Fiát adta értünk… és idén… idén engem is lehúz a cionista-zsidó örvény, mert szót kell emelnem a keresztények elleni holocaustról, arról a támadássorozatról, amely mindannyiunk bűnéül rója fel egy-egy esendő pap bűnét. Olyan ez, mint amikor a rabbi három éves és egy napos kisgyereket erőszakol meg (volt ilyen nem is egy esetben)… és a bűnt az egész zsidóságra fognánk. Helytelenül tennénk: hiszen nekik ezt a Talmud megengedi. Mint azt is, hogy a gójt, azaz a keresztény embert állatnak nézze, annak tartsa a hithű zsidó…

Holocaust van, keresztényellenes holocaust – vallom a kapucinus páterrel együtt. De én jobban hiszek Krisztusnak, mint a cionista zsidó szennymédiának, lettlégyen az amerikai, német vagy svájci újság, internetes portál. Mert Krisztus azt mondta, hogy keresztény egyházainkon a pokol kapui sem vesznek erőt, s az ige betűiről egy ékezet sem múlik el az idők végezetésig.

A zsidók keresztényellenes holocaustja tehát átmeneti, aljaskodó, istentelen támadássorozat, aminek hamar vége lesz. Vagy, mert valóban elpusztítják Európát, s utána egymás ölik halomra, vagy mert valaki egy lasszót vet a zsidó őrült és gyilkos politika nyakára, mint a texasi vadbikákéra, hogy megfékezze azt az ámokfutást, amely valóban veszélyt jelent a világra és minden keresztény vallásra, azok gyakorlóira.

És itt jutottunk el a húsvét szent ígéretéhez, a Feltámadás üzenetéhez, a Megváltáshoz. Ugyanis ez az ünnep akkor is ünnep a keresztény világ számára, ha a zsidók rossznéven veszik, s szembe kényszerülnek nézni saját istentagadásukkal. Mert a húsvét üzenete az, amely kihozza belőlük a gonosz keresztényüldözést: – tudják, hogy szövetségüket megszegték, amikor Jézust keresztre feszítették, s ezzel elvesztették isten irgalmát, szeretetét, kiválasztottságukat. S ebben a tehetetlen dühben keresik a támadási felületet a kereszténység ellen. És ebbe mindenkor belebuktak és most is belebuknak.

Mert Krisztus feltámadt! Valóban feltámadt!

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “„Elsikkadt” Feltámadás

 1. Választási segédlet.
  Orbán, a hazaáruló!
  Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás 2004.04.14
  2004 április 14-én, egy szerdai nap késő estéjén, Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott, ahol összegyűlt a megállapodást aláíró magyar politikai elit. Az egyezmény részben a már említett EU-Izraeli akcióterv alapján került megfogalmazásra, és 2004 május 1-én lépett életbe. A magyar felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikálták az EU-s országokban sem szellőztetett kerettervet, melynek egyes pontjai külön-külön is felérnek egy hazaárulással.
  A hazaárulók:
  Mose Kacav, Izrael akkori államfője,
  Mádl Ferenc, Magyarország köztársasági elnöke,
  Medgyessy Péter, akkori miniszterelnök,
  Kovács László az MSZP részéről,
  Hiller István az MSZP részéről,
  Dávid Ibolya az MDF részéről,
  Herényi Károly az MDF részéről,
  ORBÁN VIKTOR a Fidesz MPP részéről,
  Áder János a Fidesz MPP részéről,
  Pokorni Zoltán a Fidesz MPP részéről, valamint a
  Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének vezetői.
  Kuncze Gábor mint pártelnök
  Pető Iván mint az SZDSZ országos tanácsának elnöke.
  A dokumentum 8 pontból állt, melyek a következőek voltak:
  1, Magyarország befogadó célország.
  Ennek a pontnak a lényege, hogy abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500.000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak.
  2, Izraeli áruk európai terjesztése.
  3, Izraeli vállalkozások állami pénzen való támogatása.
  4, A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián
  keresztül.
  Ebben nincsen nálunk hiány. Ez is része az EU-Izraeli akcióterv néven ismert dokumentumnak. Az ún. holokauszt-oktatás tantárgyi bevezetésének sürgetése is ide tartozik.
  5, A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben, és
  annak szigorú alkalmazása.
  Ezzel azóta is és folyamatosan próbálkoznak. 2007 márciusában a Mazsihisz még azt a bátorságot is vette, hogy tövényjavaslatot nyújtson be! Törvényjavaslatot, a Mazsihisz!!! A médiának persze nem szúrt szemet, hogy mi a fenét képzelnek magukról.
  6, A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek
  működésének ellenőrzése, korlátozása, és megszüntetése.
  Ez a pont egyértelmű. Nem más ez, mint a megalkuvást nem ismerő, a nemzeti megújulást óhajtó és szolgáló nemzeti erők, az ún. szélsőjobb és a civil mozgalmak eltaposására tett törekvés szentesítése.
  7, Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában, és a
  nemzetközi fórumokon. Ez utóbbit tökéletesen lekövethetjük a magyar politikában. Az izraeli tömeggyilkosságok ellen egy szava sincs a magyar kormánynak, sem pedig a pártoknak.
  Főleg Orbánnak, akinek Izrael engedélyezte(!), hogy miniszterelnök legyen, és a Likud a csókospártja, amelynek Benjamin Netanjau a vezére.
  8, Harc az antiszemitizmus minden formája ellen a Berlini Deklaráció
  szellemében.
  A fentebb felsorolt hazaárulók közül, most nyilván Orbánt nyomják előre, mindenféle cionista szervezetek, de reméljük, hogy ez nem sikerül nekik.
  Isten óvja Magyarországot! Szavazz a Jobbikra! Hogy el ne süllyedjünk a zsidó mocsokban, amelyet most Orbán akar beszivattyúzni szent Hazánkba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük