ELŐZETES – Minden cigánynak ott lesz a C betű a homlokán!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Brutális kegyetlenséggel raboltak ki egy idős férfit Móron. A 84 éves Dezső bácsit félholtra verték. Az idősek félnek, úgy érzik védtelenek a támadásokkal szemben. Az pejoratív kifejezéssel öregezésnek hívott bűncselekményből lassan minden hétre jut egy.

N1Tv

9 thoughts on “ELŐZETES – Minden cigánynak ott lesz a C betű a homlokán!

 1. ha a rendorség képtelen elvégezni azon feladatát, hogy védelmezze a gyengéket, az erre rászorultakat (elsosorban), akkor ebben a népnek
  segítenie kell(ene). Hogy minden városban, községben, faluban …, ahol a rendorség képtelen védelmezni (elegendoen) a … pl-ul egyedül-élo öregeket, akkor ezt egy valami polgári védelemnek (helyinek) kellene átvennie, ill. besegítenie …

  a történelem során sokszor történtek olyanok, hogy a karhatalom nem a kicsiket, hanem a nagyokat védte csak (nem tudom, hogy ez történik-e Mo-on). Na ilyenkor mindíg volt valami betyár, egy ludas matyi, egy robin hood … aki jelentkezett erre. Ez persze egy szélsoséges eset. Viszont a polgárorség, az nem az !!!

  a cigányainkkal mindíg nagyon nehéz volt ‘elbírnunk’. Az o felfogásuk, az csak az eroszakot, az erot ismeri el (nem csak kivül, hanem maguk között is). Emlékszem egyszer (6-7 éve) olvastam egy valami 100 évvel ezelotti csendorségi eloírást, hogy amikor egy cigány személyt kellett nekik elfogniuk, hogyan, milyen módon kell ezt elvégezniük …
  a rendorséget ki kellene képezni ilyesmire is. Hogy jó eltudják végezni a
  feladatukat …
  na ebben is segítségre lehet egy fegyelmezett polgárorség, amelyben persze jó lenne cigány is (olyan, aki elfogadta a befogadók normáit, asszimilálódott) …
  szeretettel ; L

 2. Az a helyzet, hogy vidéken egy levél lehullását is meg lehet hallani, csakhogy az emberek inkább elmerülnek a bugyutábbnál bugyutább szappanoperák nézésében, avagy a napközben statáriális bíróságként működő, állandóan az utcán mindenkit pletyka szinten elítélő „hölgyek” úgy elbújnak a másikkal történő baj esetén, mintha ott sem lennének, s abban a hiszemben élnek, hogy velük nem történhet semmi baj. Sőt jellemükből adódóan még örülnek is más kárának.
  Vagyis az emberi hozzáálláson kellene változtatni, nem utólag sopánkodni, amikor visszafordíthatatlanná vált helyzeteken sanálkoznak 3 percig, majd tova lapoznak.

  1. az túl sok idoben kerülne kedves Anna. Az, hogy egy egészséges, jó (nem xenofób !) polgárörség megalakuljon az erre rászoruló helyeken, ahhoz nem kell mindenki. Elég néhány, aki erre a szabadidejébol adna. Viszont az feltétlen szükséges lenne, hogy a többiek ebben segítsék, támogassák ezeket !!!
   még egyszer, ezt nem a karhatalom, a rendorség ellen, hanem azok segítségére (amig ez szükséges) …

   egy esetrol hallottam (olvastam). Hogy Nagykátán (az anyai szülovárosomban) a rendorség NEM MERT kimenni egy gyanusított
   eloállítására. Egyszeruen féltek. Na egy ilyen alkalommal, ha ezek tudják, hogy a lakosság mellettük van és ez pl-ul egy kis, néhány személyes polgárörséggel is jelzett …, egész biztos ilyen sehol, soha
   nem történhetne meg …
   szeretettel, Lajos
   ps. egy szoros összefogás, szolidarítás kellene a bunözés ellen …

   1. Kedves Lajos!
    A főváros majd minden kerületében van polgárőrség, s vidéken is, még a legapróbb faluban is. Általában(!) az intézkedési jogosítványuk szűk, mint ahogy a kiadásaik fedezetét szolgáló pénzkeret is. (Főleg éjjel egy körbe kocsizás.) A normálisabb emberek számára megjelenésük ugyan visszatartó, illetve a róluk megszerzett információ, mert ugye, ha a falu szájára vesz valakit… De az abnormálisakat ez nem tartja vissza, mert védekezés helyett a legaljasabb rágalmakkal támadnak. És most nem cigányokról írok, nem is általánosítok, mert minden népcsoport között van ilyen is meg olyan is, csakhogy az arányszámok jelentősen eltérnek!

 3. Mindenkivel egyetértek, Annával különösen.

  Előttem van a kép, amit írt.

  De egy kicsit ellenkeznem kell.

  Baj van a falu vezetésével, a körzeti megbízottal.
  Nálunk nincs ilyen, persze bármikor lehet.

  Ezek a helyzetek, mindenki tudja, kinek köszönhető?……

  Nálunk is vannak pletyik, szerintem itt is sokan nézik a barom tv-t. De, ha valami „bajom” lenne, persze bárkinek, jönne a segítség.

  Ezt nem egyszer megtapasztaltam.

  Elmondom, második szomszédom cigány, nyugdíjas, ..ma megkérdezte, hogy adjon-e kölcsön 5000 ft- ot…
  Nem keresek rosszul, hiteleket vettem fel. De akkor még jól ment.
  Változott a politikai helyzet.

  Nem védem őket, nekem szerencsém van.
  Én sem nézem jó szemmel a félig kopasz, dagadt, tetovált, nagypofájúakat.
  Ilyen tip. a fehérek között is van, őket sem szeretem. De azt nem tudom, hogy ez előitélet-e?
  Nem volt velük szerencsém, de kerülöm őket. A mi falunkban ilyenek nincsenek, csak a városban látom őket. Nagy szájúak, dagadtak, jól öltözöttek, büdösek a pacsulitól.
  Nem tudom miből élnek, bár sejtésem van.
  A leírt példám biztosan nem általános. Sajnos az ellenkezője a jellemző.

  Szerintem, amely család nem olyan életvitelt folytat, azt ki lehet , ki kell közösíteni. Borzasztó lehet úgy élni nap, mint nap, hogy utálom az életet.
  A kiközösítés megoldható, persze közösség függő. Ha pedig nem olyan a falu, akkor így jártak. Mindenki.
  A politika, tudjuk nem segíti a tisztességes emberek életét.

  Ezért a nyugalmunk megóvása érdekében nekünk kell cselekedni. De nem eszetlenül.
  Vannak olyan falvak, ahol megakadályozzák a beköltözést.

  Ha pedig nem tudnak velünk együtt élni, akkor nekünk, a mi életünk miatt, meg kell keseríteni az ő életüket is.

  Elnézést, ha olyat írtam volna, de fontosabb a mi örökölt életünk, mint az ők örökölt életük. Ez az ország magyarország, aki nem tud a mi normáink szerint itt élni, az akár izraelbe is elköltözhet, vagy a nagy szabad országba, az usába.

  Látták a mostani videókat? Hogyan ölik az őslakosokat? Az utolsó indiánokat? A gázvezeték miatt?

  Mindenkinek látnia kell!!!

 4. Szerintem kiprovokálják, a kiprovovokálók, hogy jó vége legyen.

  Ennyire materiasták.

  A saját degeneráltságuk, istenhitük (önmaguk) miatt nem látják a véget, max. a végcélt…

  Ne higgyék, hogy istenkáromló vagyok.

  Az illuministák, a jezsuiták maguk az emberi eszmék kerékkötői.
  Ők az emberiség történetében azok a „klubok” , amelyek fékezik az emberiség felemelkedését.

  Gondoljunk bele:
  -nincsenek eszmék


  Önök is tudják folytatni.

 5. „önök is tudják folytatni.
  Miért vannak határok,nemzetek, vallások,ideológiák,pártok ?
  Hol van az igazság,a jog,nyugalom,béke ,harmónia, az induláshoz egyenlő esély mindenkinek?
  Miért nevezik a bűnözők szolgálati szabályzatát, btk-nak, törvénynek,jognak, és miért tanítják azt egyetemeken? Miért van az,hogy annak ellenére, egyre több a rendőr, a bíró,az ügyész,az ügyvéd,a smasszer, mégis nő a „bűnelkövetők száma?
  Miért kell az „egyszerű embernek napról napra többet dolgoznia,hogy fenntudja tartani magát, miközben választott vezetői dőzsölnek az Ő vérén,verítékén?
  Hol az igazság? Mindenki Róla beszél,de még senki nem látta!
  Kedves Atilla, a kérdések természetesen költőiek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük