KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elkészülni…, Vigyázz…, Pintér!

Az alábbi kérdés-válasz jegyzet 2010.05.27-én készült, Pintér Sándor belügyminiszter jelöltnek az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság előtti meghallgatásán.

A szűkszavú formáért elnézést kérünk, de az anyag így érkezett, nem változtattunk rajta.
(NIF szerkesztők)
(Gaudi-Nagy Tamás – Jobbik)
Felderítések eredményessége?
—  A szükséges technikai fejlesztés elmaradt; Technikai Kutatóintézet visszaállítása szükséges; a rendőrség törekedni fog a világszínvonalú feladat ellátásra.
Képzés?
—  Igen, szükséges; rendőri életpálya; lakásprogram beindítása; anyagi megbecsülés;
Szakszerű intézkedés, lőkiképzés?
—  A rendőr elleni támadás súlyosságát fel kell emelni; speciálisan képzett alakulatok vegyék fel a küzdelmet, ne az egyszerű járőr.
Agresszivitás?
—  Nem csak a rendőrség az, aminek ezt vissza kell fognia.
Pásztor Albert, miskolci rendőrkapitány kijelentése? („Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük” – mondta egy 2009. jan. 30-i (pénteki) sajtótájékoztatón Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány.)
—  Ha tényt közöl valaki, az tény, erre még nem lehet azt mondani, hogy cigánybűnözés van.
Politikai ügyek a szervezeten belül, korrupció?
—  A korrupciót ki kell irtani a belügy területéről;
Független Rendőri Panasztestület?
—  Bíróságként nem működhet; ha szabálysértést, vagy jogsértést észlel, akkor át kell adni az erre hivatott szervezetnek az ügyet.
Szomszéd-figyelő program?
—  Kopácsi Sándor hozta ezt az ötletet Kanadából, 1991-ben lett ez a szervezet megalakítva, jelenleg nem tudom, mekkora területet ölel fel ez a mozgalom.
Graffitik?
—  Közösen kell fellépnünk ellene a szülők bevonásával.
Szakszervezetekkel együttműködés?
—  Voltak, és nem voltak példák a megfelelő együttműködésre.
(Kubatov Gábor – Fidesz)
Off shore cége?
—  Soha nem volt, és jelen pillanatban sincs részesedésem.
(Mirkóczki Ádám – Jobbik)
Gárdisták az árvízvédelemben, elhallgatás?
„Nem az ő hatásköre, erre nem válaszolhat a miniszter jelölt”(Lukács Tamás bizottsági elnök)
Új Magyar Gárda Mozgalom?
—  A bírói ítéleteket be kell tartani, a rendőrség így fog eljárni minden szervezettel szemben, aki ezeket a törvényeket, vagy jogerős bírói ítéleteket bármi módon megsértik; „tehát a BM jogalkalmazó szervezet lesz, ennek százszázalékosan meg fog felelni; amennyiben törvénytelen bármi, nevezhetjük bárminek, – mert a Magyar Gárda bármi – átlépi a törvényeket, egészen biztos lehet benne, hogy a BM-el szembe fogja magát találni”.
(Csöbör Katalin – Fidesz)
Közbiztonság javításához szükséges feltételek?
—  A rendőrség folyamatosan harcban áll, és ehhez három dolog kell: pénz, pénz és pénz; hosszú távon erősebb anyagi forrásokra lesz szüksége a rendőrségnek.
(Lukács Tamás – KDNP, bizottsági elnök)
A bizottság alkalmasnak találja-e a jelöltet a belügyminiszteri tisztségre?
Igen: 13
Nem: 5
Tartózkodás: 0
(Lejegyezte: Arthur)


Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Elkészülni…, Vigyázz…, Pintér!

  1. Azt elfelejtették megkérdezni tőle, hogy ki „nyerte” el, meg, a BKV összes objektumának őrzését, épp a napokban. Csak nem a volt cége, a Civil Biztonsági Zrt?!!. Így kell a korrupciót felszámolni. Hogy rohadnátok meg mind!!!!

  2. 2010 május 29 gyásznapként fog bevonulni a magyar történelembe. Undorító volt látni a sok hazaáruló férget, ahogy összekapaszkodtak Orbán felesketése alkalmával. Negyed órát ecsetelte a likudos, szabadkőműves, új világrend építők, és a zsidó nagytőke tökeit szopogató kipás féreg, hogy ők igenis forradalmat csináltak. Hogy valósult meg a nagy nemzeti egység, ha 2.911.017 szavazójogú állampolgár el sem ment szavazni, és egymillió meg a Jobbikra szavazott. Most meg a Fidesz kormányprogramját is csak ők szavazták meg a 2/3-adjukkal, 107 képviselő meg nem fogadta el azt, nagyon helyesen, mert mit lehet elfogadni azon, ami nincs. Gyásznap ez a mai, de kezdete is a globális nagytőkét kiszolgáló diktatúrával szembeni nemzeti ellenállásnak. Az új, nemzetellenes kormány minden, a nemzet érdekeit sértő intézkedését bojkottálni kell, és minden, a húsz év alatt elkövetett mocskosságukat nyilvánossá kell tenni. Ennek a diktatúrának, érintettsége folytán, semmi szándéka nincs az elszámoltatásokra, a lengyel mintára történő luxusnyugdíj megvonásokra, a közbiztonság nemzeti elégedettséggel járó megvalósítására, a multik kedvezményeinek az eltörlésére, valamint az államadósság újratárgyalására. Orbán már megy is Brüsszelbe, megnyugtatni a nemzetközi nagytőkét és bankokat, hogy van még mit ellopni ettől az országtól, és ezért nyilván teletömik a zsebét a féregnek. Gyásznap ez a mai, gondoljatok csak szavamra az elkövetkezendő furcsa napokban, amelyek tán semmivel sem lesznek mások, mint az eddigi húsz év alatt, de nemzetünk megmenekülése a világhatalmi törekvéseket megvalósítani akaró külső és belső erőktől, immár egyre nehezebbé fog válni. Egyetlen reményünk a Jobbik, a Gárda, és az az egymillió hazafi, aki helyesen látta, hogy a Jobbik programját szóról-szóra kell megvalósítani. Orbánnak a szeme is olyan homályos, hogy ezt nem akarja észrevenni, mint az a szedett-vetett fércmű, amit ő a kormányprogramnak nevez. Hazánk ugyanolyan szégyene ő, mint az eddigi húsz évben népünk nyakán lógó senkiháziak. Csöbörből nem vödörbe kerül vele az ország, hanem egy mély és feneketlen katlanba. Éljen Magyarország, éljen a Szent Korona, és vesszenek a hazaárulók!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük