KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Éljen Soros Gyuri bácsi?

Az ECHO Tv Analízis műsorában Bogár László és Lóránt Károly elmondták, hogy bizonyos SZDSZ-es körök hogyan működtetik a pénzpumpát, amit a Fidesz-nek sem szabad megpiszkálni. Tegnap kaptam ehhez a riporthoz egy megelőlegezett számítást. Be is illesztem, hogy lássátok, miről is van szó, és mit művelnek Sorosék.

„Top Secret! Szigorúan bizalmas anyagok!
A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk viszont az, hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat. Nem csoda, az adatok megdöbbentőek, és még megdöbbentőbb, hogy egyetlen magyar politikus sem beszél róla, még évértékelésben sem.

Olvasson a sorok között!
Íme két hír, amit az emberek 99,9%-a el sem olvas, és nem is ért.

1. hír

Az ország államháztartási és külső finanszírozási helyzete látványosan javult. … A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlege átfogó összehasonlító elemzést állított össze a magyar és a lengyel költségvetési helyzetről. A ház számításai szerint a magyar államháztartás strukturális elsődleges egyenlege az idén (2010) a hazai össztermék (GDP) 5,3 százalékának megfelelő többletet mutat majd, …

2. hír

Röntgen alatt Magyarország – elégedett Brüsszel az eredménnyel ….. Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete – állapította meg az Európai Bizottság, hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (…..) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne.

Tényadat:

A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. Akkor most nézzük meg mit jelent ez MAGYARUL:

1. A magyar államháztartás 2009 és 2010 között stagnál, azaz nem változik. (Most tekintsünk el a pár tízed százalékos csökkenéstől, vagy esetleges emelkedéstől.)

2. a fenti tényadatból így könnyen kiszámítható, hogy a magyar költségvetés 1% az 255 milliárd forinttal egyenlő. (Sima aránypár: Ha 918,6 milliárd 3,6%, akkor 1% hány milliárd?) Tehát 1% 255 milliárd forint!

3. Idén 2010-ben 5,3% lesz az államháztartás elsődleges többlete. Azaz 5,3-szer 255 milliárd, vagyis 1352 milliárd forint. Ez az elsődleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZÁG. 1352 millárd forintot.

4. A 2. hír szerint mégis tartható lesz a 3,8%-os hiány!!! Ezek szerint 3,8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.

5. Kérdés, hogy hová tűnt az 1352 milliárd többlet és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez összesen 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár. Hol ez a pénz?

Kapaszkodjon meg!

Ez a pénz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizetünk! 2321 milliárd forint, 11,6 milliárd dollár. Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa: 2321 milliárd forint az öt darab teljes és felépített 4-es METRO, vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj, vagy a teljes jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének költsége, vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány, vagy 150 darab Grippen vadászgép, vagy 2321 darab Combino villamos vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz vagy minden magyarnak a csecsemőtől az aggastyánig 232000 forint. Ennyit fizetünk csak kamatra 2010-ben.

Mit tehetünk? Először is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok. Az a politikus aki beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát.

Kik ezek a befektetők? Kik szedik a kamatokat?

David Rockefeller, Nicholas Rockefeller, és csicskásuk Soros György

Ha tenni szeretne valamit, küldje tovább minél több ismerősének ezt a levelet.

Köszönjük!

Hegyvidéki Trianon Társaság
htt19200604@gmail.com

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Éljen Soros Gyuri bácsi?

 1. Én szívesen továbbküldöm ezt az írást, de kérem, hogy a Társaság részéről valaki személyesen írja alá, tehát legyen szíves névvel vállalni. Én magam minden levelemet és írásomat aláírom, és másoktól is ezt kérem.
  Köszönettel:
  Dr Végvári József
  nyugdíjas nyelvtanár

 2. A Tel-Avi-i paktum:
  1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.
  2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.
  3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövőben kikerül a magyar hatóság engedélyezési köréből. Külön kiemelték, hogy ilyen Grespik László-féle engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a Budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán- kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történő letelepedését.)
  4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak előnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.
  5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok
  Ez már nem a Rózsadombi Paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már HAZÁRULÁS.
  Tehát ha egy zsidó elvágja egy magyar torkát, magyar hatóság csak a Moszad engedélyével járhat el.
  A Talmud viszont azt írja a zsidóknak, hogy a legjobb gójokat is meg kell ölnötök. A gójok pénzét Isten az izraelieknek szánta. A gójok földje olyan, mint a sivatag földje, ha egy zsidó ráteszi a lábát, akkor az a föld az övé lesz.
  Orbán az ezeket vallók testvérének tekinti magát. Árpád apánk vezette a magyarokat, ide vezette a szép Kárpát-medencébe, örök hazát adni népének. Orbán megvezeti a magyarokat, s hatalmuk biztosítása és gazdagodásuk érdekében, eladja ezt a hazát.

 3. feco0220
  A Moszad a cionista gazemberek intézménye.
  Azért valamit mégis csak tanulni kellene a történelemből. Persze nem azokat a hazugságokat, amiket ránk erőszakolnak, hanem a valódi tanulságokat kell levonni.
  A világégés után azzal a valóban ostoba döntésével szembesítették és zsarolták az emberiség jelentős részét,hogy mit tett a zsidósággal. Most is ezt a csapdát készítik nekünk elő a gerjesztett antiszemitizmussal.
  Ne dőljünk be ismét ennek a mocskos trükknek!
  Ne kezeljük a zsidóságot egységes egészként! Ők maguk sem gondolják így, viszont a cionista érdek ezt a hamis, soha nem volt egységet igyekszik láttatni a világgal. A számára szükségtelen, feláldozhatónak, esetenként „igazi” zsidónak el sem ismert kisemberrel szembeni, tettlegességig fajuló ellenségeskedés igazolásul szolgál a cionisták számára az anyagi követelésekhez, a politikai, gazdasági hatalom és egyéb befolyások növeléséhez.
  Gondolkodjunk el, hogy ki a valódi ellenség!
  A velünk és köztünk élő zsidó, vagy a fölöttünk és belőlünk élő zsidó az igazi ellenség?
  Nagyon sok egyszerű kis-zsidó nem azonosul a zsidónak nevezett szemlélettel és politikával. A történelem során is így volt ez, gondoljunk az ószövetségi időkre, amikor az északi tíz törzs békében, barátságban, jólétben élt a többi néppel, amit a déli két törzs, illetve valójában csak Júda nem bírt elviselni. Az akkori világ legaljasabb, legkegyetlenebb népét, az asszírt uszította „testvéreire”.
  Krisztus idejében és utána a felsőbb rendű zsidók (farizeusok, római állampolgársággal bíró zsidók, illetve a papság), akikben jobb híján megbízott a nép, ismét elárulta őket, vérbe fojtva a palesztinai forradalmat. A mai korunkban az egykori Júdát, a későbbi farizeusokat, papokat és kiváltságokat birtoklókat, tehát a mindenkori felsőbbrendű, agresszív, mindenáron az abszolút hatalomra vágyókat a cionisták, illetve az ő legfelsőbb köreik jelentik.
  A gyakorlatban és a mi valódi problémáinkat illetően a közöttünk, velünk élő zsidóknak semmi köze nincs ezekhez az aljas gazemberekhez! Hogy ennek miért nem adnak kellő hangot a kis-zsidók? Azért, mert nagyon megfélemlítettek . Emlékeznek még a néhány évtizede történtekre, tapasztalják nap, mint nap, hogy a zsidó politikának köszönhetően mekkora ellenszenvvel viszonyul hozzájuk a világ. Az a hamis remény élteti őket, hogy a cionista vezetők képesek megvédeni őket. Képesek, de nem céljuk, csak addig, amíg a robbanáshoz szükséges feltételeket meg nem teremtik.
  Addig nem változik semmi, amíg a világ fel nem ismeri, hogy a zsidóságot nem szabad egységként kezelni. Meg kell különböztetni az áldozatokat a bűnözőktől, és védeni kellene őket, hiszen e nélkül -jobb híján- továbbra is csak a vérük összetartó erejében bízhatnak, teljesen hamisan. Ne feledjük, a történelemhamisítás nem csak a mi kontónkra történik, vastagon meg kell hamisítani a zsidók történelmét is, hogy a korábbi keserű tapasztalatok nehogy okulásul szolgálhassanak.
  A másik nagy teher a kis-zsidók számára a Talmud. Ennél aljasabb szemlélet és ideológia nincs a világon. Persze elfedésnek vastagon fel van hígítva, ebből szoktak igazolásul idézgetni a rabbik, de a lényeg a Luzsénszky-féle fordítás, a többi csak rizsa, porhintés. A Luzsénszky fordítást már nagyon sokszor bíróságra vitték a zsidók, erre szoktak is hivatkozni. Azt azonban elhallgatják, hogy egyszer sem ítélt a javukra a bíróság…
  Sajnos a Talmudnak ez a magva az, amit a zsidókba már gyermek korban kezdenek sulykolni. Ezek a gyerekek aztán egyrészt alapból gyűlölnek, és a gyűlölködés és a felsőbbrendű másság okán félnek is tőlünk, a nem-zsidó világtól.
  Ezt a frusztráltságot kellene nekünk segíteni megszűntetni, felnyitni a zsidóság szemét, és a valódi bűnösökkel, a közös ellenségünkkel szembeállítani!
  A cionista gazemberekkel, a pénzpiaci hiénákkal, az illuminátival és lehetne sorolni a rothschildi-rockefelleri bűnszövetkezet ezer arcát, szóval a világmegrontó erővel csak úgy lehet leszámolni, ha vagy előcibáljuk őket a fedezékükből, ami nem lenne egyszerű dolog, vagy lebontjuk a fedezéket, ami a hamis ígéretekkel, ideológiákkal táplált zsidóságból épül fel a védelmükre.
  A harmadik út számomra a legszimpatikusabb, de meglátásom és eddigi tapasztalatom szerint az emberek erre lennének a legkevésbé fogékonyak: fel kell számolni a teljesen hamis alapokon nyugvó jelenlegi pénzpiacot, újradefiniálni a pénz fogalmát és szerepét az életszerű szükségesség alapján; mentesíteni a társadalmakat a lelket és szellemet megnyomorító „izmusoktól”, életidegen ideológiáktól, filozófiáktól, vallásoktól; hagyni, hogy a társadalom spontán értékrendet válasszon és alakíthasson ki magának, ahogy az a világban évezredekig bevált és működött; és meg kell szüntetni azt a gyakorlatot, hogy a tudomány és a politikai-gazdasági elit karöltve, az emberiség feje fölött döntsön arról, hogy milyen és mennyi ismeretre van szüksége az emberiségnek a nem létező egyensúly megőrzése miatt.
  Addig azonban nem fog semmi sem változni, amíg a kis-zsidók tömegét fedezékként, vagy kiszolgáltatásuk után áldozatként feltüntetve ki tudják használni saját népük bűnözői. Ahhoz, hogy merjenek lépni a saját és a közös érdekeinket képviselve, a mi támogatásunkra volna szükségük. Amíg a hamis zsidó egység látszatát fenn tudják a gazemberek tartani, nem fog változni a világ! Addig úgy, és akkor vesznek le minket anyagilag, akkor aláznak meg büntetlenül, amikor akarnak!

 4. Baj van! Ki irányítja az országot?
  A Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozat csupa szép és támogatható elvet tartalmaz, de a gyakorlatban semmit sem jelent.
  A Fidesz a nemzeti együttműködésen a 2/3 gátlástalan kiaknázását, a többi párt bedarálását, és a hihetetlen, pofátlan cinizmust érti.
  Ez a média világában úgy fog lecsapódni, hogy a Fidesz a médiában nem kétharmadra, hanem három harmadra törekszik, ahol a törvénymódosítások révén egyáltalán nem lesz majd ellenzéki hang, és megjelenés, s ha mégis, akkor is csak díszlet szintjén.
  Pintér ma is bejelentette, hogy a közbiztonság érezhetően javult a kormány intézkedéseinek a hatására, holott a kisujjukat sem mozdították még, és a cigányok fosztogatnak, rabolnak, és ez alatt a két hét alatt is agyonvertek két idős magyar embert.
  A Fidesz arra használja a kétharmados mű-többségét, a vak is láthatja, hogy a települési önkormányzatokban is bebiztosítsa a hatalmát, és megvalósítsa az egypártrendszerét. Ezt azzal az átlátszó trükkel próbálja elérni, hogy a falvakban, városokban, megyékben, a polgármestereknek lehetőségük lesz alpolgármestert kinevezni saját hatáskörben, tehát választás nélkül.
  Azt szeretné ezzel elérni, hogy a választók elé állítani nem mert kádereit az ablakon át csempéssze be az önkormányzati vezetőségekbe, ami jellemtelen aljasság, és antidemokratikus eljárás. De a kétharmadjával és megfelelő média magyarázatokkal, ezt is el tudja érni, és velünk lenyeletni.
  A hazugságok hálójában vergődő magyar közélet napjai meg vannak számlálva, és a húsz éves hazugság megérett a bukásra.
  A rendszerváltozás rendszere tovább él még a Fidesszel, amely maga is az elmúlt húsz év szerves része, de már maga a rendszer haldoklik, amelyet a kormánypárt is érez, ezért kénytelen kétségbeesett kísérletet tenni arra, hogy magát a megújulás letéteményeseként mutassa be.
  Forradalomról, alkotmányozó nemzetgyűlésről beszél (hadovál), egy új rendszer felépítéséről tesz diadalittas kijelentéseket, de mindez hamis, álságos, és üres.
  Nincs mögötte sem hitelesség, sem valódi szándék, sem kellő mozgástér, csak egy elvetélt próbálkozás. És miért?
  A Bilderberg-csoport tagjai, akik a világot irányító globális pénzügyi elit egyik képviselete, idén a spanyolországi Sitges-ben tartották tanácskozásukat.
  Onnan lehet tudni közvetve, hogy az egyébként erősen titkolózó társaság miről tanácskozott, hogy utólag milyen döntések születnek a világ pénzügyi, gazdasági és politikai életét irányító fórumokon.
  Amit a Bilderberg-csoport tagjai zárt ajtók mögött megbeszélnek, azokból kormánydöntések, a nemzetközi szervezetek, a NATO, az EU, az ENSZ döntései lesznek.
  Magyarországnak a nemzetközi pénz-és korporációs oligarchia és hatalmi hálózata diktál, mert nincs olyan erős társadalma, nemzeti elkötelezettségű, pénzügyi és gazdasági erővel rendelkező kormánya, amely kellő erővel tudna szembeszállni a pénzuralmi világelittel. Ez a világelit már alaposan belerázta Orbánt a nadrágja szárába, és a „demokratikus” magyar vezetés engedelmesen fejet hajtott. Ez is mutatja, meg Orbán jelenlegi körútjai, tárgyalásai, hogy tulajdonképpen ki is irányítja az országot.

 5. Hogyan valasszunk hitelt? Melyik a jobb? Oldalunk segit

  (Nos, az „oldalra” kattintva: „Sorry, but you are looking for something that isn’t here.” üzenet jelenik meg.

  Egyébként pedig ez egy pénzügyi reklám, aminek nem igazásn örülünk! – szerkesztőség)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük