KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

ÉLETKIHÍVÁS – avagy: Iskolából terror háza

Hír:
Védelmi pénzt szednek, késekkel felszerelkezve érkeznek a tanulók. (Magyar Nemzet)

Egyre több panasz érkezik az oktatási ombudsmanhoz amiatt, hogy a kezelhetetlen diákok terrorizálják osztálytársaikat, megfélemlítik és megalázzák tanáraikat. Olyan iskola is van, ahol a problémás tanulók védelmi pénzt szednek gyengébb diáktársaiktól. Vannak, akik bedrogozva vagy késekkel felszerelkezve járnak iskolába – derül ki az oktatási ombudsman beszámolójából. Egyes igazgatók térfigyelő kamerákkal, biztonsági őrökkel, csomagátvizsgálással védekeznének, ám ezek nagy részének használata jogszerűtlen.

Jelenleg az egyre növekvő agresszió veti fel a legsúlyosabb kérdéseket az iskola világában – állapítja meg a tavalyi iskolai jogsértéseket és panaszokat összegző, most nyilvánosságra hozott beszámolójában az oktatási jogok biztosa.


Az iskolavezetők, pedagógusok, diákok és szülők megdöbbentő panaszokkal fordultak a biztoshoz. Egy diák például azért kérte az ombudsman segítségét, mert szerinte iskolája a terror házává vált. Néhány problémás tanuló folyamatosan fenyegeti, zsarolja a többieket, egyesektől védelmi pénzt követelnek, másoktól elveszik értéktárgyaikat. Gyakran provokálnak verekedést, sőt az is előfordul, hogy más osztályok termeibe óra közben bemennek, és megzavarják a tanítást. A diák szerint a többieket terrorizáló tanulókkal szemben a tanárok is tehetetlenek, ezért egyre több diák jár rettegve az iskolába – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában, melyből további részleteket is megtudhat.

Eddig a hír!

 

Tisztelt magyar tanárok!

A fenti cikk arról szól, amit az élet valójában kihívásként megjelenít a mai magyar oktatási rendszerben.

Kérem, engedjék meg, hogy egy olyan javaslatot ajánljak szíves figyelmükbe, amivel nagy esélyük lehet a fenti történet végleges lezárására. Lezárva ezzel egy olyan pestisként pusztító liberális oktatási törekvést, ami a magyarokat szétzilálja, gyermekeinknek már a kezdetekben megtörni igyekszik a gerincét, és naponta megkeseríti a családok életét.

Sztrájk! Ez az egyetlen lehetőségük. Sztrájk, meghatározatlan időre, ameddig le nem teszi a törvényhozás elé az ország vezetése azt a törvénymódosító javaslat-együttest, ami alapján a társadalmi együttélésre képtelen családok és sarjaik kiszűrhetők, elkülöníthetők, hovatovább büntethetők lesznek.

 

Tisztelt magyar tanárok!

Pontosan tudatában vannak a jelenség hatalmas horderejével! Fogy az idő, fogy a magyar, szaporodik a közveszélyes jelenség az iskolákban.

A magyar emberek döntő többsége törvénytisztelő, jogkövető állampolgár, akinek egyáltalán nem hiányoznának a drogos, és fegyverrel hadonászó deviánsok.

 

Tisztelt magyar tanárok!

Ismétlem, sztrájk! Minél előbb! Ne érdekelje Önöket, hogy ki mit mond erről! Pontosan tudják, hiszen legtöbbjük mára megtapasztalta, csak annyi jog illeti meg a dolgozókat, amennyit maguknak törvényes keretek között és törvényes eszközökkel kikényszerítenek.

Az Önök munkaadója az állam. Jelenleg az állam nem tesz meg mindent azért, hogy Önök tényleges biztonságban építhessék a jövő nemzedékét, s ezzel későbbi remélhetően támaszaink világlátását, emberi tartását, a valós tudás szükséglet mellett.

Kérem Önöket, ne késlekedjenek! Hivatásuk, életpályájuk gyakorlásának megítélése a tét. Azért ez a tét, mert a jövő nemzedéke részben Önökön keresztül fogja megítélni élet-környezetét, hiszen eljön az idő, amikor ráébrednek arra, mit és miket nem tettek meg értük a múlt tanítói és tanárai.

Ha lesz okuk erre – és csakis Önökön múlik, hogy lesz-e ilyen ok – az kőkemény ítélet lesz.

A magyar szülők azt várják el a magyar államtól, hogy gyermekeik legkevesebb ameddig tankötelezettségükből eredően eleget tesznek mindennapi feladataiknak, mint bárhol máshol az élet területén, köteles minden eszközzel gondoskodni az ő biztonságukról. Értendő ez lelki, szellemi, ma meg már azután sajnos testi vonatkozásban is.

Fiaink felnőttek. Sok olyan elvetendő magatartásformával találkoztak tanulmányi idejük alatt, ami meg nem engedhető. És a magyar állam nem tett semmit annak érdekében, hogy ez meg ne történjen.

Sztrájk! Ez a megoldás, tisztelt magyar tanárok!

Lássanak hozzá, szervezzék meg a tárgyalásokat, s ha az nem vezet eredményre igen rövid idő alatt, ne gondolkozzanak. Sőt, akár vonják be a családokat is, hiszen gyermekeik ártatlan testi épsége forog naponta veszélyben.

És ha az állam nem képes garantálni a tanulók, és a tanárok testi és vagyoni sértetlenségét, vegyék kezükbe az ügyek rendezését. Ugyanis kit érdekel a jog, ha valakinek a gyermeke életre szóló testi, lelki sérüléseket szerez az antiszociális hordalék miatt. És ehelyütt a hordalék kifejezés semmilyen szélsőséges tartalmat nem hordoz, hanem egyszerű ténymegállapítás.

Igen, azokat a tanköteles korú fiatalokat végső megoldásként életbiztonsági szempontok alapján megkerülhetetlenül el kell különíteni a többiektől térben, időben – akár szabadságaik megvonásával.

 

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Hálásan köszönöm minden volt tanítómnak és tanáromnak, amit vállvetve értünk megtettek. Akik közülük ma is élnek még, jó egészséget kívánok!

Ferencváros, 2010. október 20.

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “ÉLETKIHÍVÁS – avagy: Iskolából terror háza

  1. A holokamus Pokornytól várni a megoldást, – magyar testvéreim – ostobaság.
    A fidesz amennyiben akarná, ezen a problémán már akár túl is lehetne. De nem tett semmit, és nem fog tenni semmit sem. Neki továbbra is a zakkant agyú társadalom kell. Azt meg, a jelenlegi felállásban az oktatás garantáltan biztosítja. Fényes jövő áll a fidesz előtt !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük