Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Életkép a 47-es villamoson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Utazom ma délben a 47-es villamoson heti nagybevásárlásomról hazajövet a Vámház téri csarnokból. Erős szavak szólítanak fel szendergésemből: “Jegyeket bérleteket kérem ellenőrzésre”! Rutinszerűen rezzenek fel a “sértő” felszólításra,hiszen már sajnos nyolc éve törvényesen utazom jegy és bérlet nélkül

Felmutatom a személyimet, a göndör, fehérhajú láthatóan nyugdíj közeli vagy nyugdíjas ellenőr fel és megismer, bocsánatot, elnézést kér, én meg ráismerek az ellenőri bőrtáskán a közismert Budaházy tiltakozó plakátra. Egymás szavába vágva ordítjuk a villamoson amúgy “cigányosan”: “de hiszen mi egy oldalon állunk”!
“Budaházy börtönben a bünőző Gyurcsányék és Gergényiék szabadlábon” -ordítják egymást is túlkiabálva a villamos zaját.

“Mond meg Péter Tamásnak, hogy holnap szorítunk érte a tárgyalásán” – kiáltja mindkét ismeretlen nevű ellenőr az arcáról ismert úr és ismeretlen hölgytársa és leszállnak a Móricz Zsigmond körtéren. Meglepetésemre érzékelem,hogy a villamoson utazó közönség egy része “képben van” és V betűt formál felém a járműben.

Még látom az elinduló villamosból a leszállt ellenőrök újaiból formált V betűket is.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Életkép a 47-es villamoson

  1. “holnap szorítunk érte a tárgyalásán”
    Még mindig vannak akik hisznek a mesében !! Ezektől igazságot elvárni több ,mint naivság! Miért nem azt nézik,hogy valójában kit is szolgál a “bíró. Mert ha az Igazságot Szolgálná,akkor ez az egész fideSS-es rablóhorda életfogytiglaniját töltené ‘orbánostólkövérestőllázárostóláderig.

  2. De lehetne “életkép karácsony előttről egy nappal.
    A “jónak lenni jó” hülye kormánypropagandával,aztán civil besúgok kamerával elbújva, rádión leadva a közelben várakozó “rendőrnek,hogy kinek nincs bekapcsolva az öve. (kimaradtam)Hogy legyen jó(?) a karácsonya.
    Ugye hülye füredi zsaruk!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: