KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elég volt az EU vezetőinek impotenciájából, Európai szintű népszavazást!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az elmúlt időszak bizonyította, hogy az EU jelenlegi döntéshozói nem képesek a migráns kérdés kezelésére, nem képesek arra, hogy Európa határait megvédjék vagy komplex megoldást találjanak.

Európa és Hazánk elárulói, ellenségei: Jean-Claude-Juncker és -Martin-Schulz
Európa és Hazánk elárulói, ellenségei:
Jean-Claude-Juncker és -Martin-Schulz

Mi,  kisgazdák, arra kérünk minden magyar EP képviselőt,  hogy kezdeményezzék azt, hogy az európai emberek, az európai nép,  saját maga dönthessen ebben a kérdésben, hogy akar-e kvóta rendszert és milyen EU-t akar a jövőben, hiszen legyünk őszinték:  A migráns válság negatív hatásait nem az Európai Unió nagy migráns barát szónokai fogják megérezni tengerparti villáikban, hanem a hétköznapi polgárok, akik saját munkájukkal keményen dolgozva tartják el az egész intézményrendszert, legyen szó vidéken földből élő gazdákról, vagy a gyárakban „robotoló” kispolgárokról. Európai szintű népszavazást akarunk, magunk akarunk dönteni a sorsunkról!

http://fkgp.hu/

9 thoughts on “Elég volt az EU vezetőinek impotenciájából, Európai szintű népszavazást!

 1. Javasolnám a kisgazdáknak, hogy indítsanak aláírásgyűjtést a kötelező kvóta ellen.
  Már megtehették volna, ha szívügyük valóban!
  Ha sikerül elég nagyszámú aláírást gyűjteniük, akkor segíteni tudják a népszavazás kérdését felvállaló EP képviselőink felvetését Brüsszelben.
  Gyanakszom azonban, hogy itt is inkább politikai haszonszerzés van a háttérben, hiszen a kisgazdák eléggé lejáratták magukat a magyar közélet közelmúltjában
  Kiábrándult

 2. Ahogy ezt a két „szerencse lovagot elnézem,olyanok mint az unió, langyosak és „csak nekünk legyen jó. Az európai unió egy haszonszerzésre szakosodott köztörvényes sisere had. Azonkívül,hogy itt is a legnagyobb kutyák szeretkezhetnek, az égvilágon kívül semmi előnye nem származott belőle a Magyaroknak. Sőt! Levetkőztették anyagilag teljesen! Hülyítés az persze folyt és folyik a mai napig,de a migráns válság is rámutatott,hogy baj esetén mindenki „csak magára számíthat,mint általában. A pénz tologatás egyik országból a másikba arra jó,hogy az éppen hatalmon lévők lecsípjék belőle a maguk „részét és a szöveggel etessék a népet, az unió „adta. Kiszámolta e valaki valamikor,hogy egy német munkás alaphangon minimum kétezer eurót keres,míg egy Magyar, háromszázat. Ezzel számolva, a kettő különbségét szorozza meg a Magyar munkaerő piacon dolgozókkal,ami három és félmillió és azt szorozza meg az évek számával, amióta beléptünk az unióba. Na ennyibe került nekünk az unió, mert a különbséget kilopták a Magyar dolgozók zsebéből. Menyit fizet a mercédes, az audi, itt és mennyit a „otthon a saját dolgozóinak? Az állami támogatásról nem beszélve,mennyit kap egy magyar és mennyit a mercédes Kecskeméten? Hová lettek a Magyar vállalatok? Na ennyit az unióról,meg a „magyar kormányokról. A magyar „közgazdászok meg elmehetnek a magyarázataikkal a ….(zunióba) Egy valamire való lépés az lenne,hogy lepattanni ebből a rabló bandából, míg nem késő!
  UI: Megkérdezte e az éppen regnáló hatalom „valakitől is,hová lett a kettőezer milliárd forintnyi privatizációs vagyon?

 3. Ezt a linket küldte valaki a Pegida Hungary oldaláról, egy német autópályára van kifüggesztve az alábbi szöveg
  .
  „A gyerekeitek Allahoz imadkoznak vagy meghalnak…
  Traum oder Wirklichkeit?…Autobahn Banner in Deutschland…
  Euer Kinder werden Allah beten oder sterben…”

  https://www.facebook.com/1410701359223897/photos/a.1415444978749535.1073741849.1410701359223897/1489401571353875/?type=3

  Szóval nemsokára nem az ellopott milliók lesznek a legnagyobb problémáink, hanem magyarok millióinak életeéért aggódhatunk, ha ez tovább folytatódik.

  Egy svéd radikális azt mondta egyedül a géppuska lenne a megoldás, borzasztó, de valószínű ez is eljön majd, kétségbeejtő!

  Kézdi Előd

 4. Nem csak ennek a „két díszpintynek! ” egy a vége az eszesnek,a bolondnak,a szegénynek, a gazdagnak. Ez is hiábavalóság. Lassan nektek is „lefő a kávé és megtudjátok, mit is tettetek valójában. Addig is röhögjetek nyugodtan,hogy legyen erőtök majd, SÍRNI!

 5. „Szóval nemsokára nem az ellopott milliók lesznek a legnagyobb problémáink.? Ez is igaz,de sok ember nem fagyott volna meg télen ,gyerekek nem esnének ki az iskola padokból éhség miatt, kórházi ellátás hijján nem hunynának el fiatalon emberek.Nem csak a nyugdíjasok, emberhez méltóan tudnának élni, ha azok, akikre bízva van a „köz vagyona, jó gazda módjára bánnának vele. Hány segélykérés van műtétekre,lakhatásra, vagy „hétköznapi anyagi problémákra? A „kormányoknál a kérések süket fülekre találnak. Stadionokra, migránsokra, hatvan milliárd van, Magyar ember megszorult helyzetére nincs! Na ezekről beszélek…..

 6. Bárki bármit is mond a megoldás kalasnyikov – így is úgy is az lesz a vége.
  A képen vigyorgó két féreg azt hiszi,hogy kiváltságos lesz,ha sikerül a cionisták elképzelése.
  Ezek mindenkit hülyének néznek – ez lesz a vesztük – és ez mindaddig így lesz amíg egynél több szervező létezik.
  Aki férfi az megszervezi a családja védelmét és részt vesz a Haza védelmében.
  Isten óvja Magyarországot!!!
  H.B.

  Népem. Fajtám. Vérem!
  Fájdalma bennem ég!
  Szánd meg Uram Isten
  Atilla nemzetét.

 7. Egy tisztességes ország,tisztességes lakói, nem akarnak bűnrészességet vállalni,sem a natoval,sem a (..zunióval). Hasonló,a hasonlót vonzza.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: