KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egyre dühösebbek a gazdák

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

deresre4(1362)

Legutóbb jószágaikkal vonultak a Földművelésügyi Minisztérium elé a kiszolgáltatott gazdák, hogy felhívják az illetékesek figyelmét az őket érintő lehetetlen állapotokra. Holnap délelőtt 11-kor azonban – ahogyan felhívásukban megfogalmazták – deresre húzzák a minisztert.

Ha másképpen nem is, de legalább jelképesen a vétkei miatt, ugyanis nem valószínű, hogy Fazekas Sándor jelenlétével „fokozná”  a tiltakozás „hangulatát”.

A Független Kisgazdapárt ezt követően sajtótájékoztatót tart arról, hogyan áll a földönfutóvá tett hortobágyi juhtartó gazdák pere. Mint ismert, a gazdák szószólója ellen büntetőper indult, majd azt valamiért visszavonták. Vajon ennek mi lehet az oka? Minderről részletes információt kaphatnak majd az érdeklődők.

Holnap a Questor üggyel kapcsolatban is bejelentést tesz az FKgP.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Korábban írtuk:

Birkákkal vonultak a kisgazdák a Földművelésügyi Minisztériumhoz

2 thoughts on “Egyre dühösebbek a gazdák

  1. a fene enné meg ezt a magyar justitiát. Meddig fogjuk használni azt a szót/elnevezést, hogy igazságszolgáltatás. Az igazság, igazságosság, de az igaz kifejezések, e szavak értelmét a magyar politikai „elit” nem ismeri. A Nemzet szollgálata – ez a fogalom is ismeretlen… De mégis valamiben elsők, bajnokok vagyunk: haszonszerzés, kimagyarázkodás, formalizmus, egoizmus, embertelenség,,, na és a megfelelő képesités hiánya, az ostobaság bajnokai vagyunk.
    Hol a kiút? megoldatlan problémák nincsenek. „nincs lehetetlen, csak tehetetlen.” Ezek, nem csak a honatyák(fideszestül, jobbikostul, mindenestül) de a kormány, a tisztviselők(űgyészüstül, birákostül s tb.) az adófizetők, a dolgozók pénzén élősködnek. Mi tartjuk el őket, a mi szolgálatunkban állnak, ill, mi alkalmazzuk, mi béreltük őket bizonyos feladatok elvégzésére , tehát mint minden munkaadonak , jogunkban áll
    ki-kinek a bérét magállapitani, novelni – levonni. Példakép. egy honatya aligha okosabb, műveltebb, inteligensebb mint egy tanár, vagy orvos, a hasznossága pedig kétségbe vonható. Tehát a sok igazságért küzdő civil szervezet próbáljon összefogni, és megfelelő mennyiségü aláirást gyüjteni egy népszvazás(referendum) kiirására, amely előirja a nép szolgálatába állitottak bérezését. Mondjuk a maximális jövedelem (kivéve néhány állami méltóságot) nem haladhatja meg egy tanár kétszeresét, vagy a minimál bér 5 – 6 szorosát, a max. nyúgdij a min. 3 – 4 szeresét. Biztos vagyok, hogy az elkövetkező választásokon nem lesz 27 jelölt egy helyre… Megcsappan a haszon politikusok serege… Hazánkban hál”Istennek nincs hiány Nemzeti felelősségel rendelkező, okos, művelt BECSÜLETES személyekben…

  2. A velemenyem az, ami v.Kover Gyorgynek, kiegeszitve azzal, hogy az eloskodo, semmittevo. nemzet ellen tevekenykedo „honatyakat” kiruhassa a nemzet, visszahivhatok legyenek es a lopasokert, az orszagnak, embereknek okozott karokert, nemzetellenes tetteikert feleljenek. Az igazsagszolgaltatasban ugyancsak feleljenek azok, akik igazsagtalan, reszrehajlo, rosszindulatu, nemzetellenes iteleteket hoznak, vagy kegyetlen bunok elkovetoit enyhen buntetik.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: