KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy tragikomikus győzelem margójára

A feldarabolt és maradványaiban is fenyegetett, kifosztott kis Magyarország örül, hogy megszabadul végre sötét bitorlóitól. Pedig megtehette volna már 2006-ban, jóval kisebb áron is, ha nemzetinek mondott ellenzéke valóban az lett volna, s nemcsak egy díszlet neoliberális nyugati urai kezében. Sajnos azonban a Fidesz táborban egyenes az arány a tájékozatlanság és a pártba vetett hit között.

Ez a győzelem Magyarország utolsó 90 éve történelmének szinte minden visszásságát visszatükrözi. Átverés minden szinten és egy reménysugár, hogy „másképpen lesz holnap, másképpen lesz végre”. Példaképünk, a Nyugat, kegyesen leereszkedve tudomásul vette az eredményt, de azért beintett, hogy a fasizmust nem fogja tűrni. Ideje lenne végre felébredni, hogy kik is az antifasiszta harc honi nagy szövetségesei! Miféle „felvilágosodás” és modernizáció az, amibe minket elvezetni óhajtanak. Talán nem árt médiabeli harcostársaikat is figyelmeztetni világszerte, hogy még az úgy nevezett felvilágosodás legnagyobb örökösei, a frankfurti iskola nagy zsidó filozófusai szerint is, Auschwitz az univerzális egydimenzionalitásba vezető nyugati racionalizmus terméke.

Meg kell állapítanunk, hogy a nyugati racionalizmus előző nagy terméke, a kommunizmus, a globalizmushoz képest még racionális és humánus volt. A Pravda igazsága szinte szépnek mondható a mainstream média aljas hazugságáradatához képest. Az Irak „tömegpusztító fegyvereinek” a felszámolására harcba indult nyugati szövetségesek most Irán minden valós ok nélküli démonizálásával új céltáblát (azaz zsákmányt) néztek ki maguknak. A (viszonylagos) béke órái meg vannak számlálva.

Mégis azt kell mondanunk, hogy az MSZP-nek egyben igaza van: „Magyarország többet érdemel”. Igen a Fidesznél is. Igaz ugyan, hogy a szocializmushoz képest soknak tűnhet, hogy a globalizmus eltűri legalább a féligazságokat, de azokat, akik ebben megpróbálnak berendezkedni – főleg ha kicsik és súlytalanok – könyörtelenül félretolja, eltiporja. Akik kishitűségükben nem ismerik fel, hogy – legalábbis jelenleg még – ha maradékaiban is, de létezik egy demokratikus közvélemény, és létezik – fenyegetetten bár, de még meg nem tiltottan -, valami ennél is jóval hatalmasabb, az Isteni Gondviselés, amit ha betiltanak is, uralkodó marad. De csak azok számára, akik mernek is reá hagyatkozni. A Fidesz híveinek vágya nem más, mint betagozódni abba az Európába, ami egyre kevésbé létezik. A Jobbik feladata, hogy először ismét magyarokká tegye őket. Ehhez pedig a választáson elért eredmény nagy lehetőséget ad. Szembesíteni lehet a féligazságokat az igazsággal, amit eddig a színfalak mögül manipulálgatva el tudtak sinkófálni. Direktben ez nem fog sikerülni. De felkészültnek kell lenni, mert a gátlástalan hazudozó után egy zseniális mellébeszélő kerül a kormányrúdhoz. A Jobbik legsürgősebb feladata, hogy megtalálja azokat a témákat, feladatokat, amelyek rádöbbentik a Fidesz hívőket is, hogy a pártjuk neve által jelzett hűség útján csak a Jobbikkal járhatnak.

Vajta Dénes

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Egy tragikomikus győzelem margójára

 1. Kíváncsi vagyok?, hogy a Jobbik mikor veszi észre, ki az ország ellensége?, még mindig nem találta meg. Ebből az írásból meg az derül ki, hogy a Jobbiknak nem tetszik a köz-, a nép akarata, s talán még le is kéne cserélni. Nosza, találtak egy új feladatot, már csak meg kell oldani.

  1. Kedves Imre05!
   Írása meglepett.
   Arra kérném, fejtse már ki bővebben ha lehet.
   El nem tudom képzelni mire céloz.
   Türelemmel, várom válaszát:

  2. Kedves Imre! Úgy látom,hogy Ön nincs tisztában azzal,hogy valójában ki is az ország ellensége!!.Nem a Jobbik készülékében van a hiba.
   Ha majd nyitott értelemmmel, elfogulatlanul utánna néz,és olvas,tudakozódik,rájön saját magától is.De ajánlhatom ezt az oldalt is szeme nyitogatására,és akkor talán nem lesz ilyen támadó,és elutasitó.De ha csak ennyit szűrt le a publicisztikából,akkor az Önt minősit,és nincs is min csodálkozni,azért tartunk ott ahol,azaz a gödör mélyén. Vajon miért is használja a Jobbik programjában szereplő megoldási lehetőségeket a Fidesz,mert jó,és emberközpontú!,és választ ad a problémákra!! Dehát egyszerűbb faszisztázni,nácizni,rasszistázni,prolizni,és persze közösen „egybrancsban „kiutálni stb… a Jobbikot,mint elismerni azt a hatalmas munkát amit a programjuk tartalmaz.Vajon mitől lett hirtlen fontos a „nemzeti kormány” megfogalmazás??
   Igen „Magyarország többet érdemel”,mint ami most jön! Csak figyeljen kedves uram,miként is fogja kisegiteni a Fideszt az lmp szadesz reinkarnáció!Jól ki van ez találva,csak most nem maszop-szdsz,hanem fidesz lmp(szadesz),de a gazda ugyanaz!!!!

 2. Minden szóval egyetértek,igen Magyarország többet érdemel! De amig annyi megvezetett elbútott ember él ebben a kis hazában,és aki „magyarkodásnak” nevezi a kulturális értékeinket,addig nem is lesz ez máshogy,mégha most „narancssárgába” öltözött is az ország. A pofon nem fog elmaradni,mert megkapjuk.
  Csak a szin változott,a gazda nem,amitől el kellene talán szakadni,mert addig nem lesz se feltámadás,se jövő,csak vegetálás,amig birjuk. Az elvakultság teljes vaksághoz is vezethet,most éppen e felé tartunk.

 3. A fidesz elvakult szimpatizansainak szives figyelmebe ajanlok egy utazast a „tokeletes europai unio” barmelyik orszagaba, de kiemelten angol vagy spanyol orszagot emlitenem, egy futball vb idejen! Csak egy het ebben az idoben erre fele, es mindjart maskent gondolkodnak a nemzeti elkotelezettseg szukseges mertekerol a hetkoznapi emberek szintjen is.
  A jobbik csak kispalyas a nacionalizmus teren a nagy angol, francia vagy spanyol ontudattal elo unios polgartarsaihoz kepest!
  A nemetek, franciak, spanyolok stb. csak akkor vasarolnak kulhoni termeket a szupermarketben, ha sajat termeket nem talalnak! Ez a nacionalizmus alapja! Ne tessenek allandoan rettegni ettol a szotol, mert ez csak a kommunistak idejeben valtozott negativ elojeluve. A vilag egyeb orszagaiban ez egyaltalan nem pejorativ jelzo, hanem egyenesen kotelezo!
  Felhivnam minden nacionalizmustol idegenkedo figyelmet arra, hogy a vilagot az elmult tobb tizezer evben a nemzetek osszetarto ereje tartotta a fejlodes utjan es ezt az osszetarto erot a globalizmus ugyanugy nem helyettesitheti ahogyan a kommunizmus sem, mivel a ketto lenyege nagyon is egytorol fakad.
  Mellesleg: Ady Endre szerint; egy ilyen kis orszagnak meg levegot venni is radikalisan kell!

 4. A Fidesz szűkebb vezetése, köztörvényes bűnözők halmaza, és itt becsukódik az ajtó. Orbán, Kövér, Navrasics és így tovább, a régi kollégiumi tagok nem osztoznak a párt alacsonyabb beosztású egyedeivel.
  A Fidesz szervezeti felépítése, és az abban való alá és fölérendeltségi viszonyok, inkább hasonlatosak a Stutz-Staffen, (ha jól írom) ismertebb nevén az SS szervezetére, annak hideg merev, és kegyetlen megfelelési kényszerében, a posztok, pozíciók éles elkülönülésében, és az ezekben megjelenő kiváltságokban. A maffiában létező teljesítési, elvárási, és megtorlási rendszerével is vannak közös vonásai. A Lázár János nevével fémjelzett zsidó betelepítésekkel kapcsolatos ingatlan botrány, egyik gyanúsított, zsidó rabbija előadta, hogy hányszor látta, amint Lázár vigyázban áll telefonálás közben, halálsápadtan, és majdnem sírva, amikor Orbán, vagy Navrasics valamiért leszidták, mert nem az elképzeléseik, vagy a Likud elképzelései szerint csinált valamit.
  Embertelen, merev, és kegyetlen párt a Fidesz.
  Banditák egyik Fideszes fejedelme, avagy a nagy kísérlet: Pintér Sándor maffiózó. Olajszőkítés, szesz-és cigaretta csempészet, ember-és szervkereskedelem, olasz-és orosz maffiakapcsolatok jellemzik ezt a férget. Ő megúszta egy első fokú ítélettel, mert a másodfoktól Orbán megmentette, mert hozzá is csordogált bőven védelmi pénz, Pintér bűnöző tevékenységéből. Sőt, akkor megtette belügyminiszternek. (egy első fokon már elítéltet)
  Olasz kapcsolatai 20-20 év börtönnel lettek jutalmazva, az orosz maffia magyarországi kapcsolata, Putyin jóvoltából Szibériában eteti a medvéket, élete végéig. Egy ilyen múltú banditát akar megint a belügyminiszteri székbe ültetni Orbán, mikor egy normális ítélkezésű társadalomban inkább villamos-szék járna neki. Pintérnek még most is meg van a régi, ex-főrendőrökből, egyéb Fideszes bűnözőkből álló, pókhálószerű kapcsolati rendszere, de a pókháló középpontjában Pintér áll. Ezek a tevékenységek nyilván le lettek titkosítva, és nemrég, adok-kapok alapon, az MSZP-s és Fideszes bűnözők törvényt hoztak a titkosítások feloldásának a szigorításáról. Banditákból és bűnözőkből álló kormány készül alakulni jelenleg a parlamentben, és ez nem jó a nemzetünknek. Orbán szavazati többségét már eleve biztosították a már betelepült, 500.000 főtől több, szavazati joggal is bíró izraeli népség (2004-es egyezmény), a majdnem ugyanennyi megvásárolt cigány csürhe, de a deviánsok, buzik és drogosok sem a Jobbikra szavaztak. Ezeknek a miniszterelnöke lesz Orbán, mert ilyeneknek ilyen is való, de nem a mienké, magyaroké, akik nyilván a Jobbikot ikszeltük be, mind a két szavazólapon.

 5. Egyre jobban eltér az eredeti függetel,pártstlsn hirközléstől az Echo.Eddig,amikor olyan műsor volt,ami érdekel,és persze a hiradó,megnézterm.Mostmár nem vagyok toleráns,és ezt sem nézem,de hogy miért is?: A mai hiradóban előadták,hogy Szigetvári V.a maszop kampányfőnöke micsoda „nagy pénzeket vett fel önkormányzatokról.És eszmbe jutott,hogy nemolyan régen olvastam,hogy a Hirtv „üdvöskéje Rákay Filip mennyi önkormányzatnál „ad tanácsokat” hatalmas pénzekért.Ez nem kettősmérce.? Ami pedig a kubatovdolgot illeti,nos én 2006-óta (előtte mindig rá!!)nem szavazom a Fideszre,mégis névre,cimre kaptam levelt OV-tól.Ha nincs lista,honnan tudták hova küldjék,és kinek? Másik a választás előtt egy nappal telefonon kért,hogy menjek el szavazni!!! Szép világ elé nézünk!!!

 6. Engem hat óra után pár perccel hívott egy „közvélemény kutató”, hogy voltam-e szavazni. Most megyek, hangzott a válaszom. Köszönte, letette. Ha valóban az lett volna, akinek mondta magát. abban az időben már azt is megkérdezhette volna, hogy kire szavazok.
  A hívás nagyon meglepett, de rögtön rájöttem, hogy a FIDESZ volt. Látták a listán, hogy még nem voltam szavazni. A kampányzáróra hívó SMS még megvan a telefonomban, pedig a Kossuth tér óta feléjük se néztem.
  A listázás nyílt titok volt a köreikben. Még saját embereik megbízhatóságát is számon tartották. A polgári kör előadásain nem tudtam úgy kimenni az utcára egy cigarettát elszívni, hogy egy bizonyos fiatalember ne jöjjön ki utánam, levegőzni.
  Néha eltűnődöm, hogy ez a diktatórikus attitűd a Fideszben még a múlt árnya-e, avagy már a jövő rémképe? Bár azt hiszem, hogy a kettő valahol egy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük