Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy nagyon fontos, keresztmetszet jellegű beszélgetés Vona Gáborral (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vona Gábor a Hír Tv online adásában világosan kifejti a Jobbik céljait, azt, hogyan látja a kormány jelenlegi cselekvéssorozatát, hogyan készülnek a kormányváltásra, melyek lesznek a legelső és legfontosabb feladatok, amelyek a Jobbik kormányra várnak majd 2018-ban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

4 thoughts on “Egy nagyon fontos, keresztmetszet jellegű beszélgetés Vona Gáborral (videó)

  1. Kedves Zoltán Pataki!

   Ez a hozzászólás az Ön részéről csak egy ócska vagdalkozás volt. Az utálat kinyilvánítása valakivel szemben nem vélemény. Ön csak ezt tette. Mi az , ami nem igaz? A bérunió kérdése? Az, ahogyan ma a kormány az egészségügy kérdésköréhez áll? És még lehetne sorolni a kérdéseket.

   Amit Ön írt: “Szószátyár! Nem mond igazat még álmában sem!” – ez nem vélemény, hanem egy ön által semmivel sem alátámasztott ócska megnyilvánulás.

   1. Kedves Nifadim! Ha minden egyes alkalommal meg kell ismételni Vona Gábor szószátyársága mögött megbúvó hazugságokat akkor nagyon hosszú lenne a lajstrom! Ezért írtam röviden! De ha emlékeztető kell akkor csak nézze meg a híreket kijelentéseit ennek az Ahmedin Nedzsád párti köpönyegforgatónak! Nézze meg miket nem szavazott meg azok a fontos dolgok közül ami a Nemzetnek fontos és így tovább, és így tovább. Üdvözletem!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: