Egy MSZP-s képviselőjelölt aljas és otromba "viccelődése"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszvári Péter visszaléptetését követeli a Fidesz, mert a Societas elnöke a Fidesz elnökének halálát kívánta.


A szocialista országgyűlési képviselő egy Facebookos bejegyzésben azt írta: „Mennyei Atyám! Miután az elmúlt esztendőben kedvenc zenészemet, Michael Jacksont, kedvenc színészemet, Patrick Swayzet, kedvenc színésznőmet, Farrah Fawcettet és kedvenc írómat, Mario Benedettit magadhoz vetted, szeretném tudatni Veled, hogy kedvenc politikusom Orbán Viktor, és már február közepe van!!!”

Ágh Péter Fidelitas-elnök azt követeli, hogy az MSZP határolódjon el politikusától léptesse vissza a képviselő jelöltségtől.

Oroszvári Péter közleményben reagált a Fidesz kijelentésére. Mint írta: egy mondás szerint a diktatúra ott kezdődik, ahol a rendszerből kiveszik a humorérzék. A Facebookon bejegyzésként feltett mondat ugyanis kör-emailben terjed, afféle városi vándorvicc. Elismerem, hogy nem jó vicc, de mégiscsak vicc – írja. Szerinte izzadságszagú vállalkozás ebből halálos fenyegetést kreálni. A valóság ugyanis természetesen az, hogy Orbán Viktor elnök úrnak hosszú és egészséges életet kívánok, még akkor is, ha rövid és kevés kárt okozó politikai pályát – fogalmaz.

(forrás:Klubrádió)

A viccnek szánt otrombaság kétszeresen is aljas. Egyrészt az az elsődleges üzenet, amit a nyilvánosságnak szánt, s amivel kinyilvánítja, hogy egy embertársa halálát kívánja, aki ráadásul feltehetőleg (tudomásunk szerint) neki személyesen semmi bajt nem okozott. Oroszvárinak elegendő Orbán Viktor puszta léte, hogy gyilkos gondolatok képződjenek benne. Nagyon be akart nyalni az MSZP vezetőinek, de ez bizony más lett. Tipikus esete ez annak, amikor alkalmas emberek híján bárkit jelölnek, csak a létszám meglegyen. Másrészt azért is aljas, mert ateista létére (már csak azért sem lehet hívő, mert más halálát kívánja!) az Istenhez való imádságot gúnyolja ki. Neki ilyet, ha tisztességes ember, a szájára sem szabadna vennie. Megérdemli ez az alak, hogy elérhetőségei nyilvánosságra kerüljenek, mert ha olyan kemény legény, akkor a „pofonokat” (véleménynyilvánításokat, szidalmakat,…) nem csak adnia kell tudni, hanem állnia is!

(NIF szerkesztők)

Oroszvári Péter mszp-s jelölt elérhetőségei:http://mszp.hu/kepviselojeloltjeink/?=popupmegye&megye=VAS&vk=0
Jelölt neve: Oroszvári Péter
Megye: Vas Választókerület: 05
Ahol a kopogtató cédulát leadhatja: 9900 Körmend, Szabadság tér 11.
Telefon: +3694594350
Mobil:
E-mail: peter.oroszvari@mszp.hu
Honlap: http://www.oroszvaripeter.hu

0 thoughts on “Egy MSZP-s képviselőjelölt aljas és otromba "viccelődése"

 1. Na ez is tipikusan úgy néz ki,aki semmire sem jó és megpróbál közelkerülni a húsosfazékhoz/
  Ránézésre látszik,hogy egy nyálas kocsog.

 2. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim!
  Egy a tábor, egy a zászló! – mondtuk az elmúlt években. Eddig 5-ből 5-ször megbukott (2002, 2004, 2006, 2009, 2010), de én hiszek benne, hogy 2014-ben, hatodik nekifutásra már igenis sikerülhet. Sikerülhet – ha összefogunk, kedves barátaim.
  Sikerülhet, mert sikerülnie kell! Ha mégsem, és a 2002-es, 2006-os, valamint a mai (2010-es) kudarcom után a 2014-es választásokon is elbuknék, bejelentem, 2018-ban is én leszek a miniszterelnök-jelölt. Mert nem adhatjuk fel, kedves barátaim. Ezt várja el tőlünk Magyarország.
  Hiszen, tisztelt hölgyeim és uraim, ahogy egy régi-régi dakota közmondás mondja: egy kudarc nem kudarc, mert olyan nincs, hogy kudarc. Én ebben hiszek.
  Hiszem, ahogy eddig sem, úgy ezek után sem lesznek személyi következményei az újabb választási vereségemnek, mert ez valójában nem vereség lesz, hanem győzelem. Igen, győzelem, kedves barátaim. Győzelem, mert legyőztük a régi időket idéző eszméket képviselő, az 5%-os küszöböt épphogy átlépő szocialistákat.
  Ezek után mi más is következhetne a korrektség jegyében, mint azt, hogy gratulálok a győztesnek!
  Gratulálok a Jobbiknak!
  Köszönöm a szót!
  Magam mégis miért hordok kipát ?
  – zsidó vagyok
  – jelzem népemnek , hogy együvé tartozunk, vér szerint, akarat szerint. Ahogy egy régi dakota közmondás mondja, jobb a kipa, mint a kapa. Ha-ha-ha.

 3. Ez az Oroszvárinak nevezett „ember” készül a Magyar Parlamentbe,mint „a nép képviseletét ellátó” ,illetve ellátni kivánó egyed az mszp szineiben? Ennél már nincs lejjebb!!! Ilyenek,és ehhez hasonló „aljanépek” akarják,illetve képviselik a mi népünket.Nemhiába mondom,hogy patkányhorda.Nincs gerince,nincs erkölcse,és a legfontosabb nincs agya,ami gondolkodásra késztetné. De arra is pontosan ez vonatkozik,aki ezeket beválasztja a parlamentbe!
  Azt már meg sem kérdezem,hogy mire „tanitották” ezt a szülei.Ezért kedves „oroszvári mama” kár volt világrahoznia a gyermeknek sem nevezthető fehérjehalmazt! Nemhiába szüntették meg a pszichiátrát,azért járhatnak ezek szabadon.
  Erre más válasz nem lehet,csak a „Magyar Virtus”,hogy végre eljöhessen a Szebb Jövő!!!!.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük