Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy bátor kurd mesterlövész lány (VIDEÓVAL)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ISIS ellen harcoló kurd mesterlövész lány csak bájosan mosolyog a fejétől 5cm-re becsapódó golyón Rakkában! A bátorság netovábbja a kurdok helytállása!

A drámai videó kikerült a közösségi médiába és jól mutatja, milyen erővel elszántsággal és életvidáman harcolnak a kurd nők a hazájukért, a kurdokért, Szíriáért a Raqqa városát megszállás alatt tartó iszlám állam terroristák és zsoldosok ellen. 


A bámulatos és hihetetlen az egészben az a bátorság és az a mosoly, mely tükröződik az arcán. Mindez úgy, hogy a fejétől néhány centiméterre csapódik be az ellenséges iszlamisták lövedéke.

“A kurd nők nem ismerik a félelmet”– ezzel a mondattal tette fel Twitterre a feltöltője.  “Egy átlagember biztos, hogy halálra rémülne, ha ilyen közel állna a halálhoz, de ő csak nevet tovább.”

VIDEÓ megtekinthető itt.

A kurd lány karján az egyenruhát díszítő embléma nem más, mint Abdullah Öcalan a bebörtönzött kurd nemzeti vezető portréja. 
Sokan nem is tudják, hogy a kurd nemzetiség, a világ legnagyobb, saját álammal nem rendelkező kisebbsége. Közel 40 millióan élnek szétszórtan Törökország, Irak, Irán, Szíria területén saját állam nélkül, mivel annak ‘engedélyezése’ egyik nagyhatalomnak sem érdeke.

Sőt Törökország kifejezetten irtja és támadja a kurd kisebbséget, mindent elkövet, nehogy területi autonómiára, független állam kikiáltására legyen lehetőségük….

Ennek elennére jelenleg az ISIS-ISIL / Daesh Iszlám Állam ellen egyedül csak a szíriai kormányerők harcolnak orosz segítséggel és magányos harcosként a kurd peshmergák, jazidik, szírek. Nagyon nehéz dolguk van ekkora szunnita-wahabita-szaúdi hátországgal rendelkező ISIS-zsoldosok ellen!
Nemzeti zászlójuk nekünk magyaroknak is érdekes lehet.

Forrás: Russia Today (RT) hírek

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Egy bátor kurd mesterlövész lány (VIDEÓVAL)

  1. Ha valaki nem tudná, a kurdok azok abból az ősi népességből ered, amelyet mi manapság hunmagyaroknak (Hungária) mondunk. Példaképp, a hun, a kun, a kurd folyamatban.
    Tehát a kurdokra, mint a mi testvéreinkre kellene tekinteni. Továbbá, akik a kurdokat támadják, mint a törökök, az USA, a Nyugat európai szövetségeseink, Izrael, a magyarok ellenségeinkként kellene tekintenünk rájuk.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: