Egy álvallási szervezet titkos választási pénzei

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A napokban levelet hozott a postás Németországból, az állami nyugdíjszervezet levelét. Ebben a levélben kaptam választ hivatalosan hét évvel ezelőtt feltett kérdésemre, kellő német alapossággal. Valóban megfontolt és alapos volt a hét év után döntés szintű válaszlevél tartalma.

A nyugdíjintézet sajnálattal közölte velem, hogy1944-ben, születésemkor Budapesten csecsemőként igazoltan csillagos házba, majd a gettóba kerülve még a legújabb, kiterjesztett, rendkívül lojális és megértő német országi törvények szerint sem kerülhettem olyan helyzetbe, hogy a Budapesten felállított gettóban munkát tudjak végezni, mert három év alatti gyermek erre képtelen. Ezért nem vonatkozhat rám a német nyugdíjtörvény vonatkoztatható része, és az ezzel járó kb. havi 250 euronak megfelelő kárpótlás, életjáradék.

Hát alapos munkához idő kell, jelen esetben hét év volt szükséges! 

Arra gondoltam, hogy zseniális előrelátó képességgel megáldott, időközben sajnos eltávozott társam, feleségem, aki a kilencvenes évek elején a Kárpótlási Hivatalban dolgozva éppen az úgynevezett zsidó kárpótlást és a határon kívüli magyarok kárpótlását intézte, vajon jól tette-e, amikor legjobb  meggyőződésem ellenére erőszakosan rávett, hogy édesapám és saját jogomon érvényesítsem kárigényem, vészkorszak túlélőként. Ma be kell látnom, hogy bizony jól tette, nagyon is!

No nem azért, mert halála után néhány nappal betöltve hatvan éves korom, az addig „alvó” kárigényem életre kelt, és havi 2600 Ft életjáradék (akkor 2004-ben hét korsó sör ára) nagyon megdobta a minimál bért éppen meghaladó nyugdíjam, és mielőtt irigyeim tollat és kést ragadnának, életjáradékom idén átlépte a havi tízezer Ft-os álom határt! A német nyugdíjkassza csalódását kellően ellensúlyozta a Gyurcsány kormány meglepetése, mely három részletben, másfél év alatt háromszori juttatásban meglökte életszínvonalam összesen 90 ezer Ft-hoz juttatva tizennyolc hónap alatt.

A vallási szervezetnek álcázott, valójában kőkemény politikai szervezet, a Mazsihisz 2009 őszén a választások közeledtével értesített, hogy „Pártunk és Kormányunk mély megértéssel a vészkorszak túlélői iránt, kisegít bennünket” /a mélyszegénységből, amivel átkozott tevékenységével többségünket juttatott!/. A feltűnő csupán az volt, hogy időközben már 2008-ban a kezeimbe került az a 21 millió dollár értékű szerződés, ami megalapozta ezt a gáláns és önzetlen segítséget, mely alapján két részletben utalta át ezt az összeget, a már 9 ezret sem elérő vészkorszak túlélő számára, a Mazsihisz nevű elvileg vallási szervezet részére. És még egy nagy baj van, mégpedig az, hogy a végleg kiosztásra került összeg kb. az átutalt összeg egyötöde! És bizony ez jogosnak látszó kérdések tömegét veti fel a vallásinak álcázott, valójában a politikában is farkasfogait tömegesen felmutató szervezet iránt, mely egyre gyakrabban félti tőlünk a demokráciát, miközben egy szava sincs a milliókat szegénységbe, kilátástalanságba taszító most végleg megbukó diktatúráról.

Egy szava sem volt  a bekamerázott Síp utca ellenére, és törvénytelenül a rendőrség hídfő állását szervezete „védelmére” kiépítő Mazsihisznek a szeme előtt 2006 szeptemberében-októberében tömegesen megalázott, gumilövedékkel meglőtt emberekért, a  megbilincselt kezeiket utólagosan a szemük előtt eltörő rendőrök láttán, a megemlékezésen résztvevő emberek védelmében. Nem volt egy árva szavuk sem a kameráik előtt a Síp utcában a tüntetőknek átöltöztetett NBH-s provokátorok láttán, akiknek nagy szerepük volt a rendőrnek látszók bosszúállása hivatkozási alapjaként, az ünneplők és megemlékezők elleni tömegesen elkövetett bűncselekményeik indokául.

Ezzel szemben a 2007 decemberében megkötött szigorúan titkos szerződés mögül még a leghomályosabban látók szemében is kilóg a lóláb! Ez bizony a legalávalóbb, a félelem keltésre alapozott aljas szavazat-vásárlási kísérlet megimétlése, mely már többször bejött nekik! A pofátlanság az, hogy már a látszatra sem törekedett a bolsevik diktatúra legjobb hagyományait felelevenítő partnerségi viszony a Mazsihisz, és kedvence, a Gyurcsány kormány között! A szerződésben kikötött 5% működési, elosztás költségeire fordítható indokolhatatlanul magas összeget sokszorosan túllépőktől követelem, hogy az időközben nyilvánosságra  került titkos szerződés teljes összegéről, mely az adófizetők nehezen befizetett pénzéből került titokban átutalásra, számoljon el számlákkal az utolsó fillérig, a politikában gyakran szavát hallató szervezet!

Semmit sem bízok ezért a véletlenre, és mivel a bűn akkor is bűn, ha bárki követi el, és mert a korrupció gyanúja is elfogadhatatlan számomra, így ha a szervezet záros határidőn belül nem számol el az adófizetők pénzével, ismeretlen tettes ellen az ügyészségen feljelentést kívánok tenni a jövőben, élve állampolgári jogaimmal.
Reiner Péter  Vészkorszak túlélő   Budapest, 2010. május 17.
Nemzeti InternetFigyelő
(az írás más címmel megjelent a Magyar Hírlapban is)

0 thoughts on “Egy álvallási szervezet titkos választási pénzei

  1. A háború után, elvittek egy zsidó családhoz látogatóba a szüleim. Akkor amikor mi vizes kenyérre egy kevés cukrot szórtunk és az volt a sütemény – a zsidó család kakaóval és kaláccsal kínált minket kicsiket. Kaptak a JOINT-tól mindent és nem győzik azóta sem kárpótólni őket.
    Milyen alapon követelőznek úgy, hogy közben a háború sok millió „egyéb” kárvallotjai, szenvedői épp úgy kivették a részüket a megpróbáltatásokból. Nekik nem jár semmi? Igazoltan mindenkit érintett a háború. A mértéke természetesen nem lehetett egyformán súlyos – de az a bizonyos holokauszt sem lehetett olyan totális ha ennyi a túlélője. Sok zsidó gyerek volt abban az iskolában és osztályban ahova jártam. Fogalmam nem volt arról, hogy vannak olyanok, hogy zsidók. Senki nem zsidózott körülöttünk. Nagyon jó barátságban voltunk. Vajon ők, hogy menekültek meg? Müller. Frank, Boskovits,Klein? MIkor hagyják abba a siránkozást? Egymást is kifosztják? Igazán szép volna ha egymás között intéznék ezeket dolgokat és ha eddig nem akkor most miért akarnak pénzt követelni amikor az országot pont a hittársaik tették tönkre. Az, hogy néhányukat is érinti a „válság” csak azt bizonyítja, hogy nem tolakodtak a húsos fazékhoz mert a sültgalambot várták ,faji alapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük