Dübörög Soros káoszgépezete


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

A politikával foglalkozó szakértők többsége tisztában van vele, hogy a milliárdos Geroge Soros hatalmas befolyással bír. Még a hétköznapi polgárok is a hatalom és az irányítás ügynökeként azonosítják, ha meghallják a nevét. Az ember, aki a Trump ellenes káosz mögött áll, a fedezeti alap oligarcha, a bizarr jótékonykodó, ez mind Soros, aki maga a Dr. Gonoszság valóságos megtestesítője. Eddig azonban a világ nagyjából eltűrte mesterkedéseit. Mostanáig a világ nem látta tisztán, hogy milliárdnyi emberre hoznak nyomorúságot és szenvedést milliárdjai.

Kollégám, a holland politikai elemző, Hoger Eekhof nemrégiben felhívott és elképedt hitetlenséggel kiáltotta a telefonba néhányszor, hogy “Phil, Soros szervezetei saját kiszivárogtatásukkal ismerik el bűnrészességüket az európai politika irányításában!” Azok után, hogy mind a mai napig éveken át nyomoztam Soros ügyei körül, izgatottan hallgattam, hogy a levéltári kutató mit ásott elő. Megdöbbenésemre kiderült, hogy ránézésre is meggyőző bizonyítékok találhatók Sorosról és az ő Open Society Foundation – Nyílt Társadalom Alapítványairól, azokban a néhány hónappal korábbi DC Leaks által kiszivárogtatott anyagokban, amelyeket a milliárdos Nem Kormányzati Szervezetétől szereztek meg. Nem kétséges, néhány olvasó megdöbben majd azon, hogy ezeket a kiszivárogtatásokat – these leaks sehol sem fogja megtalálni a hivatalos, MSN médiában. A jelentések annyira beszédesek és átfogóak, hogy nem is tudom, hol kezdjem a történetet, talán a legjobb, ha egyenesen a Soros által megvásárolt európai médiával indítunk.

Rendkívüli kiadás! Soros Pénzeli az Európai Uniós Választásokat!

A seregnyi DC Leaks  közzététel közül az egyik dokumentumban – One document (PDF) az Európai Nyílt Társadalom Kezdeményezés (OSIFE) részletezi programjait és terveit, amelyekkel befolyásolni akarták 2014-ben az európai választásokat. A Soros NGO dokumentumok nemcsak a választások eldöntését célzó stratégiát tartalmazzák, hanem megadják a Soros által kifizetett összegeket és címzettjeiket is, akiknek az európai politika és politikai döntéshozók “megteremtése” volt a feladatuk. A tucatnyi Soros által fizetett, és a választásokat befolyásolni hivatott program között feltűnt nekem egy újságíró és média elemző támogatási program. Az EUobserver – ASBL alapot azért hozta létre és finanszírozta Soros, hogy jelentős európai médiát “vásároljon”.

Ez a project professzionális híradásokat használ, hogy előmozdítsa a vitákat arról, hogy a nyílt társadalom értékei milyen nyomás alatt vannak az európai választások idején. A kiemelt témák közé tartozik az európai szélsőjobb által terjesztett gyűlöletbeszéd, az intoleráns retorika és politika terjedése a hivatásos politikusok körében, valamint a rasszizmus növekedése Európa utcáin. Az EUobserver tapasztalt helyi újságírókat bérelt fel, hogy tudósítsanak a választási eseményekről és interjúkat készítsenek, valamint magas színvonalú op-ed – politikai esszéket rendelt meg 16 országban. “Házhoz menvén” az EUobserver képes volt rámutatni a határokon átnyúló aggasztó irányzatokra, és nem csupán az elszigetelt eseményekről számolt be. Összesen 128 cikket tettek közzé 2014-ben február és május között.

Ez azt jelenti, hogy a Soros 130,922 dollárral támogatta az EUobserver tervet, és 128 olyan befolyásoló cikket vásárolt, amelyeket Európa szerte olvashattak. Ez durván 1000 dollár egy, egy cikkre és op-ed – politikai esszére, ami elegendő arra, hogy befolyásolja az európai újságírók 90%-át. A tervet felvázoló dokumentum, megjelöli azokat a kiemelt területeket, ahová a cikkeket szánták, többek között; Ausztria, Belgium, Bulgária, Dánia, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Románia, Svédország, Hollandia, Lengyelország És Az Egyesült Királyság. Az EUobserver a felvásárolt médiát további 32 cikkel bővítette, darabját 1000 dollárért, hogy közvetlenül a választások előtt még határozottabban összpontosíthasson, nyilvánvaló, hogy miért.

A Nyílt társadalom Alapítványok is támogatták az EUobserver “független újságírókból kiépített hálózatainak telepítését az európai fővárosokban, mert ezekkel képesek voltak biztosítani a politikai ráhatást és kiemelni a fontos helyi eseményeket.” Soros médiavezérlésének és manipulációjának ezen szempontjait 75 000 dollárral finanszírozták, de arról nincs adat, hogy hány “újoncot” béreltek fel.

A Társadalom peremére szorult fiatalok fellázítása

Felháborítóak a DC Leaks nyilvánosságra hozott dokumentumai a közvetlen Soros által irányította médiakorrupcióról. Megdöbbentőek a különböző Soros Nem Kormányzati Szervezetek (NGO) jelentős társadalmi beavatkozásai. A dokumentumok bemutatják a Nyílt Társadalmi Alapítványok közvetlen “foglalkoztatását” és a neoliberális központi választókerület manipulációját. Egy újabb OSF program az Európai Alternatívák – olasz ágazata volt. A “küldetés” azt célozta meg, hogy felerősítse azok hangját, akik kívül estek az EU központi hatókörén, beleértve az olyan sérülékeny rétegeket, mint a bevándorlók és a fiatalok . . .” A támogatási rendszeren keresztül Soros megpróbálta a maga oldalára állítani az olasz fiatalokat, az LGBT közösségeket, és alapvetően bármilyen konzervatív ellenes csoportot, akiket csak tudott, a “humor és szatíra” média bevetésével. Létrehoztak egy weboldalt, A Hangtalan Európa Unió hangja, amely azóta megszűnt. Láthatjuk, hogy Soros a társadalom legféktelenebb és legagresszívebb elemeit gyűjti össze. A Hangtalan EU Hangja sokkal szélesebb mozgalommá alakult át, berágta magát a médiába, az egyetemekbe a teljes spektrumba, Az Európai ifjúság portálja –  European Youth Portal az egykaptafára szabott, homogenizált ifjúság Soros féle eszméjét tükrözi.

Soros tervének ez a része tulajdonképpen ragyogó. Amit láthatunk a helyi közösségek elfogadásában, az LGBT csoportok és az egyneműek házasságát szorgalmazó aktivisták támogatásában, az valójában egy másik receptje annak, amit a Soros féle emberek agyalnak ki azért, hogy az ifjúságot egyetlen ultraliberális globalista pitébe “süssék”. Egyszerűen szólva, Soros agymosásnak vetette alá a sebezhető ifjú nemzedéket, hogy higgyen a konzervatív ellenes eszmékben és küldetésben, mert egyébként a fiatalság Európában és az Egyesült Államokban is a szélsőjobb ideológiák felé hajlott volna. Azonban látható, hogy a Soros pénzek milyen mélyen képesek befolyásolni a kívül álló fiatal szervezetek szubkultúráját. A Soros “gépezet” sokkal erősebb bárminél.

Ellenőrizzük az irányvonalat – szabályozzuk a kultúrádat

Be kell vallanom alábecsültem George Soros hatalmát. Döbbenetes Soros kétszínűsége, ravasz rosszhiszeműsége, politikai gátlástalansága, azaz Machiavellizmusának mélysége és kiterjedése, amelyet az elmúlt hónapokban nyilvánosságra került DC Leaks dokumentumok tárnak fel. Igen, a kiszivárogtatások egyértelműen igazolják, hogy kollégáimmal mindvégig jó nyomon jártunk, de ezek a kései közzétételek azt is bizonyítják, hogy mily keveset tudtunk ennek az embernek a törekvéseiről és kapcsolatairól arról, hogy honnét származik ez a roppant erő, melyet egyetlen ember sem volna képes elrejteni ilyen hatékonyan, hacsak . . .

Egy másik, az OSF által közel 300,000 dollárral finanszírozott program, az úgynevezett “Radical Democracy for Europe” kezdeményezés volt. Ismét idézzünk a Nyílt Társadalom, OSF dokumentumaiból, a program célja:

“Média-készítő alkotóközösségek (videó és animációs művészek, és egyéb alkotók) bevonása a választásokkal kapcsolatos vitákba és az európai politikába, a közösségi médián és a digitális média platformokon keresztül felhasználva a filmet, mint figyelemfelkeltő és a közönség széles rétegeihez elérő hatékony eszközt, összhangban az OSIFE (Európai Nyílt Társadalom Kezdeményezés) általános célkitűzéseivel.”

Ezt olvasva, könnyű elképzelni George Sorost, mint az életre kelt “Nagy Testvért” Orwell 1984 című könyvéből. Szinte felfoghatatlan a kilistázott programok drámai célkitűzése a felforgatásra, a szabad gondolatok áthangszerelése a “Soros intonálta” eszmeiségre. Néhány program:

 • A 2014-es európai választások: fellépés az erősödő gyűlölet beszéd ellen –  Ez segített egyesíteni az LGBT közösségeket, a romákat és nőket egyetlen hasznos politikai eszközzé
 • #DON’TmasturHATE nemzetközi kampány – ez a pozsonyi OSF kezdeményezés bemutatja, helyi csoportokból hogyan “teremtettek” mozgósítható digitális és közösségi trollokat a szembenállók nézetei ellen

Soros erőfeszítései az európai választások befolyásolására a digitális és közösségi szféra mélyrétegéig hatoltak, és képesek voltak hatást gyakorolni a tárdadalom korábban “elérhetetlen” szegmenseire is. Applikációk és egyéb technológiával vezérelt eszközök alkalmazásával és manipulálásával Soros felkutatja és “megragadja” mindazokat, akik támogathatják az ügyét. Az olyan kis programoktól kezdve, mint az iChange Europe, az olyan fejlettebbekig, mint a Vote Match Europe, Soros bérencei már régen azon dolgoztak, hogy Európa minden szegletét ellenőrzésük alá vegyék. A hollandiai SPIOR, a Lettországban működő Transparency International, az Európai Fiatalok Fóruma, a Migráns Hang, a Nyílt Társadalom Alapítványok sora és működési irányuk, mindegyikük kizárólag a 2014-es választásokra összpontosít, megdöbbentő. Soros hatalmas kampányt indított 2014-ben Európa átalakítására. Teljesen elképesztő a számomra, hogy el is érte ezeket az előkészítő céljait. Európa egy olyan politikai leves, amely három évvel később forrni kezd.

Nagyobb látószög

Más dokumentumok a DC Leaks “Soros” arzenálján belül, kérdőjelek nélkül bizonyítják, hogy a fedezeti alap milliárdos az egyetlen ellenség a jelenlegi európai katasztrófában. Végül is ő az egyetlen, leghatalmasabb, “látható” kártékony gazember. Bőséges bizonyíték van arra, hogy George Soros az abszolút uralója és teljes egészében kitervelője ennek a bevándorló / menekült állapotnak, amely ma elpusztítja Európát. Megvásárolt vagy tőkeáttételes irányító gépezete, mely jelen van minden fontos területen, kétségtelenné teszi, hogy Soros úgy mozgatja az EU vezetését, mint ahogy a bábjátékos a figurákat. Minden egyes OSF dokumentumba foglalt hittétel, küldetés, szóhasználat, hangnem, iránymutatás, melyet a DC Leaks felfedett, célkeresztbe helyezi Soros tevékenységét. Az Orvosok Határok Nélkül szervezettől kezdve az olyan homályos csoportosulásokig, mint a Görög Szervezetek Szövetsége, vagy a Fogyatékkal Élők, Soros bármit és bárkit képes beemelni céljainak támogatói közé.

Szélesebb összefüggésben nézve, Soros szervezetei sokkal jobban közelítenek egy “maffia-szerű” struktúrához, mint valamilyen tipikus üzleti, vagy jótékonysági szervezethez. A kiszivárogtatásokban bizonyítékok vannak arra utalóan, hogy Soros nemcsak Angela Merkel-re és keleteurópai társaira hanem a konfliktust közvetítő szervezetekre is túlságos befolyást gyakorol. Az EBESZ-től egy hosszú sor úgynevezett “emberi jogok” Nem Kormányzati Szervezetig, Soros úgy cselekszik, mintha egyfajta “Keresztapa” volna. A kedvező ajánlatok, melyeket úgy tűnik, már senki sem képes “elutasítani,” túl nyúlnak a pénz egyedüli hatalmán. El tudom képzelni a zsarolás szintjét, vagy a terrorizálást, amit olyan valaki gyakorol, mint Soros. Ma, ha valamely kormány szembeszáll a globalista mozgalmakkal, a Soros-tömegmegmozdulások – Soros rallies (OSCE és NGO-k Magyarország ellen) felvonultatják a kollaboránsok erőteljes, hatalmas hadseregét.

Folytatjuk a DC Leaks Sorosról szóló dokumentumainak összegyűjtését és tanulmányozását, egy később kiadáshoz. Most már kristálytisztán látható a probléma, amit George Sorosnak nevezünk, és ami szörnyű befolyással van mindannyiunk életére.

Phil Butler, a  “New Eastern Outlook” online magazin kizárólagos politikai elemzője, politika kutatója és Kelet Európa szakértője.

DC LEAKS http://soros.dcleaks.com/

Lengyelország:

Több száz főleg férfiakból álló tömeg vonult végig a Lengyel fővároson nemzeti zászlókkal és transzparensekkel a Nemzeti Radikális Tábor 83. évfordulója alkalmából.

A ONR népszerű szélsőjobboldali mozgalom volt, és a két világháború közötti gyúlékony időszakban alakult meg. Még manapság is gyakran robbannak ki viták arról, hogy fasiszta volt e, és volt e kapcsolata a náci Németországgal és Mussolini Olaszországával.

A szervezet a kommunizmus bukása után éledt újjá. A felvonulás előtt a résztvevők arról tájékoztatták a helyi médiát, hogy “a remény reményét hordozzák a nemzeti katolikus lengyel állam eszményeinek újjáéledéséhez”.

A felvonulás ideje alatt, az utcák mindkét oldalán ellenzékiek üvöltöztek: “Fasizmusmentes Lengyelországot!”

“Halál az haza ellenségeire,” hangzott a válasz az ONR felvonulóktól.

A varsói rendőrség eltávolította az antifasiszta tüntetők egy csoportját, akik a két csoportot elválasztó kordonokat áttörve akarták megzavarni a felvonulókat.

https://youtu.be/UGsLXd3MgAc

Azt kántálták miközben eltávolították őket, hogy a fasiszták és a rendőrség egykutya,” a rendőrség közlése szerint két embert tartóztattak le hatósági személy elleni támadás miatt, de nem számoltak be közvetlen összecsapásokról, mivel nacionalistáknak lehetővé tették a felvonulás folytatását.: Ford.)

Russia Today

Fordította és összeállította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások

5 hozzászólás a(z) “Dübörög Soros káoszgépezete” bejegyzéshez

 1. Talán ezt a dolgot , vagy dolgokat hagyja örökségül a világnak , a gonosz földi helytartója , szomorú , nem létezik , hogy nem lehetne megállítani ,

 2. Nagyszerűek ezek a cikkek, amiket mostanában olvashatunk, tanulságosak. Köszönet érte a NIF-nek
  Jancsó Tibor

  • Köszönjük, a jól eső elismerő szavakat!

   Nifadmin barátommal (több-kevesebb lendülettel, de) azon igyekszünk, hogy hiteles képet adjunk a mai valóságról, mert a mai médiában nem nagyon lehet megbízni, főleg a neoliberális bérmédiumokban!

   Üdvözlettel: Híradmin

 3. “george soros hatalmas befolyással bír,
  Ez így nem igaz! Azok bírnak hatalmas befolyással,akik mögötte állnak,pénz, fegyver, paripa vonatkozásában. Egy ember, egy ekkora történetben még csak egy szellentés sincs.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Duterte szerint Kim Jong-un véget akar vetni a világnak

Vona: nem állunk sem Orbán, sem Soros oldalára
Paul Craig Roberts: „Washington atomtámadást tervez Oroszország és Kína ellen”

Close