Dr. Varjú Imre kanonok közleménye, és Stoffán György helyreigazítása


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

2009. december 28-án a Mátyás-templomban a Szent Korona Szövetség fogadalomtétel megtartására kért és kapott lehetőséget. A szertartás során a Szövetség elnöke és alelnöke – utóbbi a Magyar Demokrata Fórum politikusa – kitüntetést nyújtott át az MDF elnökének.

Ezúton szeretném leszögezni, hogy az átadott emlékérem nem a Budavári Nagyboldogasszony Főplébánia vagy a katolikus egyház elismerése, a kitüntetés tervét a Főplébániával nem egyeztették, a Mátyás-templom helyszínként való felhasználására engedélyt nem kaptak.

Tiltakozom az ellen, hogy a Koronázó Főtemplomot lopva kampánycélra használják fel, és elhatárolódom a templom falai között végrehajtott politikai gesztustól.

Közéletünk és a politika szereplői a hagyományok szerint gyakran jelennek meg a Mátyás-templomban. Ez az épület azonban nem az ő céljaik megvalósításának helye, hanem az ország történelmi szentélye, vagyis egyedül az Isten tiszteletének és a nemzeti egység kifejezésének színtere.

Budapest, 2009. december 29.
Dr. Varjú Imre
kanonok, plébános
———————————————————————————————————————————————–

Tisztelt Olvasók, Tisztelt Szerkesztőség!

Tegnapi tiltakozásomban, amelyet megküldtem a Budavári Nagyboldogasszony Főplébániára, valamint prof. dr. Erdő Péter bíboros úrnak is, felelősként említettem dr. Varjú Imre kanonok urat. Olvasva azonban mai elhatárolódását és tiltakozását, a rá vonatkozó súlyos állítást visszavonom. Fontosnak tartom azonban megjegyezni, hogy szükséges volna szigorítani a templomokban megrendezendő civil ünnepségek kereteit, és lehetőségét. Amikor nem szentmise keretében tartanak ünnepséget, akkor ne engedjenek be civil szervezeteket Isten házába ünnepelni. Ilyen eseményekre ott a templomkert a kultúrház, vagy vendéglők különterme. Varjú kanonok úr elhatárolódása megnyugvással tölt el, hiszen ő és a felügyelete alatt álló főtemplom is egy aljas – az MDF-től és annak vezetésétől évek óta megszokott – politikai merénylet áldozatává vált. Kérem egyben a Tisztelt Olvasókat, hogy a továbbiakban a Szentkorona Szövetséget ne tekintse a Magyar Szent Korona szellemiségét hirdető és a Szent Korona tiszteletét segítő, terjesztő szervezetnek, hiszen aki templomban, Isten házában lopva, hazudozva – tehát aljasul -, a Szent Korona nevét felhasználva a nemzet ellenségeit, kommunista kollaboránsokat tüntetget ki, az méltatlan még nemzeti viseletünk, a Bocskai-ruha viselésére is.

Budapest, 2009. december 29.

Üdvözlettel:

Stoffán György

író, újságíró

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások

22 hozzászólás a(z) “Dr. Varjú Imre kanonok közleménye, és Stoffán György helyreigazítása” bejegyzéshez

 1. A helyzet egyértelmű: a fent nevezett Szentkorona Szövetség egy utolsó, aljas herényi csürhévé aljasult. Minden további lépése is így értékelendő, mint a nevet jogtalanul bitorló bűnszövetkezeté. Remélhetőleg hamarosan megérdemelt helyükön végzik az aljas dávidista-herényista-bokrosista sz@rháziak!

  • A Hunok Angyalai is remeli,hogy a Davidista-Gyurcsanyist-OrR-Banista (Kunczista)-Bokrista)senkiahazi haza,es nemzetarulok a megerdemelt helyukon fogjak vegezni.

 2. Nos, vegyük sorra a tényeket: STOFFÁN GYÖRGY úr nem újságíró. – Maga az, hogy az internetes weboldalakon hol ilyen, hol olyan előjellel írásokat helyez el, még nem avatja újságíróvá. Eredeti szakmáját tekintve PINCÉR, középiskolai végzettséggel és bár a kilencvenes évek elején rendelkezett MÚOSZ-igazolvánnyal, a Szövetségnek már akkor sem volt tagja – részben mert nem fizette a tagdíjat, részben azért sem mert a szélsőjobboldali tevékenysége miatt, az ellene indított büntetőeljárás miatt kizárták az újságírók közösségéből.
  Arra senki sem hatalmazta fel Stoffán magánembert, hogy hebehurgya módon (mint olvasható: ok nélkül)nekitámadjon dr. Varjú Imre kanonoknak – ráadásul, mint olyan ember, aki önkéntesen(!!) választotta hazájául Romániát, felcserélve magyar állampolgárságát a románra, morálisan sem alkalmas arra, hogy a magyarság belügyeibe beleszóljon!

 3. Ecsedy uram! Én úgy vettem észre, hogy ez a fórum nem Stoffán úr életművének elemzésére lett kitalálva, de Önnek úgy látszik, csak a cikkíró alaptalan támadására futja a muníciójából. Nem kívánom valótlan állításait egyenként cáfolni, meghagyom hitében, hogy az ÚJSÁGÍRÓ címet hazánkban kizárólag az Avar, Bolgár, Orosz nevekkel fémjelzett tudós társaság viselheti. (akiket a MÚK-ból sohasem fognak kizárni – mivel fel sem veszik őket oda 🙂 Mivel a cikk érdemi részéhez nem szólt hozzá, így abban kivételesen nem vitázom önnel, mindössze annyit ajánlok, hogy ha magafajta társaságra vágyik, keresse fel a klubrádió fórumát! Örömmel fogják önt üdvözölni, mi pedig nem vesszük zokon távozását.

  • Egyáltalán nem alaptalan amit Stoffán ex-pincérről írtak! Bot Béla úr, csak cáfolja meg nyugodtan – ha tudja – az “alaptalan” állításokat. A helyzet még ennél is rosszabb a kilencvenes évek elején grófi származásával dicsekvő pincérgyerek körül, aki a hírhedt Kacsa Magazinnál írta a “Hogyan vesztettem el szüzességemet?”-sorozatot.
   És cáfolja meg azt is, hogy nemzeti érzelemből cserélte fel magyar állampolgárságát románra(!).

 4. Nem érzi úgy Zas úr, hogy előbb a Wass Albert művek kiadásából származó dollármilliókkal kellene – a jogerős bírósági döntést követően!! – elszámolnia mások mocskolása helyett? Én így gondolom. De logikailag sem stimmel a felvetése: ugyan hogy tudná az alaptalan román állampolgárságra vonatkozó hazugságot bárki is cáfolni? Ha önre azt mondom, hogy izraeli állampolgár, ennek ellenkezőjét bizonyítani nem tudja. Nekem kellene bizonyítanom, hogy izraeli, erre ui. – ha igaz az állítás – létezik bizonyíték, az ellenkezőjére nem. Ha pedig valaki élete egy részében a vendéglátóiparban töltötte, örökre “pincérgyerek ” marad? Tanuljon meg úgy írni mint Stoffán, és ön is lehet író, újságíró. Bár erre már az ön korában kicsi az esély…

 5. Most latszik igazan, kikkel vagyunk korulveve. Szemelyeskedes es hazudozas, alnevek, es a bosszuallas hiszteriajaban az onarulas. Hiszen Szasz Lorant onmagat arulta el, amikor elfelejtette atirni a nevet. Pedig itt sokkal tobbrol van szo, mint Stoffan urrol. De a primitivseg dol ebbol az amerikas magyarbol. Szasznal Stoffan sokkal kulonb ember, hiszen nem lopott el penzt erdelyi gyermekektol, arvahaztol es nem ment el Magyarorszagrol, nem valtott allampolgarsagot, es sohasem volt elozetes letartoztatasban, mint Szasz mester irja sajat magarol egy konyveben. Buta, oreg, hazaarulo bunkok miert irhatnak magyar oldalakra? Szasz most (is) bebizonyitotta, hogy eppen olyan sunyi patkany, es hazudozo, mint a tobbi hasonszoru kommuista. Mert hazudott es ragalmazott egy tisztesseges magyar ujsagirot. Raadasul MDF partolotag.

 6. STOFFÁN GYÖRGY nem váltott állampolgárságot?
  – 1995-ben vette fel (a magyar helyett) a román állampolgárságot!
  STOFFÁN GYÖRGY nem volt soha előzetes letartóztatásban?
  – 1992-ben ellene (Romhányi Lászlóval együtt) büntetőeljárás volt a Budai II. és III. Kerületi Bíróságon!
  További kérdések: hol végezte el az újságíróiskolát, mi az igazolványszáma? – A Kacsa Magazin is újságírásnak számít? (Mert akkor a Kurucinfo és a Hunhír is az…)

 7. Minden olyan honlapon, ahol hozzászólási lehetőség nyílik, és Stoffán úr ragyogó cikkei megjelennek, ott akad – szerintem ugyanaz az ember de nem Szász Lóránt – egy ilyen hülye aljas patkány – hogy az előttem szólóra hivatkozzam -, aki egy harminc éve író, 14 saját könyvvel rendelkező magyar embert megpróbál lejáratni igen átlátszó és nevetséges módon. Kommunista módszerekkel. Ugyanis náluk szokás a bizonyítékok nélküli gyalázkodás és vádaskodás, hátha valami rajta marad – jelszóval. Csak azt nem értem mi a jó ebben, mert ez a fajta áskálódás csak az áskálódót járatja le saját primitívségével. Stoffán urat egyedül a Partizáninfo tartja számon románként, ők tudják miért. Tehát, ott kell keresni az ide írogató hülyét is, aki biztosan nem a zsidó Szász Lóránt, mert ő nem annyira gerinces, hogy saját nevén hazudozzon, meg aztán van elég vaj a fején és van elég esze is ahhoz, hogy ne haragítsa magára azokat, akik mindent tudnak róla.
  Kérem a szerkesztőt, hogy ezt a Szász Lóránt néven írogató büdöskommunistát tiltsa ki, és az IP cím ellenőrzése mellett figyelje meg ki lép a helyébe… Ez egy kulturált oldal volt eddig is. Hadd maradjon az 2010-ben is! Mindenkinek BUÉK!

 8. Igen? És akkor mi van?
  Te becstelen amerikás, sz.keverő senkiházi, hazátlan tolvaj! Süttesd a hátsód a tengerparton és ne avatkozz a mi ügyünkbe! Vén köcsög!
  Te mersz megszólalni, aki tudatosan sikkasztott, hamisított, lopott?
  Milyen alapon? Ki vagy te hazátlan senki?

 9. Szabó Béla! – Kikérem magamnak, hogy lezsidózzon! – Biai születésű lévén egy egész község tanúsíthatja, hogy nem vagyok zsidó. (A magafajta csőcselék mindenkit lezsidóz, aki nem tetszik neki.) – A pincér Stoffánt nagyon is jól ismerem, dolgozott nekem a Magyarok Vasárnapjánál, tehát ne írja, hogy nem ismerem. – Senki sem állította, hogy román, viszont az igaz, hogy 1995-ben (akkor is valami balhéja volt) lemondott a magyar állampolgárságról és felvette a románt. (Felesége is román…)
  Az semmit sem bizonyít, hogy 14 könyvet írt – ez csupán csak pénzkérdés. Számtalan olyan ember van aki több könyvet írt – de attól még gazember.
  Az interneten meg lehet keresni (persze felesleges időpazarlás!), ha valamelyik újságírószövetségnek a tagja – de előre megírom: egyiknek sem. Stoffán György egy politikai szélkakas: eddig már legkülönbözőbb politikai lapoknál dolgozott, beleértve az SZDSZ Népszava című lapját is – de egy idő után mindenhonnan kirúgták.
  A szerkesztőket pedig hagyja békén, én egyetlen bántó vagy sértő szót se írtam le eddig, csak a véleményemet… – Ha ismerné, akkor tudhatna róla, hogy legutóbb éppen az ex-MSZMP-és Rozgics Máriának dolgozott (aki kommunista idők Magyar Rendőr szerkesztőségében koptatta a széket.)
  A tíz-tizenöt évvel ezelőtt még grófként bemutatkozott Stoffánt csak 10-20 éves fiatalok nem ismerik. Ő egy politikai szélhámos volt minden időben…
  Végezetül annyit: éppen Önnek nincs keresnivalója ezen a fórumon!

  • Zas elvtárs! Nagy buzgalmában elfelejtett válaszolni az önt ért vádakra – ha már ez a fórum átalakult ilyen személyeskedő és lealacsonyult sz@rdobálássá. A sz@rt ön dobálja, más muníciója nem lévén. Megértem én a kisebbrendűségi érzését Stoffán úrral szemben, de ezt próbálja meg máshol levezetni! A tények: ön ült börtönben, nem Stoffán úr. Ő tud írni, ön csak betűket tesz egymás mellé. (óriási különbség!!)
   És még egy : ha Stoffán úr – ahogy ön állítja – 1995-ben lemondott volna magyar állampolgárságáról, hogyan indulhatott volna a 2006-os önkormányzati választásokon Besnyő község polgármester-jelöltjeként? Önnek a börtönben akkor éppen nem volt internet elérési lehetősége? Javaslom az ön érdekében: tartsa távol magát a magyar nemzeti fórumoktól és küldözgesse sz@rkeverő üzeneteit eszmetársainak a klubrádió vagy az ATV portálján keresztül. De mindezek előtt fizesse ki a Wass könyvek kiadása után ön ellen megítélt dollármilliókat a jogosultak számára!

 10. Zas elvtárs! Ha nem boldogulna az internettel – amit el tudok képzelni – egy kis segítség:
  forrás : http://www.valasztas.hu/onkval2006/hu/07/7_0.html
  A jelölt adatai
  Stoffán György
  Jelölés típusa Jelölés helye
  Jelölő szervezet
  Státusz
  Dátum
  polgármester választás FEJÉR BESNYŐ Független Elfogadva 2006.08.30
  kislistás választás FEJÉR BESNYŐ Független Elfogadva 2006.08.30

 11. Szász te rosszabb vagy mint egy zsidó… ócska hazug szélhámos, akiben annyi erény sincs, mint egy zsidóban. Szar örmény vagy, az anyádon keresztül román beütéssel! Hányadék! Aki egy magyar 56-os hős papírjaival élsz vissza. Az egész Bia utál, mint a szart, és ócska zsidónak tart, aki mindenkit átvert ott is.

 12. Amíg ez a Szász vagy Zas nevű hazátlan senki bele nem rondított a műsorba, egész tűrhető eszmecserék folytak itt időnként. Bár szerencsére nem ismerem közelebbről, most már bizonyosan állíthatom: ez egy zsidó, ilyen mocskos viselkedésre csak azok képesek. Egy szánalmas zsidóbűnöző, aki jobban tenné, ha szégyenében elkullogna innen.

 13. Sok kiváló író, újságíró dolgozott nálam: Kubinyi Ferenc, Szemenyei-Kiss Tamás, Wass Albert, Kannás Alajos, Révffy László – hányat említsek még?
  Én 1956-ban 7 hónapot voltam börtönben (a Stoffán egyet sem!), több verseskötetet írtam és nem utolsósorban én kezdtem el kiadni Wass Albert gróf műveit… Dobszay Magyar Rezervátum című lapja az Év Költője címet adományozta nekem, hosszú életem folyamán mindvégig az igazat mondtam – és ahogy azt az egyik világhírű versemben leírtam: “Röptömet nem állíthatja meg senki!”
  A tudományos életben nem gilisztákat kutattam, hanem egyik résztvevője, kitüntetettje voltam a NASA űrkutatási programjának… Mit kellene még tennem, mennyit kellene adnom még a világnak?
  Kérdezzék meg jóbarátomat Dobszay Károlyt: van-e, létezik-e igazabb magyar nálam a nemzeti emigrációban?
  Aki mást ír le rólam, mint amit én felsoroltam, azt csak az irígység vezérli, mert nem vitték annyira az életben, mint én!

 14. Zas et! Akkor épp ideje lenne kifizetnie a Wass Albert kiadások után a jogosultaknak járó összeget. Talán nem kapta meg a bírósági ítéletet? Feltegyem ide közszemlére? Nem szégyelli magát?

 15. Az emigratios magyarsag nem adna onnek igazat, kedves Szasz. On nem igaz magyar, hanem az igaz magyarok szegyene. Zsido letere antiszemita. Ez mindent elarul magarol. Maga Szasz egy szemenyei kis tamast remek ironak tart, akkor bizonyara maga is olyan, mint szemenyei. Kubinyi Feri nehai baratom pedig otthagyta a maga lapjat, (aminek az elofizetoi listajat zsarolta ki Barnabas atyatol, es nem a jogot, hogy kiadja a lapot), mert magat Feri nem tartotta normalisnak. A Dobszay fele kituntetes meg annyit er, mint az antifasisztak egymas kozotti kituntetesei. A NASA ugyben pedig en nemszolnek semmit, mert magat par honap utan kitettek a NASA-tol. Semmilyen kutatasban nem vett reszt, mert idoben lefuleltuk. Maga csak annyira vitte, hogy az emigratio megborzad a maga nevenek hallatan. Sokakat atvert, masokat foljelentett, meghurcolt es szamos eljaras is volt maga ellen. Az, hogy a korrupt magyar birosag nem ismeri a jogot es az igazsagszolgaltatast, nem azt jelenti, hogy az amerikai jogeros itelet semmis es az amerikai birok mind hulyek. Magara normalis ember nem lehet irigy, mert maga semmire se vitte az eletben. Nehany talalkozasunk is erre engedett kovetkeztetni, ha emlekszik ezekre, peldaul a NASA-nal vagy Kaliforniaban, Nemetorszagban es Magyarorszagon. Maga egy szanalmas senki, aki egesz eletet masok kihasznalasaval (Kunszabo Ferenc, Krater, Wass-csalad, Tollas Tibor) es gyalazasaval toltotte. Erre jo pelda a mostani gyerekes, es beteges megnyilatkozas-sorozata is. Kar, hogy ezen a reszen nem lehet dokumentumokat feltenni, mert szivesen megtennem, kezdve a NASA felmondastol a Wass-per Miklostol kapott amerikai anyagaig es a kiadatasaig a svajci hatosagoknak, ahol a svajciak kenytelenek voltak magat elengedni, mert elevult a csalasa, es ok nem vettek ezt eszre. Magat egy egesz magyar emigratios nemzedek utalja Szasz. Miert hivja fol magara a figyelmet lepten-nyomon? Sokan vagyunk itt Belgiumban, Londonban, az USA-ban, Ausztraliaban es Nemetorszagban, akik nyugdijaskent massal sem fogalalkozunk, mint a maga ugyeit dolgozzuk fel konyvkiadasra, mint elrettento peldat. Bot Belanak igaza van. Szegyellje magat Szasz es kerjen bocsanatot a magyarsagtol. Oreg mar maga, beteg is, es hamarosan ott all majd az itelet elott. Gondoljon bele. Azzal, hogy nem fizette ki a Wass csaladot, maga erdelyi magyar kisgyermekek szajatol vette el a betevot, es ez nagyobb bun, mint barmi, amit elkovetett eleteben. Milyen magyar ember maga Szasz Lorant?

 16. És kik a jogosultak, Bot uram?
  A legjogosultabb én magam vagyok, mert ezt az üzletet én hoztam össze azzal, hogy megvettem Albert bátyánktól a kiadási jogokat. – A kaliforniai bíróság is tévedhet, hasonlóan ahhoz, ahogy tévedtek Wass Albert és még sok személy vizsgálata körül is 1951-ben és annak előtte. – Nem hiszem, hogy Önnek kellene elszámolnom ezekkel a dolgokkal és azt is kétségbe vonom, hogy az összes erre vontkozó irat a rendelkezésére állna.
  Én az ellenségeim között tartom számon a Szemenyeit, de a “Ki menti meg Wass Albert lelkét?” írásával talán még ő járt a legközelebb az igazsághoz a koránt sem kifogástalan Wass-tanulmányban.
  Csak azt tudnám, hogy ezt az ügyet hogyan tudta összekeverni a munkakerülésben szép kövérre hízott szélkakas pincér témájával. – Kérdezze már meg a fiatalember Stoffánt: mikor volt utoljára munkahelye?

  Tisztelt Uraim!

  Ideje lenne véget vetni ennek a
  sárdobálásnak.

  Egyezzünk meg abban, hogy ha valaki biztos konkrétumokat tud más valaki csalásáról, egyszer és mindenkorra szedje össze, írja le, de ezt követően a meddő és parttalan adok-kapok játéknak semmi értelme.

  Kérjük, ne rontsák se portálunk, se önmaguk színvonalát a méltatlan és nívótlan köpködésekkel.

  Reméljük, kérésünket megértik, s nem kényszerítenek bennünket durvább beavatkozásra.

  Barátsággal: a NIF szerkesztői

 17. A fenti, nevemmel szignált irásokat mások irták, nem én.
  Aki rólam többet — igazat –akar tudni, olvassa el ÖSSZESITÉS c., KAPU KIADÓ megjelentette könyvem, vagy az eddig 17, nevem alatt publikáltat, a most megjelent, Gede testvérek kiadta : AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBÓL ciművel együtt !
  Zas Lóránt
  — Napváros, 2010. július 24. —

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Reiner Péter: Hitelesség
Czakó István: Ha elmúlik karácsony …
Tiltakozás a Budavári Koronázó Főtemplomban történt kitüntetés miatt
Close