KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Grespik László: „Itt mi vagyunk itthon.”

Dr. Grespik László jogásszal beszélgettünk hivatásáról, s hogy annak idején – budapesti közigazgatási vezetőként – hogyan tudta kontrollálni a külföldiek ingatlanszerzését. Szóba került az amerikai elnökválasztás, a politikai korrektség és a bevándorlás is. Kitértünk a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kötelékében folytatott tevékenységére, valamint a Napkelte c. műsorban végbe vitt performanszra is.

N1Tv

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

9 thoughts on “Dr. Grespik László: „Itt mi vagyunk itthon.”

 1. Dr. Grespik László a magyar fülnek kedves szavakat mondott, mert tudja, hogy a magyar a valódi magyar erre áhítozik – elérését nem mondta el – így növeli azok táborát akik szintén megmondják amit a magyar hallani szeretne – így összefogása a valódi magyaroknak soha nem lesz elérhető – , mert a tagozódást növeli csak! Mert szerintem, a valódi magyarok többsége tökéletesen tisztában van vele, hogy zsidó uralommal gyarmati megszállás alatt van – ezért tudja azt, hogy ebben a helyzetben az un. homokozóban meddig mehet el – illetve engedik el az irányítók! Már sokszor leírtam, hivatali személy tudomására jutott minden bűncselekményben feljelentési kötelezettsége van! Itt orbán beismeri még sem teszi meg a feljelentését – olvassátok el például
  itt:
  http://www.civilkontroll.com/orban-a-bankok-becsaptak-a-devizahiteleseket/
  Tehát a kérdés miért nem teszi? Nem teheti? Teheti de nem teszi, mert tettes a vétekben? – és stb.-ek végszó az irányítók akarata ami beteljesül, egyenLŐRE!
  Tisztelettel: id. Kiss László – Bázakeretye, 2016, november 21-én
  utószó: üzenet a modern spartakuszok nem megalkuvók és nem félnek!

  A MODERN VILÁG SPARTAKUSAI
  https://www.facebook.com/groups/556870684510082/

  1. Ma találtam rá – megkövetem Dr. Grespik ügyvéd urat – itt elmondja hogyan kéne – békés úton – ő csak Putyint kéri – de én szükségesnek tartom, hogy a támogatását elnyerjük a többi nagy államnak is – így Trump segítése, Kína – India, Japán – valójában az alperesek belátása és segítése hazám drága szeretet hazám vissza adásában kell és szükséges a segítésük – és most hallgassátok meg az ügyvéd urat – köszönöm neki, hogy elmerte mondani a valóságot valóban semmis a trianoni szerződés már megszületése pillanatában is!

   https://vimeo.com/album/4231824/video/189892495
   tisztelettel: id. Kiss László

 2. Ide tettem fel először, de ide szántam:
  https://www.facebook.com/groups/584870318200840/permalink/1277691072252091/

  A MODERN VILÁG SPARTAKUSAI – NAK

  KÖZLEMÉNYE!
  Közlöm veletek, ha eljön az idő, és a homokozót elhagyva figyelmen kívül hagyjuk elnyomóinkat, akik az uralmat elbitorolták, és felismerjük, hogy az erőszak elnyomó intézményeinek egyikéhez sem fordulhatunk, mert nem fordulhatunk, akkor jöjjünk össze!
  De hova és kik?
  Belső Magyarország területére, és akik nem tartoznak a magyar elnyomók részébe, közülük: bárki?
  Az is, aki tudatlanul az elnyomó bűnbandához tartozik? Mert tevékenységével biztosítja életben tartását!
  Fogas kérdés, tudjuk – e rá a választ? Tudjuk! Aki azon szólamokat hangoztatja, meg nem értés és meg nem bocsátás szintjén, hogy azok, akik részesei voltak a diktatúra államában bizonyos helyeken, csak az utolsó sorokba foglalhat helyet és hallgasson! Mit mond? Ezzel a kizáró mondatával egy kalap alá veszi a megvezetett tudtalant is a tudatos résztvevővel,! Aki ma is húzza hasznát az akkori tevékenysége vagy szülei, VAGY nagy szülei magyarellenes és pártoló segítő munkájának EREDMÉNYEKÉNT!
  EZ VAN MA!MÉG MINDIG 2016-11-21-én amikor 09:30:00 órakor írom e sorokat!
  Kérdezetlenül: felmerül minden valódi magyarban a kérdés, ha összefogásra buzdít egyrészt, más részt meg megoszt, dumájával akkor kit is szolgál?
  Itt és most közlöm, letisztázva, minden magyar valódi magyarra szüksége van a modern világ spartakuszai – mozgalomnak! Nem tűri a berögződött szidó népség megosztó professzori tudása alatt megvalósult megosztást! De kényesen ügyel arra, hogy visszacsattanjon azokon, akik ezt megtették és valódi magyarok közé beszivárogva, bomlasszák minden nap minden órájában percében és pillanatában az egységet a magyar valódi egységet! A médiában, a jutalmazásban, a bérkifizetésben, a nyugdíj kifizetésben, mindenben egyszóval! Ennek ki egyensúlyozásra a magyarnak az ő taktikájával vissza kell szivárognia a meghatározó pozíciókban a politika a gazdasági és nem utolsó sorba a pénz urai térbe – és sajátjait felvenni dolgozónak, ahogy a professzor zsidó tudás tette – ellenünk – békés úton más lehetőség nincs – a háború a káosz az ő érdekét képviseli és erősíti!
  EZ A VALÓDI MAGYAR MEGÁLLAPÍTÁS MINDEN FEHÉR EMBER ÁLLAMÁRA VONATKOZIK!
  Ezért – most csak a belső Magyarország területén élő modern világ spartakusai-val foglalkozom, mert én itt élek – javaslom a többi spartakusnak aki tudja azt , hogy az a saját hazájában tegye ugyan ezt!
  Tehát amikor felszólítás hozzád el ér, tegyél – KÖZLÖM továbbá, hogy a több mint 3 millió ilyen – olyan nyögdijas és az elüldözött több, mint 1 millió fiatal aktív magyar csak akkor fog rád szavazni, és bele menni játékodba – ha megadod nekik az átlag európai uniós min. átlag keresetét, illetve nyugdíját – különben ha nem adod meg, olyan nagy mértékű ellenállásban lesz részed – hogy téged fog elüldözni, vagy börtönbe zárni, legrosszabb esetben oszlopra akasztani – a lázadás fog elindulni, így soha nem leszel uralmi pozícióban sehol sem!
  Ennek a megszervezése a modern világ spartakuszaira vár – és tudd folyamatban, van! NEM TŰRI TOVÁBB A KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZÖK URALMÁT!
  MA KÜLDÖM AZ ÉTERBE ÉS MINDIG ÁLLANDÓAN 2016. november 21.-én – kezdeményezd minden centiméter magyar föld visszaszerzését és a térképek annak megfelelő visszarajzolását ! Ha ezt teszed akár 100 éves korodba is ágyban párnák közt távozhatsz a magyarok közül – ha nem vess magadra – MEGERŐSÖDÖTT ÖN BIZALOMMAL ID. Kiss László – mert tudom, és neked üzenem ma Bázakerettyéről 2016-11-21-én . ui: ha megkérdezed kik tartoznak a modern világ spartakusai közé. Akkor már jó úton jársz!

 3. „minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára,akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,akkor bizonyos,hogy a nemzetben van a hiba. (Széchenyi István)
  „az állam ha szól, hazug nyelvén szól,bármit mond hazudik,s amije van,lopta azt. (Nietzsche Frigyes)
  Bocsánatot kérek,de jogászok(?) vannak hatalmon! Hány éve is? A jó Isten mentse meg a „maradék országot tőlük. Amit lehetett azt már ellopták,vagy kiárusították!

  1. Kedves: Tóth Ferenc
   2016/11/22 – 21:56

   “ MAJDNEM minden nemzetnek olyan kormánya van , amilyet a pénzurai a nyakukra ütTettek ma 2016-BAN EZ: megállapított TÉNY!

   a BÉKÉS ÚTON VALÓ LEVÁLTÁSUKAT AKADÁLYOZZÁK – VÁLASZTÁSI CSALÁSOKKAL meg stb-vel , VAGYONUKAT HAZUGSÁGGAL LOPÁSSAL HARÁCCSAL SZERZIK ÉS NEM RIADNAK vissza – EL ENNEK FOLYAMÁBAN AZ EMBER LEGYILKOLÁSÁTÓL SEM!
   KÜLÖNÖSEN ÉRVÉNYESÜL EZ A MAGYAROKKAL SZEMBEN, MELY MA MÁR TÉNY – IRTANAK BENNÜNK PARANCSOT TEJESÍTIK VEZETŐINKNEK SAJÁT MAGUK ÁLTAL KINEVEZETTEK, MERT A MAGYAR NEM VÁLASZTHATJA SAJÁTJÁT SEM!

 4. Abban Igaza van Grespik úrnak,hogy Magyarországot „rendbe tenni csak Putyin úr segítségével tudná a Nép. Kívülről,belülről. Ezt a politikai bűnöző hordát,csak a „fekete delfinben lehetne meggyóntatni,aztán Szibériában megtanítani nekik,mit is jelent a „málenkij robot,mint közmunka. Egy életen át! Nem az ország kiárusításából,ebül szerzett vagyonkából tündökölni,urizálni, osztani az észt.
  „kik százezreket rabolnak,azok lészen bírái annak,ki,hogy éhen ne haljon,lopni kényszerül.

 5. Tisztelt Kiss Úr!
  Köszönöm,hogy elolvasásra és válaszra méltónak találta hozzászólásomat . Azon apropóból tettem fel Széchenyi István Gróf Úr idézetét, mert Grespik úron kifogott,amikor Őt idézni próbálta. Reménykedem,hogy ezzel Őt sem sértettem meg.
  Tisztelettel,Tóth Ferenc

 6. A Magyar Honnak szűksége lenne néhány száz GRESPIKRE.
  H.B.
  „Teljesen igaz, hogy vannak derék zsidók, de a zsidóság idegen, kereszténységet leszorító, honfoglaló, minket kisajátító, idegen hatalom. (…) Itt egy rafinált, romlott, hitetlen és erkölcstelen faj garázdálkodásáról van szó, poloskainvázióról, patkányhadjáratról. Egy kérdés van: hogyan védekezzünk?”

  1. K edves Bertalan!
   1919-es zsidók rémuralma, és az azt követő és legutobb gyurcsány aki bele lövetett a tömegbe – vér taapd őneki is a kezéhez .- kisz tag társához orbánhoz még, de nem zárható ki, ő raffináltabb – írásom, hogy értsétek:

   A HÁLÁJA
   Hozzászólások

   László Kiss MEGÉRTEM ÉS PONT EZÉRT NEM TUDOM HOVA TENNI AZ EMBERI KÖZÖSSÉGEN BELÜL AZ ALÁBBI MAGATARTÁST, AMI A TÖBBSÉGRE HATÁSSAL VAN – OLVASSÁTOK: AJÁNLOM, EZT A VIDEÓT – MIND AZON LEALJASODOTT, ELKORCSOSULT, VALÓSZÍNŰ ŐRÜLTEK FIGYELMÉBE, AKIK GYILKOLTATJÁK AZ EMBEREKET NAGY TÖMEGÉBEN!
   Elsőként mindig Hirosima, Nagaszaki és a Drezda városok nevei jutnak eszembe, majd a nagy háborúk, azok közül is az I. és. A II. vh. És a III. vh. Ami küszöbön van, illetve folyik egyelőre helyháború taktikával!

   Van a földön az ember, akiknek nagy többsége, úgy viselkedik, mint a filmben levő fekete párduc! De van egy minimális őrült, akik parancsot adnak ki arra, hogy gyilkold le fajtársaidat – amit háborúnak neveznek!
   Ezek közül a népek közül a magyar, aki különösen figyelemre méltóan befogadó népség, , az is valóság, sokszor ráerőltették, mint pl. Mária Terézia, a cigányok betelepítését, Galíciából való beözönlés, zsidók befogadása – és stb. eset a történelemben – ma a migráció talán!

   Az ágrólszakadt rongyos szánalomra való népség, kiket a magyar dombon túliknak nevezett, akik akkor régen – falvak szélén városok szélén összeeszkábált sárkunyhókban tengették életüket – az idő múlásával ki kupálódtak, és azt a szeretetet és befogadást, amit kaptak, azzal hálálták meg, hogy a fejünkre nőttek, és ők dirigálnak minden területen, politika, pénzvilág,, gazdaság. Stb. területen – és sanyargatnak bennünk! Ma amikor írom e sorokat 2016-11-26 05:49:00 óra kor ami általuk átállíttatott idő, azt is meg másították, hogy időzavarod is legyen – teljesen halálos ellenséggént kezel – irányít – tudatosan pusztít – EZ A HÁLÁJA!

   ÍME A FILM:

   https://www.youtube.com/watch?v=JKuY7-lW9pY

   és itt is olvassatok:
   https://www.facebook.com/groups/556870684510082/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük