KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás a 2006-os jogellenes tömegoszlatásról és a sértettek kártérítéséről 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Hír Tv vendége volt tegnap este a Magyarország élőben című műsorban Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, aki a legnagyobb 2006. október 23-án történt jogellenes tömegoszlatás sértettjeinek kártérítési ügyében jár el jelenleg is. 

Mint ismert 2006. október 23-án a Kossuth téren bejelentett, törvényes demonstráció zajlott a 2006. szeptember 17-én napvilágra került Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök őszödi beszédként elhíresült kijelentései kapcsán.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány akkor személyesen utasította Bene László országos rendőrfőkapitányt arra, hogy távolítsa el a Kossuth téren (törvényesen) tiltakozókat azért, hogy ő és felesége, Dobrev Klára – aki jelenleg a DK miniszterelnök-jelölt jelöltje – zavartalanul „emlékezzen meg” az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 50. évfordulójáról, melyet éppen Dobrev Klára nagyapjának Apró Antalnak a közreműködésével fojtottak vérbe a szovjet csapatok, majd ő volt az, aki irányította a forradalmárokkal szembeni véres megtorlásokat.

Most egy kormányhatározat alapján, tizenöt év után kártérítést kap a 2006-os Kossuth téri tömegoszlatás áldozatainak utolsó olyan csoportja, amely még nem részesült kárpótlásban. Egyelőre nem sikerült valamennyi sértettet megtalálni, ezért a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kéri, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelentkezzenek az érintettek:

Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete:         2006jogsertettek@gmail.com

Nemzeti Jogvédő Szolgálat:                                       njsz@nemzetijogvedo.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Tizenöt év után kártérítést kaphatnak a rendőrterror áldozatai

Gaudi-Nagy Tamás: Dobrev Klára bagatellizálja a 2006-os rendőrterror valódi arcát (+audió)

2006: “Annyit közöltek velünk, hogy mostantól maguknak nincs nevük, csak egy számuk”

2006. október 23. – A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete kéri a rendőrség videófelvételeit

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: