Dr. Bene Gábor S.: Pornós gárdista?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kuruc.info és a hír.

Előrebocsátom, hogy a választási küzdelemben a legkivédhetetlenebb antireklám az, amikor az ellenfél által ügyesen bekészített ál-bizonyíték csontvázak, valahogyan mégis – de mindig időben – kidőlnek a szekrényből. Ilyenkor rendszeresen kiderül, hogy a szekrénytulajdonos nem zárta a szekrényt, sőt a szobát, de az egész lakást sem.

Én csak ma kaptam egy tájékoztatást, hogy egy csinos szőke nő (?) pornófilmes múltjával könnyedén lett gárdista és azóta, példásan bajtársias és megváltozott magatartást folytat. Azonnal tollat (klaviatúrát) ragadtam, mert annyira ismerős a helyzet; a politikai alvilág mesterkedései a jelen példán ragyogóan tetten érhetők. Először a kuruc.info tényfeltáró munkáját kell megdicsérnem, hiszen szakított a hazánkban oly szokásos: „a mi kutyánk kölyke nem vétkezhet” elmélettel, s be is bizonyította, hogy nincs köze a lakájmédia pártokat istenítő stílusához. (egyszerűbben fogalmazva, pártfüggetlen!) Ez azért is fontos, mert rendszeresen meggyanúsítanak egyes Jobbikos személyiségeket azzal, hogy ők a Kuruc.info szerkesztői.

Lehet a kuruc.infót szeretni vagy nem, de maga a történet fényesen bizonyítja a portál valódi pártfüggetlenségét.

Általában nem szokták az emberek felvállalni a kuruc.infót, hiszen a politikai osztály és a tudatipar hiénái rendszeresen fasisztázzák és mocskolják őket. Ám én nem tartom őket sem fasisztának, sem szélsőségesnek, mert az indulataik, szóhasználatuk éppen a liberális moslék ellensúlyozására és leleplezésére olyan: amilyen. Ismerjük el, hogy hatásaiban nem mérsékelt sem az RTL sem az ATV, a közszolgálatinak nevezett csatornákról nem is beszélve.

Én, aki nemzeti liberálisnak gondoltam magam évtizedeken át, s a hagyományos magyar értékrend radikálisan elkötelezett hívévé fejlődtem, vallom, hogy: kutyaharapást szőrével!

Csak erkölcsi kérdés ez?

Mielőtt a szőke démon viselt dolgairól értekeznék, önvallomásként elmondom, hogy néhány évtizedig én magam is szörnyű károkozást végeztem a magyar fiatalság között, hiszen mint lemezlovas (dee jay, vagy diszkós) a „szabad világ zenéivel” traktáltam a fiatalságot. Sokan persze azt mondják erre, hogy össze sem hasonlítható a pornófilmekben szereplő szőke gárdista tevékenységével, amire kemény válaszom van. Nem önostorozásként, csak tényként említem, hogy az akkor még láthatatlan globalizmus legkártékonyabb önkéntesei a 70’, 80’, 90’ években, éppen mi lemezlovasok voltunk. Amikor rádöbbentem a szándékomon kívüli károkozás veszélyeire, akkor minden erőmet a jóvátételre kezdtem koncentrálni!

Az ügy kapcsán meggondolásra szánt kérdéseim tehát így hangoznak:
-Lehet, hogy a pornós lány is felismerte azt a szörnyű erkölcsi fertőt, amiben odáig leledzett?
Sőt, nem csak felismerte, hanem azonnal és tettekben is odaállt a nemzet legjobbjai mellé?
-Lehet, hogy ő az egyik olyan beépített ember, akinek a Jobbik erkölcsi lejáratása a feladata?
Sőt, bátorsága, tüntetésen való kiállása, is a célegyenesben lévők lejáratását szolgálta?
-Lehet, hogy a Gárdának és a Jobbiknak nincs is lehetősége a jelentkező tagok átvilágítására?
Ha így van, akkor legalább gondolkodtak volna el, hogy milyen jövőbeni hatást vált majd ki!

A feltett kérdésekre a választ mindenki a saját vérmérséklete és erkölcsi értékrendje alapján adja meg. Viszont vegyük tudomásul, a világ csak akkor fog megváltozni, ha mi magunk is megváltozunk! A változás persze nem a naivitás és a feltétlen megbocsátás irányába szükséges, hanem a logikus magyarázat megtalálása, a jó útra tértek cselekedeteinek mérlegelése és a bűnbocsánatért való hosszadalmas – a bűnnel arányos – Canossa-járás utáni bölcs ítélkezés felé.

Hiszen emberek vagyunk és tökéletlenek! De akinek ilyen fényképei vannak fenn az Interneten, akiről pornófilm „szerepek felvételei” vannak, annak nem elég azt mondania, hogy: megbántam.

Mit kellett volna tennie Nikinek?

Vannak helyzetek, amikor többlet kötelessége van minden olyan embernek, aki felismeri azt az alapvető ellentmondást, ami tisztesség és tisztességtelenség, az erkölcs értékrendje és az aranyborjú imádat között húzódik. Aki tehát felismeri, hogy eddig rosszúton járt, annak nem elég egyenruhát húzni és a többiekhez bajtársiasan és alázattal viszonyulni. Annak ennél, sokkal többet kell tennie! Át kell törnie a hazugságból felépített média falat, meg kell mutatnia a színpad mögötti – a nyilvánosság számára láthatatlan – világot, mert ez szolgálja valóban az erkölcs és az emberiség ügyét. Szerintem Nikolettnek el kellett volna mondania a nagy nyilvánosság előtt, hogy miért undorodott meg a globalista világ pornóiparának belső megaláztatásaitól és nyilvánosan kellett volna vezekelnie, s belekiáltani a „közszolgálatiság” kamerájába, hogy elég volt az erkölcstelen életből, s csak az erkölcsi megújhodás hozhat megoldást a magyar társadalom számára!  Hiszen éppen neki, adott volna lehetőséget a lealjasult médiavilág akkor, amikor még a saját rabszolgájának érezhette őt. (ám ez a hajó már elment!)

Neki lett volna lehetősége kitárni a kaput, az emberek részére, hogy nem a Jobbik és nem a Gárda a veszélyes, hanem a hazugságoktól hemzsegő média és a háttérhatalom pénzéhségét, valamint az emberi lealjasodást kiszolgáló pornóipar, a globalista métely!

Ha ezt megtette volna, már hónapokkal ezelőtt, s a világ elé tárta volna azt, ami őt a Gárdába vitte, akkor ma nem tudnának lejárató kampányt folytatni a Jobbik ellen a – kétséget kizáróan gusztustalan – pornós szereplései kapcsán.
Ma már a Gárdának és a Jobbiknak – a bizonytalan választók körében – komoly veszteséget okozott, s nem mindenki látja át, hogy ezt mesterien rendezték meg azok, akik félnek tőlük.

Csak egy vélemény egy laikus szavazótól, ami a szavazók nagy részének a véleménye:

„Az rendben van, hogy adjunk második esélyt a pornós lánynak, meg becsületes volt, mert előre elmondta, és még helyt is állt, amikor kellett, de én mindezt hogyan magyarázom el a két kislányomnak???

Hát én most hogyan papoljak otthon a tisztességről, a családról, a tiszta szerelemről???

Hát lesz foganatja a nevelésnek?

Én nagyon szeretem a Gárdát, de ezt is kéne mérlegelni…”

Sajnos ezt hónapokkal ezelőtt kellett volna mérlegelni, talán akkor, amikor először hívta fel a Gárda figyelmét a kuruc. info erre a veszélyre. Mert szinte mindegy, hogy küldték vagy magától jött a hölgy. Az erkölcstelen világ leleplezése csupán az igazság elmondásával lehetséges. Ha a hölgy vállalta volna ezt a leleplezést a nyilvánosság ellőtt, akkor ma ez a botrány már hatástalan, sőt a megtérés és befogadás mintaadója lehetne.

Dr. Bene Gábor S.
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Dr. Bene Gábor S.: Pornós gárdista?

 1. Kedves Gábor!
  A kuruc.infó függetlensége megér egy misét!
  Minden az, csak nem független. Hálózati függőségben szenved!

 2. Miért kell szegény lányt bántani? Azért mert pornózott? Kinek ártott ezzel? Senkinek.
  De kérdem én, kinek ártottak a politikusbűnözők, élen a két parlamenti párt prominens személyiségeivel? Ki károsította meg az országot dupla, tripla árú autópályákkal, offshore cégekkel? Ki lapátolta ki az adófizetők pénzét? Ki írta alá olvasatlanul az európai birodalom kiépítését célzó Lisszaboni szerződést? Még sorolhatnám a sorozatos nemzetellenes bűntetteket ezer, és ezer oldalakon át.
  Más szemében a szálkát, sajátunkéban a gerendát sem effektus.

 3. A HirTv hazudik, és a rendőrség is.
  Kampány csend! Rendkívüli hír, négyes rablógyilkosság, elhallgatás, a Margit-szigeti hölgyet is cigány ölte meg. Ebben is elhallgatás.
  Tárgy : tényői gyilkosság
  Mivel értékes vagyoni tárgyak (laptop, fényképezőgép, lcd tv, stb), kp, pénztárcák tűntek el a helyszínről, a nyomozást megkezdték.
  1.Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendőrség felülről szájzárat kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz. Ugyanis informátorom győri rendőrségi forrásra hivatkozva állította, hogy Tényőn, kedden, igen nagy valószínűséggel cigányok által elkövetett rablógyilkosság történt. Ezt a bűncselekményt, de leginkább az elkövető(k) személyére(eire) utaló adatokat fű alatt kell tartani, tekintettel a választások közelségére, ugyanis egy ilyen esemény nyilvánosság elé tárása robbanásszerűen a JOBBIK megerősödését vonja maga után ebben a régióban, ugyanúgy, mint Kelet-Magyarország nagy részén, és ez akár eldöntheti a választásokat is.
  2.Egy sebész ismerősöm elmondta, hogy a kórházukban dolgozó patológus kollégáival kielemezték a tényői híreket, és a következőkre jutottak:
  Tételezzük fel, hogy egy ember képes baltával kiirtani két kislányát és feleségét, tehát elborult az elméje. Ebben az esetben az még elképzelhető, hogy többször mellkason szúrja magát, az is elképzelhető, hogy ezek után felvágja a csuklóján az ereket, de amiről ezek után szólnak a hírek, az elképzelhetetlen.
  Amennyiben valaki többször mellkason szúrta magát, az nem fog vigyázni, mikor az ereit vágja föl, bizonyosan megsérti a csuklóját mozgató izmokat és inakat is. Az elképzelhető, hogy nem érzi a fájdalmat, mert a szervezet által beindított vészreakciók blokkolják a fájdalomérzetet, de az elképzelhetetlen, hogy ezek után beindít egy benzinmotoros fűrészt.
  A fűrész beindításához nemcsak egy meghatározott műveleti sorrendet kell betartania, de az átvágott izmokkal, inakkal lehetetlen megtartani a berántáshoz. Arról nem is beszélve, hogy a vér minden bizonnyal ráfolyna a fűrészre, síkossá téve azt.
  Ez akkor is megnehezítené a berántást, ha nem lenne sérült a keze. A továbbiakban vázolt események pedig a teljes képtelenség határát igen csak átlépik. A rendőrség szerint a motoros fűrésszel először elvágta a lábát, majd fejéhez emelte, de a koponyáját nem tudta átfűrészelni. Ezek után van annyi ereje, hogy elvágja vele saját torkát. Akik láttak már láncfűrésszel okozott lábsebeket, azok tudják, hogy iszonyatos roncsolást végez. Láb bármely részét találja el szinte bizonyosan a földre kerül a sérült.
  A hivatalos verzió szerint szét akarta fűrészelni a fejét, majd végül a torkát sikerült felvágnia.
  Az orvosok véleménye szerint, a hírekben közölt információk alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az ÖNKEZŰSÉG KIZÁRHATÓ!!!
  Cigány rablógyilkosság volt mind a tényői, mind pedig a Margit-szigeti gyilkosság.
  Az áldozatok lelke nem nyugodhat, míg az elkövetők meg nem bűnhődnek, de a hozzátartozók, ismerősök, az egész magyar nép, az igazság kiderítését, és a cigány elkövetők letartóztatását követeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük