Dr. Bene Gábor S.: Bayer Zsoca, egy ideig kedveltelek!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyílt levél Bayer Zsoltnak

Bayer Zsoca, egy ideig kedveltelek!

„Tévedni emberi dolog” mondja a sün, amikor lemászik a súrolókeféről.

Mert ÉN IS FIDESZES szimpatizáns VOLTAM, hevesen védtem őket, hiszen a naivitás engem sem került el. Sokáig azt hittem csak arról van szó: ők képviselik a valódi realizmust. Ám azóta, hogy a Libajnai kijelentette az alsóházban, hogy: Demokrata és hazafi Orbán Viktor is, demokrata és hazafi Mesterházy Attila is, a Jobbik viszont tönkre akarja tenni a hazánkat, ezért – s mert hasonló a hasonlónak örül – együtt kell tőlük megvédenünk a demokráciát és Magyarországot. Azóta nincsenek kétségeim. Elismerem, 2000-ben felnéztem Viktorékra, hogy nem álmodoznak egy független, erősödő magyarságról, hanem kihozzák a legtöbbet a helyzetből. Aztán megtapasztaltam, hogy vannak országok – amelyek vezetői bátran szembe szállnak a pénzháttérhatalommal, de legalábbis alkudoznak velük és sokkal jobb érdekérvényesítők mint például Martonyi.

Később megtudtam, hogy a külügyminiszter szinte a legfőbb részvényes a Tesco áruházakat működtető hazai cégben és éppen olyan gátlástalanul besöpri a profitot, mint ahogy belépett egykor az MSZMP-be. Most éppen kisöpörte a Tesco az összes magyar árut és meghirdették, hogy Szlovákiából rendelnek, mert ott alacsonyabb az adó, s így a beszerzési ár is az. Hű de ravasz! Csak kerüljön kormányra, s minden megváltozik. Ez lesz az első „bizonyíték” a nemzeti érdek szolgálatára. Igaz? No persze nem Martonyi az egyetlen érdekes egyéniség a Fideszben, de ő készítette elő a megújuló erőforrás, tehát a termőföld tőkévé degradálását, a megalázóan alacsony földalapú támogatások elfogadását és még számtalan komoly árulást a nemzet ellen. Ne csodálkozzunk, hogy a Bildenberg Csoport is meghívta, hiszen valahogy meg kell hálálniuk a jó munkáját, s még most is szükségük lehet rá, hiszen biztos számára a külügyminiszteri tárca az eddigi komoly „teljesítménye” alapján.

(nem kedves) Zsoca!

Neked van – ha jól tudom – az 5. sorszámú Fidesz tagkönyved, így ezekről nem is kellene írnom neked. Azt kérdezném inkább, hogy a Fidesznek mi a véleménye a jogfolytonosságról? Mert a mostani állapotban a Rákosi-Kádár diktatúrával vagyunk jogfolytonosak, ez fel sem tűnik a pártodnak? Persze ez nem közismert, mert a kollégáid elhallgatják. Ám amit te írtál anno Horthy Miklós újratemetése kapcsán, az persze érthetővé teszi, hogy neked miért fontos a Rákosi féle ál-alkotmányhoz való kötődés, mert a te számodra az a modernizáció. Ugye?

Az viszont közismert, hogy a Fideszes képviselők ELOLVASÁS NÉLKÜL MEGSZAVAZTÁK A LISSZABONI SZERZŐDÉST, amely valójában meg is szünteti a magyar államot és az EU-nak egy súlytalan államává (vagy inkább csak megyéjévé) teszi. Erről miért nem írtál? Régebbi dolgokat nem is hánytorgatok fel, hiszen azok már „elévültek” mint Gyurcsány csalásai.

Viszont két érdekességet még megemlítenék. Az egyik az a 2006 májusi szavazás az alsóházban, amikor megszavazták a Fideszes elvbarátaid a rendeleti kormányzást amihez két harmad kellett. Mindez csupán azt eredményezte, hogy nem voltak problémái Furcsán Nyerencnek a nemzeti vagyon elprédálása kapcsán. Majd mostanában – hasonló helyzetben – megszavazták a titkosítások feloldásának szigorítását. (Ez ugyancsak jól jön majd az MSZP-nek, ha mégis jó az Isten, s kormányra segíti a Jobbikot) Bölcs előrelátás? Vagy csak nemtörődöm hanyagság a Fideszes képviselőktől?

Ezekre a történésekre MÁR NEM LEHET IDEOLÓGIÁT GYÁRTANI, nem lehet őket megmagyarázni, hiszen magukért beszélnek. Ha véletlenül nem tudtál volna róluk (hiszen nagy volt a hallgatás), akkor nyugodtan nézz utána. Nekem nincs okom blöffölni, hiszen nem vagyok Jobbikos, sőt nem is látok pártos megoldást a globalista előretörés problémáira. Én megvetem a pártpolitikát és csak nemzetpolitikában tudok gondolkodni.

Nem is említettem volna mindezt, ha te nem mocskolod le ilyen alpári módon azt a pártot, amelyik nem akart pofonnal hazazavarni benneteket. Amelyik egyértelműen támadta és leleplezte a bosevik utódpártot és kiállt a magyarság mellett. Valószínű, hogy ott sem csak erkölcsbajnokok vannak, de legalább nem langyosak és nem kétszínűek. Nem szerettem soha a bélsár szinonímiát olvasni, mert aki ilyet leír annak nincs magyar lelkülete. Pedig én, egy idő óta azért imádkoztam, hogy csak két párti legyen a magyar alsóház. Jobbik és Fidesz. Ebbe rondítottál bele.

Ám eszembe jut még valami. Tavaly megkapta az esélyt a Fidesz az abszolút többségre, s mégsem élt vele. Tudod-e miről beszélek? Arról, hogy nem érdemes támogatni olyan népszavazásokat, aminek nincs hozadéka. Azt viszont fel kell karolni, amelyik 176 főre csökkenti az alsóházi naplopó képviselők számát, s a Fidesznek ebből jutott volna kb.150 egyéni képviselő. Ezt az óriási lehetőséget nem a Jobbik rontotta el, hanem a Fidesz. Ez öngól volt. Szerintem erről írj egy cikket, és szigorúan kérdezd meg Fidesz főokosait, hogy miért nem támogatták a pártlisták megszüntetéséről szóló népszavazási kezdeményezést? Az erről szóló infókat a néphatalom.hu honlapon szépen elolvashatod. Ezek után csak arra kérlek, hogy ne tégy úgy, mint Csintalan. Ne jelentkezz azoknál, akiket folyamatosan mocskolsz!

A másik szemében a szálkát is látod, magadéban a gerendát sem! „Így múlik el a világ dicsősége”

Szeged, 2010-03-03 Dr. Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő