KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Bene Gábor S.: A Magyarságot Szipolyozók Pártja bizonyítékgyárat alapít

„Az MSZP – az egykori marxista párttitkárokból vadkapitalista népnyúzó milliárdosokká átalakultak pártja – végnapjait éli. Számukra az volt a „rendszerváltás”, hogy a munkások feje felől fillérekért leprivatizálták a gyárakat, lenyúlták a téeszeket, s összeépülve a nemzetközi nagytőkével nyomorba döntötték és kifosztották Magyarországot. Gondosan megszüntettek mindent, ami az előző rendszert sokaknak elviselhetővé tette – a munka biztonságát és a viszonylagos szociális biztonságot -, de meghagyták a hazudozást, a félelemben tartást és 2006-tól visszahozták a terrort.” Dr. Morvai Krisztina

Kedves jogász és érdeklődő barátaim!

Azért idézem írásom elején az EU parlamenti képviselőnő szavait, hogy egyértelmű legyen: egyetértek vele, s aki nem, az ne is olvassa tovább!

Az ugyanis, amit ma megenged magának a Magyarságot Szipolyozók Pártja, nemcsak jogi krízishelyzet teremt és nemcsak az emberi jogok lábbal tiprása, hanem egy jól felépített színházi előadás része is azért, hogy a választásokon kapjanak annyi szavazatot, ami elegendő a köztörvényes bűnöző vezetőik átmentésére, a mentelmi joggal való visszaélés megvalósítására.

Nemrégiben tértem vissza az Amerikai Egyesült Államokból, ahol volt szerencsém tanulmányozni azt a kérdést, hogy a kongresszusi és szenátusi képviselőknek semmilyen mentelmi joga nincs! Ha ott valaki azt merné mondani – egy bűncselekmény elkövetése, vagy akár csak egy gyanúsítás kapcsán -, hogy ő érinthetetlen képviselő, akkor bizony pontosan ugyanolyan elbánásban részesülne, mint bármely más bűnöző. Az amerikai rendőr ugyanis a legnagyobb örömmel teszi rá a bilincset egy olyan nagykutya kezére, aki közpénzből él és gyanús dolgokba keveredik. Az persze más kérdés, hogy a kinti jogrend miatt rövidesen szabadlábra kerülhet, ha az ügy természete ezt megengedi, s ha akad olyan személy, aki leteszi érte a megszabott óvadékot.

Mindebből két fontos dolog következik. Az egyik, hogy Gyurcsányt már régen le kellett volna tartóztatni (már jóval a kecskeméti vallomástétel előtt), a másik, hogy Budaházyt viszont szabadon kellett volna engedni, hiszen azok a „bizonyítékok” amiket eddig megtekinthettünk, csak és kizárólag az ÁVH szintjére süllyedt rendőrség alkalmatlanságát és az MSZP-SZDSZ magánrendőrségévé válását bizonyítja.

Az ismert robbantási videó botrányos bemutatása után több rendőrt is a szőnyegszélére állíthattak, s így merülhetett fel annak az elképzelésnek a gondolata, hogy „beépítenek” egy alkalmas figurát a már letartóztatott csapatba. Mindez persze időrendileg sem stimmel, de ez soha nem zavarta az elvtársakat.  Az után, hogy 2006. őszén az a szörnyűséges rendőri atrocitás megtörtént, majd több száz koncepciós büntetőeljárást indítottak – de menetközben is mindent elkövettek azért, hogy az embereket megfélemlítsék -, mindez alapos előjel arra, hogy a diktatórikus rendszer fenntartása érdekében további csalásokra és hamisítások sorozatára is számíthatunk. Igaz, hogy a másodfokú ítéletekben megtört a lendület és az egységesség – legalábbis az ÁVH módszereinek a felélesztése vonatkozásában. Akkoriban néhány bíró, majd ügyész valószínűleg észhez térhetett, de a régi beidegződéseket levetkőzni nem tudó pártvezetés nem változott semmit.

Sőt, a fiaskó még jobban idegesíthette a Magyarságot Szipolyozók Pártjának vezérkarát. Titokban kiadtak – egy a Visinszkij jogrenden alapuló parancsot –, hogy minden eszközzel terroristákat kell találni!

Ha úgy nem megy, hogy provokálják az embereket, akkor mesterségesen kell létrehozni egy olyan csapatot, akik pl. legyilkolnak cigányokat, ezzel máris beindulhat egy polgárháborús helyzet, hozzanak nyilvánosságra olyan zsidók által elkövetett manipulációkat, amelyek a magyar emberek tűrőképességét teszik próbára, s ez kialakít majd egy komolyabb antiszemita hullámot. Ha azonban mindez nem sikerülne hatásosan, akkor feltétlenül kell a saját csapat ismét, hogy Európában igazolni lehessen az antiszemitizmus előretörését Magyarországon, mert ez az egyetlen eszköz a hatalom megtartására.

Így alakulhatott ki a két erőszakvonal: a cigányok elleni támadások sorozata és a Csintalan elleni támadás. Ám nem jött be a tervük, s nem kaptak kedvet az emberek a hasonló akciókhoz. A  félrevezetett nép törvénytisztelete erősebb volt a hatalom provokációinál, mert nemzet azt hitte, hogy a hatalom legitim és a törvényeket egy legitim jogrend keretében készíti az erre felhatalmazott országgyűlés. Ezért aztán eltűrt mindent, de nem gyávaságból, hanem mert nem akart törvényszegő lenni.

Ám azok, akik a hatalmat már régóta bitorolják, nem voltak ennyire törvénytisztelők és számos csapdát állítottak. Aki látta a Tanú c. Bacsó Péter filmet, az bizony nem is lepődött meg ezen. Magyarok Nyilai (békaemberek?) szabályos tanúvallomása, amely szinte folyamatos és kitűnő minőségű hangfelvétel, ami az adott helyzetben csak akkor lett volna lehetséges, ha kínosan ügyelt a fecsegő arra, hogy mikrofonba beszéljen. (ez Pelikán szindróma!)

Az ötvenes éveket idéző, szabálytalan házkutatások (pl. bizonyítékok elhelyezésének a lehetősége, stb), a vád „bizonyítékainak” eltitkolása hosszú időn át, s a választásokhoz való közeledés arányában gyorsuló média érdeklődés, hogy az a látszat keletkezzen: komoly terrorveszélyt hárított el a hatalombitorló banda. Így lehet majd reklámozni, hogy a Magyarságot Szipolyozók Pártjára kötelező szavazni, mert ezt csak mi voltunk képesek megtenni! Hiszen az MSZP megszabadult a (zsidózó) zuschlagjaitól, ezért szavazzon rájuk a zsidóság, megszabadult a korrupt alsó vezetőktől ezért szavazzon rá mindenki, akinek nem sikerült lopnia! Csak rájuk szavazzon a cigányság, mert a cigányokat félelembe tartókat elfogták, szavazzon oda az is aki rendet akar, és terroristákat börtönbe zárjuk, sőt szavazzon rájuk mindenki mert ők féltik a demokráciát! Ők ugyanis nagylelkűek, s előre megígérik, hogy a Fidesz javára vissza fogják léptetni a képviselőiket a második fordulóban, ha ezzel menthető  lesz  Magyarország és a demokrácia! (magunknak!)

Ja, hogy mindez nem igaz! Mikor zavarta a globál-bolsevikokat mindez?

Nekik egy kis hazugság olyan, mintha trüsszentenének, még jól is esik. Megkönnyebbülnek.

Sipánka főcenzor – aki persze tiszta bányarém, csak nem a szén jön fel, hanem a terrorizmus –  azonnal kijelentette: „Magyarország arca Európában nem lehet egyben a terrorizmus arca.” (Lendvai)

Sajnos a Sztálinista „jogok” amelyeket Visinszkij olyan ragyogóan megfogalmazott ma is működik és a terrorizmussal való riogatás hatása alatt, még az ügyészek sem merik az eljárási jogsértéseket megpiszkálni, s tisztességes nyomozati munkát megkövetelni a rendőrségtől. Zlinszky János alkotmánybíró nyilatkozta nemrégen, hogy a jelen korrupciós ügyeit gyorsan fel lehetne tárni és a törvények keretei között ítéletet hozni, ha jó jogászok állnának a helyzet magaslatán.

Budaházy György és társai lefogása és törvénytelenül hosszú ideje történő fogvatartása ugyanis, nem terrorcselekmény gyanúja miatt történt, hanem a folyamatos gazdasági bűncselekmények feltárásának veszélye miatt, amely már nem csak a kis és középkádereket érintené az MSZP soraiból, hanem a felső vezetést is. Ez pedig a választások miatt nagyon veszélyes, így az megengedhetetlen., hiszen akkor  nem tudnák megszerezni a választásokon mentelmi jog védelmét. (nézd csak meg, hogy hányadik a listán Sipánka és Gyurcsány?)

Jelenleg egyébként valóban komoly a terrorveszély! (erről márc. 15. közeledése kapcsán már vannak értesüléseim) Rendőrruhába öltöztetett állami terroristák, valamint a szervezett bűnözés tartja rettegésben az országot, és a politikai törpék, de különösen a MSZP vezetői visszaélnek a bitorlott hatalommal, amely valójában közösség államának hatalma és eszközrendszerre. Ezzel csak vissza tudnak élnek a jelenlegi hatalombitorlók maffiaszerű bűnözői, a hazugság véres politikusai!

Arra azonban fel kell hívjam mindenki figyelmét: nem csak a jogállam presztizsét kell helyreállítani, hanem a sztálini gyakorlat teljes megszüntetése és a történelmi magyar államokkal való jogfolytonosság visszaállítása az elsődleges.

Az ügyészség többnyire végrehajtja a maffiapolitikusok utasításait, hiszen a 2006 őszi koholt perek fellebbviteli tárgyalásai, felhívták erre a pártvezetés figyelmét, s ők be is keményítettek. Szerintem csak ezért fordulhatott elő az, hogy tavaly áprilisban ismét alaptalan és bizonyítékok nélküli büntetőeljárás indult néhány emberrel szemben, s közülük 10 fő még ma is előzetesben van. A választások után biztosan el fogják engedni őket, mert az egész eljárás szabálytalan. Ám a közpénzből fizetendő kártérítést nem sajnálja a Magyarokat Szipolyozó Párt, hiszen azt is mi fogjuk megfizetni, s nem ők.

A hatóságokon van a bizonyítási teher, ők viszont számtalan eljárási szabálysértést követtek el idáig. A hatalom a terrorizmussal való riogatást nem csak arra használja tehát, hogy ne szavazzanak az emberek a nemzeti elkötelezettségű pártokra, hanem a politikai színház színesítésére, hogy átterelje a hiszékenyeket a szegfűbirkák egyre szűkülő szavazótáborába. Amilyen birkák, valóban megteszik, pedig a legújabb hírek szerint nekik csavarnak legtöbbet a présen, az elvtársaik.

Benkő György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó éppen most hozta nyilvánosságra, hogy a rendőrségnek már egy éve(?) rendelkezésére állnak a felvételek arról is, hogy a Hunnia csoport ki ellen tervezett merényletet. (szegény Bástya elvtárs megint kimaradt!) A listán Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos és Horváth Ágnes szerepelnek. (Szerintem ezek után Demszky jogosan fog tiltakozni, hogy őt már megölni sem akarja senki? Micsoda amatőrök!)

Mit fognak még kitalálni, s miket fog előállítani az MSZP bizonyítékgyár?

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Dr. Bene Gábor S.: A Magyarságot Szipolyozók Pártja bizonyítékgyárat alapít

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük