Dr. Bene Gábor S. : A magyarok nem képesek szembenézni a múlttal?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

….. ha képesek lettünk volna szembenézni a múlttal, akkor szembetalálkozhattunk volna a szemétre dobott és a globalista kiszolgálók által elhazudott, valamint idegen eredetű jogi maszlaggal pótolt: magyar alkotmányossággal.

Találkozhattunk volna az államot szükségesen korlátozó igazságos magyar jogelvekkel, melyek megtartották hazánkat – több mint ezer éven át – alkotmányos államnak, ahol a hatalom természetjogi megosztását, csak az ősi jogelvek kiiktatása után (1944 és 1949 között) lehetett diktatúrává átépíteni! A jelenlegi államberendezkedésnél a Horthy korszak, sokkal demokratikusabb volt egészen 1944. márciusáig, a német megszállásig. (lehet ezt cáfolni? Csak csúsztatással és hazugságokkal!)

A mai (többpárti) diktatúra – minden látszat és álságos hazudozás ellenére – a Rákosi-kádár vörösfasizmusának a jogfolytonosságában működik. Bár erről nem P.C. beszélni, de éppen olyan jogállam ez a mostani, mint a sztálini-szocialista Szovjetunió, vagy a hitleri-szocialista Németország volt, csupán demokratikusra van maszkírozva, hogy ne tűnjön fel senkinek. Nem is értettem sokáig, hogy a „demokratikus” nyugat miért nem látja ezt? Ám amióta tudom, hogy az államoknak nincs becsületük csak érdekeik, azóta nem csodálkozom azon, hogy nem támadják a mai magyar állam antidemokratizmusát, hiszen ez nekik, nagyon is kifizetődő. A mai hatalombitorlóink úgy változtatják meg a „jogrendet” ahogy csak akarják, hiszen nincsenek valódi korlátaik. (ezt jól láthatóvá tette Fletó uralkodása, de a folytatás sem mutathat javulást addig, amíg a modernizáció jegyében alkotmánynak titulálják a jelen globalista hatalmi szabályzatot)

A „népképviselők” valójában pártképviselők, s így a hatalomra jutott pártvezetőség szűk körének döntéseit senki sem korlátozza, s a képviselők nem a lelkiismeretük szerint szavaznak, hanem a pártfegyelem alapján. Nem a közérdek dominál tehát, hanem a pártérdek.

A csalárd módon nyakunkba ültetett idegen jogrend szerint: nincsenek állandó kiérlelt alapelvek, s minden törvény – többségi szavazással – megváltoztatható! Úgy tesznek, mintha a többségnek mindig igaza lenne, bár a valódi többség el sem megy szavazni!

– A szovjet kivonulás előtt már megérkeztek a pénzügyi-globalista megszállók, akik segítettek „racionalizálni” az államot és a közvagyont.

– A nyílt diktatúra helyébe – az állítólagos (médiabefolyásolástól is?) szabad választások eredményeként – megszülető képviselőház: elképesztő hatalomkoncentráció birtokosa lett. Minden ellenőrző szervét maga választja!

– Kimondottan is: következmények és felelősség nélkül működik a kormány.

– A pártok nem tartják be választási programjaikat, az Ász jelentéseinek nincsenek valós következményei.

– Az Alkotmánybíróság egy döntésével elvonja a valódi népszuverenitást a néptől, mert nem enged népszavazást alkotmányossági kérdésben, s eközben nem szakad le az ég, és nem mer felszólalni senki (vagy nem hagyják) mindezek ellen.

– Az AB tehát alkotmányellenes magatartást folytathat, de arra nincs jogosítványa, hogy (quasi közigazgatási bíróságként) felelősségre vonjon politikai bűnözőket!

– Az állam eladja azt, aminek nem tulajdonosa (sic) csupán kezelője, s közben a politikusok azt mondják, hogy „a privatizációs vagyonszerzésem nem etikus, de azért törvényes”,…… Soroljam még?

– A demokráciának maszkírozott diktatúra szolgálhatná a közjót is, de ezt csak szavakban teszi….

A magyarok azért nem nézhetnek szembe a múlttal, mert erről csak a kiválasztottak beszélhetnek a népbutításért leginkább felelős televíziók nyilvánossága előtt, pedig a szólásszabadságot és a nyilvánosság fontosságát is fennen hirdeti a politikai osztály, valamint a jólfizetett megmondóemberek.

Vegyük már észre, hogy azért sem nézhetünk szembe az igazi múltunkkal, mert hamisítják a történelmet! A tejtől a finnugoreredetig mindent hamisítanak, s jó kufár módjára lekicsinylik közben a kultúránkat, letagadják a bennünket eddig is megtartó történelmi alkotmányunk életbevágó fontosságát és fejlődőképességét. Nekik minden mucsai ami csak magyar, semmit nem ismernek el, ami hozzánk köthető.

Letagadják azt is, hogy nem alkalmatlansága miatt, hanem éppen a magyar érdekvédelem leépítésének nyilvánvaló szándéka miatt hazudják el előlük – az önvédelmünkre nagyon is alkalmas – magyar történelmi alkotmányt.

Mindez csak kevés magyar ember számára világos ma. De holnap már többen leszünk!

A szembenézés tehát nem a magyarok miatt marad el, hanem azok miatt, akik felsőbbrendűnek, kiválasztottnak gondolják, sőt esetenként mondják is magukat, pedig csak hitvány és gátlástalan gyűlölködők, csaló hazugok. Sajnálom őket!

Mi sohasem tudjuk őket annyira gyűlölni, mint ők bennünket. Ez hát a bűnűnk?

Dr. Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Dr. Bene Gábor S. : A magyarok nem képesek szembenézni a múlttal?

  1. (LMP – Látjátok Megint Parádésan átvertünk benneteket)
    Beigazolódni látszik, hogy egy bolsevik-liberális (kereszténygyűlölő kommunista) fészekalji aljasságot etettek meg az ugyanilyen gennyes és szennyes eredetű médiák a demokrácia látszatát keltve , hogy egy szélsőséges, életellenes, magyargyalázó hitványságot becsempésszenek a magyar nemzet Országházába. És még van merszük, képük a Jobbikot gyalázni, mikor a kommunista tömeggyilkosok és a világháborúkért felelős nemzetközi pénzvilág támogatásával alakultak meg LMP (LáMPavas?) néven.
    Az sem csoda már ezek után, hogy az USA nagykövete még a második forduló előtt, az első választás estéjén felkereste őket gratulálni, vagyis az amerikai zsidó tőke nemzetközi befolyását is bevetették ahhoz, hogy egy magyarellenes párt bejuthasson …
    Az SZDSZ nem halt meg, csak átalakult! Most már tudjuk!
    „Szomorú Disznó Szar, de megöregedtél…” – gömöri magyar népdal szövege, amelyre egyébként a szlovák állam himnusza íródott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük