KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Bene Gábor S.: 287 gratuláció Orbán Viktornak!

Jimmy Charter – volt amerikai elnök – szerint is apartheid állam Izrael, amely most elérte azt a célt, amit nemrégiben államelnöke nyilvánított ki. Ma, hadsereg nélküli hódítást és a felvásárlást „önkéntesen” engedő nemzetközi szerződést zsarolt ki magának a magyarnak nevezett országgyűlésből. Ezzel egyidejűleg lehetőséget kapott a terrorista állam arra is, hogy állampolgárai minden feltétel nélkül Európa bármely országába meneküljenek karvaly jellegű tőketartalékaikkal, ha arra lesz szükségük.

Az apartheid rendszert üzemeltető állam a szerződés szerint nem csatlakozik ugyan az EU-hoz tagként, de teljesen tagi jogokat (kötelezettségek nélkül),s burkoltan de felügyeleti lehetőséget is kap az EU, mint pénzügyi diktatúra fölött. Az Európai Központi Bank ellenőrizhetősége, lényegében a teljes EU ellenőrzését jelenti!

Ehhez az óriási „teljesítményhez”, mindenképpen gratulálni kell Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki, bár kicsit késve érkezett ma, de ahhoz éppen jókor, hogy szavazatával megtámogassa a tömeggyilkos izraeli államot. Tette mindezt, a magyar nemzet, a nép és a társadalom érdekeivel teljesen szembenálló módon.

Mai nap legyen mementó a nemzet számára, mert ma szavazták meg a rasszista Izrael partnerségét azok a képviselők, akiket a változás reményében küldött a nép – az Isten adta nép – az országgyűlésbe, amely az utóbbi 45+20 évben folyamatosan elárulta a választóit, elárulta a történelmi államunk kötelességét.

Ismét gratulálok Orbán Viktornak, hogy elérte ezt a 287 igen szavazatot!

Ha valaki nem gyűlölködő, hanem tárgyilagos akar lenni ebben a kérdésben, akkor annak fontos tudni, hogy a kettős mérce rendszere hazánkban, kizárólag Izrael állam esetében működik, mert ők bármit tesznek a szemita arabokkal – akár kirabolják, vagy lemészárolják őket –, rájuk soha senki nem fogja itthon azt mondani, hogy: ez antiszemitizmus, ez szélsőségesség és rasszizmus! Pedig Izraelben, az ott élő zsidóságra vonatkozó törvények mások, mint az általuk erőszakkal leigázott bennszülöttekre vonatkozóak! Az ország – azaz Palesztina – eredeti lakossága nemcsak jogfosztottként él, de a demokratikus elveket fennen hirdető világ még azt is eltűri nekik, hogy több mint másfél millió palesztin őslakost zsúfoljon be – az apartheid állam, legkorszerűbb hadserege segítségével -, abba a gázai övezetbe, ahol úgy élnek a palesztinok, mint egy koncentrációs táborban. Sőt, még annál is rosszabb a helyzetük, mert nem gondoskodik róluk az „őrség”, hanem írtja őket, akár fegyverekkel, akár az élelmiszerek és a víz elvonásával. Krematóriumra sem költenek!

Ismét gratulálok Orbán Viktornak, hogy elérte ezt a 287 igen szavazatot!

A ma megszavazott egyezmény bevezető szakaszában így ír:„Figyelembe véve, hogy a Közösség, annak tagállamai ésIzrael

erősíteni kívánják e kapcsolatokat, továbbá

viszonosságon és partnerségen alapuló

tartós kapcsolatokat kívánnak létrehozni, valamint

elő kívánják segíteni Izrael gazdaságának az európai gazdaságba való további integrációját;”

A szavak értelmét eltorzító, vagy megmásító mai világunkban, ezt a mondatot érdemes alaposabban kielemezni! Nézzük!

„Közösség”? Tehát nem is az egész EU, csak néhány nyugati állam? Hiszen egy volt „szocialista” állam sincs az aláírók között, csak a volt „nemzetiszocialista”

Németország!

„Izrael”? Amely állam soha egyetlen olyan ENSZ határozatot nem tartott be, amely rá nézve hátrányos lett volna. Amely megszállva tartja Palesztinát. Amely a faji megkülönböztetés eszközeit alkalmazza az arabokkal szemben is.

„Erősíteni kívánják e kapcsolatokat”? A Simon Perez által világosan kifejtett felvásárlás, mint új típusú gyarmatosítás hazai erősítésére gondoltak az igennel szavazó képviselőink? Az eddig csak „Sukoróként” megismert panama lenne az a kapcsolat, amit megerősíteni kívánnak képviselőink hazánk egész területén?

„Viszonosságon és partnerségen”? Az egyezmény szerint az izraeli befektetők – akik valójában ugye csak gyarmatosítanak –, a tőke, a szolgáltatások, illetve az áruk szabad áramlása, valamint a letelepedés tekintetében ugyanazokat a jogokat élvezhetik, mint az uniós országok befektetői. Tehát nem is kell immár törődni azzal, hogy hányan és honnan települnek be hozzánk a közel-keleti „partnerek” közül?

Had jöjjenek a kaszinóépítők ezrei és tízezrei, zsigereljék tovább az államot, s az majd megszorítja újra az őslakosság nadrágszíját. Azért, hogy már levegőt se kapjunk?

„Tartós kapcsolatokat”? Vigyázat! A kapcsolat szó: kölcsönösséget feltételez! Ezek szerint tehát mi is annyi bankot, vagy narancstermelő kibucot hozhatunk létre Izrael nagylelkű pénzügyi támogatásával ott, ahány bankot, termelőüzemet létesített, vagy létesíteni fog az izraeli tőke itt? Sőt, már előre átengedik nekünk az izraeli sékel pénzkibocsátási jogát, valamint a nemzeti bank irányítását, sőt az abból származó nyereséget is? Mindezt teszik úgy, hogy a bank függetlenségére hivatkozva senki sem ellenőrizheti majd, sem a pénzügyi műveleteket, sem a kamattrendek mozgásait, sem a profit elvándorlását? (No akkor ébredjünk fel!)

De eddig hány olyan új, termelőüzemet építettek itt az izraeli „befektetők”, amely a magyar munkaerőt tisztességgel megfizeti, meg is becsüli, sőt a szakszervezeti munka elé sem állít korlátokat, de az itt előállított nyersanyagból hoz létre olyan terméket, amely a magyar munkát és a kreativitást dicséri? No hányat is??

„Elő kívánják segíteni Izrael gazdaságának az európai gazdaságba való további integrációját”?

Talán ez az első gondolat az egyezményben, amelyet el is tudok hinni annak ellenére, hogy ismerem a magát kiválasztottnak kinevező nép – ősi és íratlan – alkotmányát, amely a zsidó írásos hagyományon: tehát a Talmudon alapul. Ezek szerint ugyanis: a nem zsidónak hazudni, s a zsidók szolgálatára „istenileg rendelt” emberszabású gojokat becsapni, egyenesen zsidó erény!

Ismét gratulálok Orbán Viktornak, hogy elérte a 287 igen szavazatot!

Mi „magyarok” tehát, kelet-közép Európából egyedül, azért szavazzuk meg ezen

egyezményt, hogy az „európai integrációnak” elnevezett új típusú, felvásárló gyarmatosításhoz mi lehessünk az európai hídfőállás? Ne a zsidó pénzügyi machinációkat, hanem a „magyar” terjeszkedést átkozzák majd a nyugati nemzetek? De persze eközben a hídfőállás minden hatalmi és anyagi forrása a talmudi hagyományon nevelkedett „új magyarok” kezébe csordogáljon át? A magyarországi kiszolgáló személyzetnek pedig, semmilyen lehetősége ne legyen többé, se ellenállni, se ellentmondani a fedezetnélküli pénzkibocsátás világcsaló „nagymestereinek”? Ez lenne a cél?

Nem rossz a stratégia, csak éppen a legfontosabbról feledkezik el. Arról, hogy ez a nemzet volt az egyetlen Európában, amely mindig ellenállt a pénz, pontosabban a monetáris diktatúra nyomulásának. A jövőben sem lesz ez másképp!

(„Bár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!”)

Végül ismét gratulálok Orbán Viktornak, aki elérte a 287 szavazatot, s remélem sikerül is megmagyaráznia híveinek e kiemelkedő teljesítményt!

Ez ugyanis vetekszik W. Churchill teljesítményével, bár neki ehhez a drezdai bombázásokra, s a Sztálinnal való folyamatos kvaterkázásokra volt szüksége.

Dr. Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Dr. Bene Gábor S.: 287 gratuláció Orbán Viktornak!

 1. Az írás több pontjával egyetértek, még többel nem.
  De ki az a Jimmy Charter?

 2. email kapcsolatot keresek Dr.Bene Gaborral
  gratulalok a sikeres valasztasi eredmenyekhez es a cikkhez.
  Regi szegedi ismeros es nehai rajongo a diszkos idokbol….udv Joska Canadabol
  Kedves József!
  Kérésére elküldjük email-címét Bene Úrnak, s reméljük, sikerrel egymásra találnak. Maradjon továbbra is hűséges olvasónk.
  Üdvözlettel: Híradmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük