KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Divat a hamis zászlós akció: török puccs?

A történelem folyamán többször is előfordult, hogy az erősödő ellenzékiek megfelezése céljából a diktátorpárti titkosszolgálatok, pés hadsereg részei cinkelt puccsot hajtsanak végre. Ezek után mindenkit, akik nem tetszettek nekik megvádolnak a puccsban való részvétellel és hosszú börtönre ítélik. De még jobb, ha a művileg beállított harcok közben kivégzik. Utána a diktátor véghezviszi hatalma megerősítését, és a megszerzett helyzeti előny függvényében még rá is tesz az eredeti elképzelésekre néhány lapáttal. C’est la vie, mon ami!hatterhatalom-250.jpgKönnyedén likvidálhatta volna pénteken Erdogan török elnököt a lázadók két vadászgépe – mondta egy magas rangú török tisztviselő a Reuters hírügynökségnek. Az elnöki Gulfstream IV vadászgép épp Marmarisról tért vissza Isztambulba az elnökkel a fedélzetén, két vadászgép kíséretében. Az említett török tisztviselő szerint a lázadók által irányított két vadászgép bemérte az elnöki gépet és kísérőit is, de valamiért nem lőttek rájuk.

Egy másik tisztviselő is megerősítette, hogy az elnöki gép valóban “bajban volt a levegőben”, de több részletet nem árult el – írja a közmédia.

A pénteki incidens után sokak fejében megfordult a kérdés az államcsíny valódi szervezőivel kapcsolatban, egyesek még odáig is elmerészkedtek, hogy magát az elnököt vádolták az „ál-puccs” megszervezésével hatalmának megerősítéséért és a tisztogatás legitimizálásáért.
forrás: Hunhír.info, 2016. július 18. 12:27
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Divat a hamis zászlós akció: török puccs?

  1. „lehet e egy vezető(?) annyira aljas,hogy a „saját Népét gyilkolja? Sajnos lehet!! Erre „csak egy népcsoport,vagy ezek csicskásai képesek. Akik már bizonyítottak a történelem során. És nem mindig kell hozzá fegyver sem. Van ahol „elég egy devizahitel, szennyezett ivóvíz,só,élelmiszer,oltás,vagy gyógyszer(?), vagy a média, és az ezeket kiszolgáló lakájok.
    „de az a rendszer,melyet többek kárára gyakorolnak, nem tartható fenn sokáig!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük