KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Devizahiteles károsultakat képviselő szervezetek figyelmébe! 1. rész

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Devizahiteles károsultakat képviselő szervezetek valószínű mind tudják, hogy nemcsak Magyarországon van devizahiteles probléma, hanem Németországban is, de több EU-s tagállamban is. Tehát a bankárkaszt összefogottan kezdeményezte a svájci frank alapú hitelt. Mi lehetett a célja ennek a háttérhatalmi ízű-bűzű, EU-szerte a lakosság kárára véghezvitt, bankár akciónak???

A finánc háttérhatalom (pénzügyi világelit) célja tulajdonképpen Svájc tetemes meggyengítése volt. Ez a kis alpesi ország beférkőzött a banki szférába oly módon, hogy pl. az UBS a világ legnagyobb vagyonkezelő bankja lett. A CS (Crédit Suisse) is a világ legnagyobb bankjai közé került. Beleláttak a finánc háttérhatalom kártyáiba. Több fronton támadták le emiatt a svájci bankokat és ez a nyomás a mai napig is tart.

Mikor is kezdődött?

A MOSZAD BEÉPÍTETT ÜGYNÖKE az UBS krematóriumában ellopta a megsemmisítésre leküldött gazdátlan pénzek kartonjait, több zsákkal, és átadta a MOSZAD-nak. (Christoph Meili svájci fiatalember, zsidó feleséggel -> Eszter effektus!) Ezután az UBS-sel kifizettetett a Zsidó Világszövetség 2,6 milliárd dollár kártérítést. Amerikából azóta is tart a hatalmas nyomás a svájci bankokra, melyek a vàd szerint az amerikai adócsalóknak aktívan segítettek kicsempészni az országból, diplomáciai úton, a sok milliárd dollár fekete pénzeket. A büntetések horribilis összegeket tesznek ki. Most már érdekes módon kantonális bankok is benne vannak ebben a buliban, és több tucat kisebb magán bank is. Milliárdos büntetésekről van szó. Ugyanakkor az amerikai pénzintézetek miután a kisebb bankokat ilyen módon megzsarolják, megegyeznek velük: megvásárolunk benneteket! Igy jutnak hozza szalámi taktikával a svájci bankokhoz és látnak bele most az amerikai zsidó PT  bankárjai a svájciak kártyáiba.

Ugyanebben az időben az Euró ellen is hatalmas támadások kezdődtek, mert egyes országok eldöntötték, hogy a kereskedelemben inkább az Eurót kezdik nemzetközi fizetési eszközként használni, mint a dollárt. Ezek a manőverek odajuttatták a svájci frankot (CHF), hogy erőteljesen növekedni kezdett az értéke, mivel a svájciak bebizonyították, hogy minden erőszakos nyomásnak ellenállnak és a banktitkot, ami az alkotmányban van rögzítve, nem adták fel, csak lazítottak rajta.

A CHF teméntelen erősödését a svájci Nemzeti Bank euró vásárlással fékezte. Az első ilyen vásárlás 7,2 milliárd CHF-re történt. Utána elhatározták, hogy a valamikori 1 € = 1,6 CHF váltási arány helyett beállt 1€=1CHF további Euro- vásárlással felviszik a CHF váltási arány értékét és stabilizálják 1€=1,20CHF-en. Aztán elérkezett a pillanat, hogy ez a politika nem tetszett a pénzhatalmi világelitnek (nevezzük inkább finánc háttérhatalomnak) és a svájci Nemzeti Bank nemzsidó elnökét egy banánhéjon elcsúsztatták. Helyébe tették Jordan urat, aki az 1€=1,20CHF váltási arányt felszabadította, mondván, hogy ez már tarthatatlan, túl sokba kerül a nemzetgazdaságnak. A CHF újra megerősödött, ami a svájci exporttevékenységet tetemesen lefékezte.

Kérem azokat az olvasókat is, akik a devizahitelekben érintve vannak, hogy olvassák, az eddig felsoroltakat tekintetbe véve, a 2. részben közölt cikket is. Különös tekintettel a devizahiteleseket védő szervezetekre írtam a fenti sorokat. Ebből látszik, hogy milyen összetettségű ez az egész devizahitel-botrány. Amikor egy ilyen nemzetközi bankár összeesküvésről van szó, akkor az ellenálló szervezeteknek is össze kellene nemzetközileg fogniuk. Petíciót lehetne megfogalmazni az EB-hoz és elkezdeni a millió aláírás gyűjtését, kezdeményezni esetleg EU-népszavazás kiírását. A nemzetközi összefogáshoz először is a nemzeti összefogás szükséges!!! Feltétlenül szükséges!!!

A fentiekből kitűnik, hogy egy hegemonikus hibrid háború kellős közepén vagyunk. Ebben a háborúban az IMF és a Világbank, az összes többi jelentős bankkal együtt, mint stratégiai fegyver vannak bevetve Európa népei ellen!

Nem győzöm hangsúlyozni: nemzetközi összefogással lehet valamit is elérni ez ellen a banki összeesküvés ellen!!! A magyar devizahiteleseket védő szervezetek egy ernyőszervezetet kellene alapítsanak, vagy pl. megbízni az Összefogás Magyarországért Pártot, amely remélhetőleg elvállalná a nemzetközi kapcsolatok felvételét és a magyar devizakárosultak képviseletét az EU más tagállamaiban tevékenykedő devizakárosultakat védő szervezetekkel együtt.

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, Zürich

 következik a 2. rész

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: