KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Demonstráció Pilisen a biztonságunkért!

Jobb késve mint soha! Levelezőnktől elnézést kérünk a kései közlésért! A hír fontos, ezért megkésve, de közöljük! A gyilkosság ismertetése, és az üggyel kapcsolatos frissítések a képcsarnok alatt!

Tisztelt Szerkesztők!

Elég volt, írta László Attila MÖM vezető keddi facebook bejegyzésében és egy spontán tiltakozás alakult ennek kapcsán másnap délután Pilisen.
A békére-biztonságra törekevő és azért tenni is hajlandó magyar hazafiak gyűltek össze szerdán 13 órakor a Penny parkolója előtti téren.

A spontán, gyors reagálású tiltakozás oka a szomszédos Nyáregyházán hétfőn hajnalban történt gyilkosság volt. Az elkövető pedig egy többszörösen visszaeső erőszakos életvitelű pilisi bűnöző, akit a rendőrség egyébként nem sokkal a gyilkosságot követően elfogott.
Nyáregyháza egyébként ezt a kirívó esetet leszámítva az utóbbi időben kifejezetten biztonságos településnek számított, mivel az ott élő hazafiak megregulázták a beilleszkedni képtelen cigány bűnözőket, akik elvándoroltak a településről. Azóta gyakorlatilag megszűnt a bűnözés a településen.

A demonstrálók zömében a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai voltak, kiegészülve a Kossuth Nemzetőrség tagjaival, valamint az egykori Magyar Gárdából is jól ismert arcokkal, továbbá a Jobbik és Nemzeti Gárda néhány tagjával.

A tiltakozás résztvevői rövid egyeztetést követően egy vonulásos tiltakozás mellett határoztak, amely Pilis fő utcáin zajlott le. Itt fontos megemlíteni, hogy a rendőrség munkatársai végig figyelemmel kísérték az eseményt, de nem provokatív szándéktól vezérelve. Mindössze egy rendőrségi járőr autó jelenléte volt érzékelhető a tiltakozás ideje alatt.

A vonulás félidejében a demonstráló csapat néhány tagja a vasútállomáson és környékén nézett szét, mivel ott időnként feltűnnek és zaklatják a város lakóit a feltörekvő cigány-bűnözői egyedek.
A vonulás egyébként rendben és a helyi lakosság szimpátiájától kísérve zajlott le.
Majd ezt követően gépkocsikkal vonultak a megjelentek az elkövető házához. Ezután a csoport átautózott a szomszédos Nyáregyházára ahol a tragédia helyszínén mécseseket gyújtottak és közösen mondták el nemzeti imádságunkat.

Pilisen egyébként nem először és valószínűleg nem utoljára kellett, megmozdulnia a hazafiaknak. A közbiztonsági állapotok még mindig elkeserítőek a településen. A helyiek elmondása alapján elsősorban az állomásra vezető úton zaklatják a járókelőket a cigány-bűnöző egyedek. De vannak külterületek, ahol mind élni, mind pedig megfordulni életveszélyesnek minősülhet, egy átlagember szemszögéből nézve.

MÖM hírszolgálat

 3 4 5 6 7 8,2 8 9 10 11 12 13 14 15,2 15 16 17 18 19 20 21 22 23,1 23 24 25 26 1 2

Gyilkosság történt az éjjel a Pest megyei Nyáregyházán

Szokás szerint egy cigány oltotta ki egy magyar életét – ezúttal egy csavarhúzóval.

Egy szórakozóhelytől mintegy 150 méterre, a Dózsa György úti buszmegállóban történt a tragédia, egy csavarhúzót használt az elkövető. Az áldozat egy nemzeti érzelmű, 22 éves helyi polgárőr. Az elkövető, SZ. B. 40 év körüli, cigány származású pilisi lakos – tudatja a MÖM hírszolgálata.

Szerkesztőségünk információi szerint az elkövető Szigetvári Béla, többszörösen büntetett előéletű cigánybűnöző. A MÖM nyáregyházi tagjai ma este 7-8 óra között gyertyagyújtásos összejövetelt hirdettek meg a gyilkosság helyszínén. (Forrás: kuruc.info.hu/MÖM-hírszolgálat nyomán).

Frissítés: Elkészült a sokatmondó rendőrségi közlemény is…

Holttest Nyáregyházán

Emberölés miatt indult eljárás. Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A rendőrségre 2015. december 21-én 0 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nyáregyháza egyik utcájában egy férfi holttestet találtak. A Pest megyei nyomozók a helyszíni szemlét megkezdték. A helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 21 éves sértett halálát idegenkezűség okozta. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a Pilisi Rendőrőrs munkatársai egy 39 éves férfit fogtak el, akit a Monori Rendőrkapitányságra állítottak elő. A férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Hat romát egyszer aránylag rövid időn belül meggyilkoltak. A fél magyar kormány elutazott a temetésekre, alapítványokat hoztak létre a családoknak, majd 70 millió forint kártérítést is fizettek nekik az adónkból. Az hír volt, és sokáig az évfordulókon is belerúgtak egyet a magyar társadalomra, mondván, hogy micsoda szégyen, amit műveltünk. Szögi Lajos tanár urat kiskorú gyermekei szeme láttára meglincselték a romák, az ő családjának nem járt kártérítés, és sajnos a többi magyar áldozat családjának sem!

A magyar áldozatokat egyszer összeírta valaki, talán három A4-es gépelt oldalra fért ki. A hatóság az idős magyar honfitársaink sérelmére romák által elkövetett betöréseket, rablásokat és sajnos gyilkosságokat elnevezte öregezésnek. Ezen kívül érdemben nem sok minden történt a jövőbeni hasonló cselekmények elkövetését megelőzendő! Az egész életüket adó- és járulékfizető magyar állampolgárként ledolgozó idős honfitársainknak nincs joga arra, hogy természetesen halállal haljanak meg? Akik ebben megakadályozzák őket, azok bizony az adó- és járulékfizetési kötelezettséget illetően nem szoktak jeleskedni…

Szörnyű karácsonyt „sikerült” szerezni a meggyilkolt polgárőr családjának. A gyilkos, ha börtönbe került, vagy még hamarabb, mehet majd kártérítésért a strasbourgi emberi jogi bírósághoz a zsúfolt magyar börtönök miatt? Elég sok milliárdot kell emiatt a magyar adófizetőknek kifizetni a bűnözőknek és sztárügyvédeiknek.

Az alfahir.hu cikke a gyilkosságról elérhető ITT !

Békéscsaba, 2015. december 21.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: 2010. december 6-án a narancsos többségű magyar törvényhozás elutasította azt a javaslatot, hogy a Szögi Lajos családjának a bíróság által jogerősen megítélt 46 millió forintot a költségvetés állja, mert a gyilkosság börtönbe zárt tettesei képtelenek azt kifizetni. A beterjesztést az országgyűlés 117 igen és 215 nem szavazattal még tárgysorozatba sem vette. Az ellenzéki pártok jelen lévő képviselői támogatták a javaslatot, ám a kormánypárti frakció tagjai – 8 igen és 11 tartózkodó szavazatot leszámítva – nemmel voksoltak. Szögi Lajos családja nem érdemelt kárpótlást, mert Szögi Lajos „csak” egy rendes, megbecsült, köztiszteletben álló magyar volt.” (Részlet a Narancsos korrektség című írásból) A hat roma áldozat családjai 70 millió forint kártérítést kaptak…

Forrás: MÖM hírszolgálat, http://www.sokkaljobb.hu/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Demonstráció Pilisen a biztonságunkért!

  1. Így akkor a sokat hangoztatott integráció nem működik ,, hát ezt már előre tudta a nép , hiszen közel 800 éve nem vagyunk képesek kordában tartani ezeket a haszonleső rejtett munkaerő tartalékokat — a cigányt

    1. Főleg,hogy a mindenkori alattomos zsidó vezetés nem nyíltan ,de mellettük áll – „a cigányok Magyarország rejtett tartalékai” – már csak az a kérdés,hogy mire tartalékolják őket.
      H.B.
      4./ „(…) A legfontosabb tanulság, hogy tanulni kell, újra és újra tanulni és tanítani. Nem szabad hagynunk, hogy szellemi és erkölcsi aljanép határozza meg a saját ‘ízlése’ szerint az értékeket! Mert ez nemcsak a magyarság ellen való gyalázatos és alattomos háború, hanem a világ tájékozatlan és védtelen embereit veszélyezteti. És ez a veszély már nagyon gyakran valódi életveszély! (…)

  2. Valakiknek nagyon megeri az, hogy pusztul a magyar ! Ez a bunozesi orulet es a bunozes tamogatasa, a bunozo patyolgatasa a diszes kormanyaink kedvtelese. Barmely partbol alakul kormany, vagy ellenzek, egy kovet fujnak, egy a celjuk es az akaratuk : Pusztuljon a magyar ! De amig olyan szerencsetlenek mennek el szavazni, akik a rosszakat imadjak, vagy akik a rosszakra „parancsolnak, hogy ne buntessek megfeleloen az alja bunozoket, addig mit varunk ? Mindig a rosszabbra, soha nem a jobbikra voksolnak ! Mar csak a nemzeti onszervezodes, onvedelem segit, mert a bitang politikusok nem a nyugalomert, a biztonsagert, a nemzetert kuzdik veresre magukat ! Olyan onvedelmi erot kell kiepiteni, amely lehengerlo, eroteljes, egyseges es kemenyen kuzdo, bator es celtudatos, hogy megvedhessek a kiszolgaltatott magyar es egyeb embereket, akiket a kotelessegszego politikusi bandak nem vedenek meg ! Pasztorfi Istvan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük