KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Daniel Estulin: Összeesküvés

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Könyvismertető

Ez az egyik legjobb könyv, amit idáig a világot a háttérből irányító zsidó-sátánista összeesküvésről olvastam, és amely megjelent magyarul is. A könyv fordítója, Sudár Balázs szerintem különösen jó munkát végzett, a magyar kiadást sokkal élvezetesebbnek találtam, mint a könyv később megjelent, kiegészített második kiadását, melyet már angolul olvastam.

 Estulin nemzetközi hírnévre tett szert ezen könyve által, ennek ellenére persze ne várja senki, hogy a nyugati (zsidó) médiumok bármikor is elismeréssel nyilatkoznának róla, és ne titulálnák megszokottan „összeesküvés elméletnek” azt, ami valójában összeesküvés gyakorlat.

A londoni Guardian napilap cikke 2010-böl arról, hogy a könyv szerzöjét fogadta Fidel Castro:

http://www.guardian.co.uk/world/2010/aug/27/fidel-castro-osama-bin-laden-us-spy

 

Akit érdekel, a könyvet megtalálhatja például a scribden:

http://www.scribd.com/doc/50092034/Daniel-Estulin-Osszeeskuves

(szerintem annyira fontos információkat tartalmaz, hogy remélem, Isten megbocsátja bünömet, amiért egy kalózkópiáját ajánlom… )

Megvásárolható volt például innen:

http://www.magyarmenedek.com/products/2496/Osszeeskuves_-_Daniel_Estulin.htm

Néhány idézetet a könyvből, melyek különösen nagy eleganciával szedik le a keresztvizet a globális médiumokról, bekopírozok ide is:

„A bilderbergiek éves találkozóin felmerült elképzeléseket és politikai alapelveket használják fel, hogy a világ vezetö lapjai és hírszolgáltatói létrehozzák a híreket. Az a lényeg, hogy a bilderbergiek uralkodó nézeteit olyan vonzóvá tegyék, hogy közérdekké váljanak, és így rákényszerítsék a világ vezetöit, hogy behódoljanak a „Világ Urainak” igényei elött. A ‘szabad sajtó’ teljes egészében ki van szolgáltatva a bilderbergieknek, feladatuk a jóváhagyott propaganda terjesztése.”

„1993 augusztus-szeptemberi kiadásában a neves holland Exposure magazin kényelmetlen részleteket közöl arról, miképpen kívánja a Tavistock Viselkedéskutató Intézet, a világ vezetö viselkedéskutató központja irányítása alá vonni az USA három legnagyobb és legnevesebb televíziós társaságát: az NBC-t, a CBS-t és az ABCt. Mindhárom társaság annak idején a még 1986ban megszünt RCA (Radio Corporation of America) leányvállalataként jött létre. Ezek a szervezetek és intézmények elméletileg „versenyeznek” egymással.. valójában a „Rockefeller Televíziós Társaság” híreit látjuk bennük.. Nem furcsa, hogy ugyanazok a Rockefeller-Rothschild-Morgan arcok tünnek fel az ABC társaság vezetöségében, mint az állítólag független vetélytárs, az NBC igazgatóságában?”

„Mi történne, ha az Egyesült Államok polgárai megtudnák, hogy három legnagyobb televíziós társaságuk a Tavistock Intézet és az MI6, a világ legrafináltabb titkosszolgálatának agymosó tevékenységét szolgáló csatornája? (A Tavistock Intézet egyik fö megrendelöje az MI6)”

„Amit az amerikaiak többsége „közvélekedésnek” hisz, az valójában gondosan kimunkált és megszövegezett propaganda, melyet arra szántak, hogy a társadalomból a megkívánt viselkedési választ hívja elö.”

„Nekünk nem az a dolgunk, hogy megadjuk az embereknek, amit akarnak, hanem hogy eldöntsük, mit kéne akarniuk”

Jegyezte meg egyszer pimaszul Richart Salant, a CBS News egykori elnöke.

„Az alattomos propaganda és közvélemény-manipulációk megvalósításánál 200-nál is több „agytröszt” dolgozik az Egyesült Államokban, pl. Rand Corporation, Hudson Institute stb. stb. 

A Rockefeller alapítású RAND Intézet, valamint a Rockefeller finanszírozásával müködö angliai Tavistock Intézet „az evolúció dinamikáját” kutatják, vagyis annak a viselkedésnek a logikáját, hogy miért osztanak különbözö hátterü, érdeklödésü, különféle müveltséggel rendelkezö emberek bizonyos meggyözödéseket. A kormányzat elitistái „jóváhagyás-tervezésnek” nevezik ezt a tevékenységet. Ahogy Dr. John Coleman egyértelmüen fogalmaz a könyvében: „A Tavistocknak és a hasonszörü amerikai alapítványoknak egyetlen cél jár a fejükben: letörni az egyén pszichikai erejét, hogy ne legyen képes szembeszegülni a világrend diktátoraival” 

„A CFR meggyözödése szerint „küszöbön áll a teljes viselkedéskontroll miközben az emberiségben ez egyáltalán nem tudatosult”. A liberális National Education Association rámutat a régi hegeli dialektikus módszer mai, kifinomultabb változatának – a szovjet agymosási rendszer magjának – hatékonyságára. A viselkedés befolyásolására három alapszabály létezik:

 1. A gondosan kitervelt megtévesztésnek tartalmazni kell az igazság szikráját.

2. A félrevezetésnek elég körmönfontnak kell lennie ahhoz, hogy az egyszerű tényfelmérés ellehetetlenüljön. Ez a cél elérhető úgy, hogy a lényegi információkat nem osztják meg a közvéleménnyel

3. A félrevezetés alkalmazásánál nem szabad hitelteleníteni azokat a forrásokat, melyek a jövőben értékesek lehetnek. „

Forrás: http://www.pokolraveluk.com/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Daniel Estulin: Összeesküvés

  1. ” ha hallasz valamit,ne csak arra figyelj mit hallasz,ha nem arra is mit érzel! Néha nem árt ha a szíveddel látsz,az elméddel érzel.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: