Csúnyán nekirontott a szemkilövető Gyurcsány Márki-Zay Péternek ma délelőtt 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csúnyán nekirontott Márki-Zay Péternek a szemkilövető ma délelőtt a DK választási eredményét értékelő összejövetelén, amit online is közvetítettek.

Gyurcsány Ferenc,  a 2006-os véres rendőrterror eddig el nem ítélt felelőse azzal indította mondandóját, hogy az elmúlt 30 év legsúlyosabb, megrendítő vereségét szenvedték el. Azt mondta többek között, hogy nem csak az általuk képviselt értékrend szenvedett vereséget, de szerinte a szabadságra, a polgári eszmékre és a polgári Magyarországra való igény is. (? szerk.)

Külön súlyos ostorcsapásokat mért Márki-Zay Péterre, a moslékkoalíció miniszterelnök-jelöltjére. Azt mondta, olyan nincs, hogy egy baloldali politikai centrumú politikai közösség magának jobboldali jelöltet választ, mert az az önazonosság megtagadása. Gyurcsány Ferenc úgy beszélt, mintha nem lett volna részesen annak a moslékkoalíciónak pártjával együtt, amely Márki-Zay Pétert nevezte meg miniszterelnök-jelöltjének.

Itt megtekintető, mit is mondott Márki-Zayról Gyurcsány, a második videóban pedig a teljes értékelő – már akinek van hozzá gyomra:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Feliratkozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük