A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csökkent az üzemanyagok ára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

A csökkentéssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 373-374 forintra, a gázolajé 392-393 forintra mérséklődött.

A Mol legutóbb múlt pénteken változtatott az árakon, akkor bruttó 4-4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

A benzin literenkénti átlagára szeptember elején még 420 forint volt, az utóbbi közel három hónapban több mint 40 forinttal csökkent. A benzinár több éve nem mozgott 370 forint körül, legutóbb 2011 július elején kellett 370 forintot fizetni egy literért.

A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szintén évek óta nem ment 400 forint alá, utoljára 2011 októberében került 395 forintba. A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

MTI

 

One thought on “Csökkent az üzemanyagok ára

 1. Ez a manipulációs kormány persze hogy csökkenti a benzin árát, mert ebben az időszakban lehet az inflációval manipulálni, mert állítom, hogy a statisztikai hivatal most állapítja meg az ez évi inflációt, dezinflációra.
  Közrejátszik, hogy a világpiaci ár is csökken, de hát ezt nem vették mindig ennyire figyelembe.
  Aztán nem kell sem visszamenőleg, sem a jövő évben fizetéseket, sem nyugdíjakat emelni,
  Így aztán ezt a húzást többszörösével visszatérül. Állítom, hogy több hónap után ismét 400 fölött lesz a benzin ára, ha nem jóval több.
  Ezért nem tudok a kormány jónak tűnő intézkedéseinek sem őrülni, mert már tudom, hogy mögötte nem a jó szándék húzódik meg, még akkor sem, ha nem közvetlenül ők csökkentenek, de a kezük benne van az biztos.

  Baumag

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: