KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csecsen harcosok szabadították ki a mariupoli családot (videó 📺)

5 idős nő és egy gyerek, több mint egy hónapot töltött a nácik által befalazott pincében. Ezt a megható mentővideót mindenkinek látnia kell

„A csecsen, az „Akhmat” egység katonái 5 nagymamát és egy gyereket szabadítottak ki a pincéből, akik több mint egy hónapja éltek a romok alatt.

Az épületet elhagyó „Azov” felrobbantotta a ház főfalát, amely elzárta a pince kijáratát. A bennrekedt emberek víz és élelem, valamint a külvilággal való kommunikáció lehetősége nélkül egy hónapi éltek a föld alatt. Hiába kopogtattak minden eszközzel, amivel zajt lehet kelteni, senki sem hallotta őket.

Igazi csoda, hogy az akhmati harcosok meghallották a sikoltozást az alagsorból annak ellenére, hogy közben zajlottak az utcai harcok. Amikor megbizonyosodtak arról, hogy emberek vannak a föld alatt, megtisztították a területet, majd pedig kalapáccsal lyukat vágtak a betonfödémen, így sikerült kiszabadítani a romok alá került embereket.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük