KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csányi a távoltartást is elbukta. – A Sárgapólósok (és mások is) mehetnek tüntetni az utcájába!!!

Újabb jó hír a nemzeti oldalnak!

A kitartó és elszánt Sárga Pólósok újabb hadi sikert arattak! Csányi, -bank tulajdonos- távoltartási, törvényszéki kérelmét a tárgyalás előtt faxon visszavonta!

Tisztelt Nemzeti InternetFigyelő Szerkesztősége!

piCsányi a távoltartást is elbukta. – A Sárgapólósok (és mások is) mehetnek tüntetni az utcájába!!!

csanyi-sargapolosok-tavoltartas

Úgy győztünk tegnap távoltartás ügyben, hogy a bíróságon nem is kellett egy szót sem szólnunk. Mire odaértünk, az uzsorás faxon visszavonta a kérelmét.

Védőnk, Damm Andrea, és mi is nagyon csalódottak voltunk. Sokat készültünk a nagy csatára. Végül az uzsorás nem mert szembenézni velünk.

Az is lehet, hogy az miatt futamodott meg, mert rájöttek, hogy darabokra szedjük a kérelmüket a bíróság előtt is. Ebből kaptak egy kis ízelítőt az előző mozgalmi talin. piCsányi kabaré címmel. Itt nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=LaiGjdmhVew

Természetesen, amit nem tudtunk elmondani a bíróságon, utána elmondtuk a Laura úton egy sajtótájékoztató keretében. A rendőrség folyamatosan járőrözött a helyszínen. Vigyáztak ránk, hiszen egy ideje tudjuk, hogy a XII. kerületben igen sok bűnöző lakik.

Hamarosan rövidebb és hosszabb videó is lesz a sajtótájékoztatókról, és a tárgyalás előtti akcióról is. (a képen a tárgyalás előtti akció látható) Több kép erről itt nézhető: https://www.facebook.com/imre.uhrin/posts/10206599598924992

Az esti mozgalmi találkozón megszületett a döntés a nyári bejelentett akciókról. Itt a tenni akaró emberek megmutathatják, hogy valóban tenni is akarnak.

– Június 19. vasárnap: Patkánykereső túra – Politikusok, bankvezérek házainál lesz véleménynyilvánítás

– Július 22. péntek: Útlezárásos tüntetés. NeFizess! Perelj! Tiltakozz! Egyéves évfordulóját ünnepeljük a nagy sajtóvisszhangot kapott Bajcsy leülésnek. Akkor onnan 19 embert állítottak elő. Most majd hányat fordul a rabszállító? Te bevállalod a szabadulásod érdekében, hogy akár elő is állítsanak?

Majd látjuk. Hamarosan részletek a bejelentett megmozdulásokról is. Természetesen addig is lesznek izgalmas akciók.
 
HAjrá!
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük