KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csak harccal lehet megvédeni a magyar földet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://youtu.be/ZbhJHx_5Hnc]

Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “Csak harccal lehet megvédeni a magyar földet

 1. Azt kellene fölfogni a sok csökött agyúnak, hogy ha a termőföldek 80-90%-a dán, francia, osztrák vagy német tulajdonba kerül akkor mi fogja megakadályozni őket abban, hogy mondjuk a kenyér ne kerüljön akár 3-szor annyiba, mint mondjuk Párizsban, vagy Bécsben? Minden másnap átmegy Bécsbe kenyérért? A munkahelyek kérdése csak ez után következik.
  eSzeL

 2. Esetleg meg is művelhetnénk…öntözhetnénk, de nem vérrel, hanem a hazánkon gyorsan átfolyó, vagy árvizekkel településeket elmosó vizeinkkel. Persze ez sok munka lenne, és a poltikusok inkább a szájukat jártatnák a kemény munka helyett.

  Mara Tomi

 3. Ez a cím igaz!

  Csak az a kérdés, miért csak a választási kampányban jön rá erre a politikus? T. István

 4. Szerintem a magyar földet elvinni nem lehet, fölösleges ilyen hülyeségekkel terhelni zseniális agyadat.

  Mara Tomi

  1. Zseniális következtetés. Csak akkor azt nem értem, hogy Szombathely környékén hová tűnt a termőréteg sok hektár földről. Ásatás nem látszott, földhányások sehol. Azután tovább Ausztriában elég sok helyen láttam fekete földrakásokat szántóföldek végében. De tudom, hogy ez marhaság, mert a sógoréknak nincsenek teherautóik. Ezt 2 éve láttam. Azóta már rájöttek, hogy nem is kell elvinni a magyar földet. Elég, ha máshol húzzák meg az országhatárt. Volt már ilyen. Rémlik? Nagyon okos vagy, neked tudnod kell(-ene)!
   eSzeL

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: