Zelenszkij puccstól tart, szökni akar, de az USA nem engedi

A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem! – Orbán Viktor miniszterelnök beszéde a CPAC-en 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amerikának össze kell fogni Magyarországgal, a progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, valamint több Chuck Norris és kevesebb nőimitátor kell. Összefoglalónk Orbán Viktor dallasi beszédéről!

Orbán Viktor magyar idő szerint csütörtökön 20:40-től nyitóbeszédet tart az Egyesült Államokban a CPAC konzervatív konferenciasorozat új felvonásában. Nem mellesleg idén májusban a hazánkban rendezett első európai CPAC-et is ő nyitotta meg.

Az dallasi nyitóbeszédtől sokan azt várják, hogy sikerreceptet tárjon a miniszterelnök az amerikai jobboldal elé. A kormányfő beszédének címe és témája a „How we fight”,

azaz
„Ahogyan harcolunk”.

„Fantasztikus itt lenni Texasban, az Egyesült Államok magányos csillag államában”

– kezdte meg a beszédét a miniszterelnök. Kifejtette, hogy tudása szerint az, hogy magányoscsillag-állam, azt jelenti, hogy a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték. Leszögezte, hogy ez Texasban így van, s kifejtette, hogy ez a közös Dallasban és Magyarországban. Szerinte Európa magányoscsillag-állama Magyarország. A kormányfő elmondta, hogy mi magyarok a szabadságért és a szuverenitásért küzdünk az elmúlt 500 évben, ahogy a kereszténységért is, és ma is folytatjuk ezt a harcot.

„Harcoltunk a kereszténységért a közép- és újkorban. Harcoltunk a kereszténydemokráciáért a huszadik században, és ezt a harcot a mai napig folytatjuk” – szögezte le.

Ennek kapcsán megjegyezte a miniszterelnök, hogy egyszer beszélgetett Ferenc pápával. A beszélgetés során a pápa elmondta, hogy a magyarnak kell lennie a hivatalos nyelvnek a mennyországban. „Mert egy örökkévalóságnak telik azt megtanulni.”

A miniszterelnök leszögezte, hogy ő egy régivágású szabadságharcos. Hozzátette, hogy ő jelenleg a leghosszabb ideje hivatalban lévő magyar kormányfő és az egyetlen bevándorlásellenes. Megemlékezett arról, hogy minden egyes nap a progresszív liberálisok támadása alatt áll Magyarország.

Azt, hogy most a CPAC-en tarthat nyitóbeszédet, nagy megtiszteltetésnek s egy beteljesedett álomnak nevezte.

Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és az antiszemitizmussal szemben

Orbán Viktor elmondta, hogy Magyarország nem egy globális szuperhatalom, míg az USA igen. Közölte, hogy már azzal, hogy ez a nyitóbeszéd létrejöhetett, a baloldali médiát sikerült teljesen összezavarni. Megjegyezte, már látja is a holnapi címsorokat: „Szélsőjobboldali európai rasszista és antiszemita erősember, Putyin trójai lova tartott beszédet a konzervatív konferencián”. Majd komolyra fordítva a szót úgy fogalmazott, zéró toleranciát hirdettünk meg a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben,

tehát ezzel vádolni bennünket nem más, mint hírhamisítás, és azok, akik ilyet állítanak, egyszerűen idióták.

A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra a furcsa anomáliára, hogy egyesek szerint már 2011-ben lerombolta a magyar demokráciát, majd aztán pedig minden egyes évben. Feltette a költői kérdést, hogy hogyan lehet azt újból tönkretenni, amit már egyszer tönkretettek.

Össze kell fogni

Orbán elmondta, hogy hiába ő tartja a nyitóbeszédet, ő csak vendég ott, tiszteletben kell tartania az amerikai adminisztrációt, tisztességesen kell viselkedni azzal szemben. Viszont megjegyezte, hogy az éremnek két oldala van: az Obama-kormány Brüsszelt ideológiai nyomás alá helyezte, és arra akarta kényszeríteni a magyar kormányt, hogy az alaptörvényből kivegye a kereszténységre valamint a nemzeti értékekre vonatkozó részt. A kormányfő szerint ez utóbbi nagy fájdalmat okozott, viszont sikeresen ellenálltunk, s emiatt nem vagyunk az amerikai demokraták nagy kedvence.

A progresszív liberálisok nem akarták, hogy itt legyek, és elmondjam azt, hogy össze kell fogni, mert mi tudjuk, hogyan lehet leküzdeni a szabadság ellenségeit.”

A progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok

Orbán közölte, hogy 1956-ban kezdődött a magyar háború a szabadságért, de mi nyertük meg azt. Hozzátette, hogy ezért hálával tartozunk Ronald Reagannek. Megjegyezte a miniszterelnök, hogy a kommunistákat nehéz legyőzni, mert azok összefogtak a liberálisokkal.

A progreszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, és újra le kellett győzni őket.

Mi 2010 óta folyamatosan mindig legyőzzük őket, jegyezte meg Orbán.

Bíznunk kell a zsidó-keresztény tanokban

A miniszterelnök elmondta, hogy a sikertörténetünk kulcsa, hogy 100 százalékot beleadunk, az igazat mondjuk és azért ki is állunk. Hozzátette, hogy bíznunk kell a zsidó-keresztény tanításokban. Ha az ember hisz Istenben, akkor hisz abban is, hogy Isten a saját képmásunkra teremtett, és így a legérzékenyebb kérdésekkel is foglalkozni kell – tette hozzá.

Önöknek George Soros, nekünk csak Gyuri bácsi

A miniszterelnök megemlítette harcát Soros Györggyel. Elmondta, hogy a baloldal semmilyen korlátot nem ismer a politikában, s a mai progresszívek megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt a kereszténységről. Leszögezte, hogy a legrosszabb dolgok akkor történnek, amikor azok kerülnek hatalomra, akik gyűlölik a kereszténységet. Kijelentette, hogy Soros György ilyen, aki nem hisz semmiben sem. Hozzátette, hogy

az amerikaiaknak George Soros, nekünk csak Gyuri bácsi, mivel már jól ismerjük, mivel az ellenségünk.

A miniszterelnök rámutatott, Soros György azt gondolja, hogy a mindannyiunk számára kedves értékek vezettek a huszadik századi borzalmakhoz, de ennek pont az ellenkezője igaz. – Az értékeink mentenek meg bennünket attól, hogy újra elkövessük a történelem hibáit – hangsúlyozta.

Magyarország a jobboldali Dávid a woke Góliáttal szemben

A győzelemre kell játszani, jelentette ki Orbán. Szerinte el kell hinnünk, hogy jobbak vagyunk balliberális ellenfeleinknél. Megjegyezte, hogy nem harcolhatunk sikeresen a liberális eszközök szavaival, újra életre kell keltenünk a keresztény intézményeinket. A miniszterelnök kifejtette, hogy a nácizmus és kommunizmus borzalmai azért történhettek meg, mert a kontinentális Európa néhány állama feladta keresztény értékeit s a mai progresszívek ugyanezt tervezik elérni.

Magyarország egyedüli Dávidként harcol a globális woke Góliáttal szemben.

Mi voltunk az elsők Európában, akik nemet mondtak és megállították az illegális migrációt.

A határvédelemről

Orbán beszámolt arról is, hogy a migrációs válság csúcspontján közel félmillió migráns akart bejönni Magyarországra. Dzsingisz kán seregénél is többen, jegyezte meg. Elmondta, hogy azt követően, hogy megépült a fal, nullára csökkent a migráció. Kifejtette, hogy idén már 160 ezer illegális migrációs kísérletet hiúsított meg a határőrség.

A családvédelemről

Magyarország a GDP-jének hat százalékát költötte családvédelemre, jegyezte meg a kormányfő. Leszögezte, hogy a progresszívek azt állítják, hogy a családokat nem kell megvédeni, hogy a családok nem léteznek. Orbán szerint ezzel szemben Magyarországon a család az a hely, ahol a szülők átadhatják a hagyományos értékeket.

Ha a családok megszűnnek, akkor a nyugati kultúra is megszűnik.

Az elmúlt tíz évben a házasságkötések száma megkétszereződött, az abortuszok száma pedig felére csökkent Magyarországon. Kezdetnek nem rossz – jegyezte meg a kormányfő.

A gyermekvédelemről és a genderkérdésről kifejtette, hogy több harcos kell a genderek ellen:

Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell!”

A hazai és a globális adókról

A miniszterelnök a hazai adórendszerről is beszélt. Kiemelte, hogy a kormány tíz év alatt tíz százalékkal csökkentette az adóterheket, ami a legnagyobb adócsökkentés volt az Európai Unióban. Hozzátette, hogy nálunk a legalacsonyabb a társasági adó az Unióban, egységesen kilenc százalék.

A miniszterelnök jelezte, hogy nemrégiben viszont Magyarország a globális minimumadóról szóló kezdeményezés kapcsán ismét célkeresztbe került, amiért az összes európai országgal ellentétben az ellenállt.

A birodalom azonban mindig visszavág,

jegyezte meg Orbán, így a jelenlegi amerikai kormányzat úgy döntött, hogy megszünteti a Magyarország és az Egyesült Államok között fennálló adóügyi egyezményt, ami valószínűleg minden idők legjobb adózási megállapodása volt. Szerintem ez valóban a baloldal bosszúja – tette hozzá.

A békéről, háborúról és a biztonságról

Orbán arról is beszélt, hogy Magyarország és Budapest Európa legbiztonságosabb helye. Elmondta, hogy a siker másik tényezője az, hogy a kormány elkötelezett a jogrend és a biztonság mellett. A háborúval kapcsolatban kifejtette, hogy Magyarország támogatja Ukrajna területi integritását. Kifejtette viszont, hogy véleménye szerint a globalista vezetők stratégiája csak kiterjeszti és elnyújtja a háborút, valamint csökkenti a béke esélyét.

„Amerikai-orosz tárgyalások nélkül sosem lesz béke Ukrajnában. Egyre többen halnak meg és szenvednek, gazdaságaink pedig a csőd szélére kerülnek” – szögezte le Orbán.

Kijelentette, hogy csak az erős vezetők képesek a béke helyreállítására.

Egy erős vezetőjű Amerikára van szükség!

– jelentette ki Orbán, jelezve, hogy mi kell a békéhez. Orbán végezetül azt mondta, számos nagy nemzet van a világon, de egyik sem hasonlítható az USA-hoz. A Nyugat jövője súlyos kérdéseket vet fel. A kormányfő szerint most a Nyugat önmagával harcol.

A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem”

– szögezte le Orbán. Megjegyezte, hogy össze kell fogni, fel kell venni a harcot és vissza kell vennünk az intézményeket Washingtonban és Brüsszelben.

Induljunk el és győzzünk!

Orbán megemlékezett arról is, hogy 2024-ben Európa Parlamenti választások lesznek az Unióban, míg Amerikában elnökválasztás lesz. A kormányfő elmondta, hogy két évünk van felkészülni,

induljunk el és győzzünk!”
Kiemelt kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Mandiner

Facebook hozzászólások

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás