Cigányterror Magyarországon!


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Azt hiszem, Szaniszló Ferencnek mostantól van mitől félnie!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cqq1UxqbL_E]

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások

20 hozzászólás a(z) “Cigányterror Magyarországon!” bejegyzéshez

 1. Na nyújórkból mikor fognak ajvékolni?Elvből nem nézem ezeket a politikai tévéket csak itt szoktam megnézni néhanapján,de ez nagyon határozott és szókimondó.Csak nehogy baleset áldozata legyen szegény.Isten segítse és adjon hozzá kitartást és jó egészséget munkájához.
  Inter Milán

 2. Igazából a videót már láttam, viszont “tanulságos” volt a “szalagon” futó akkori híreket olvasni a KDNP által javasolt 5%-os élelmiszer ÁFÁ-ról, meg a szociális bankról.
  No, hol is vannak ezek most a 2/3-ad birtokában?
  Csak egy párt javasolja ezeket, és ez nem a KDNP…

  Zebi

 3. A zsidók rossz viszonyban vannak az igazsággal és az igazmondókkal – kíváncsi vagyok a reakciókra.
  Amennyiben bármilyen támadás éri Szaniszló urat minden magyar hazafias kötelessége mellé állni.
  H.B.
  Mert bizony magyar honban akkor lesz rend, ha a döntés joga a magyarságé!
  A vendég joga – vendégjog!
  A belső ellenség lehetőségei:
  Börtön, útilapu, ha szerencséje van és méltányosak vagyunk, a meghunyászkodás!

 4. Tisztelt Szaniszló Úr. Végre kimondta, amit a kormány, hogy ne rontsa a renoméját, nem mer kimondani, az igazságot!!! De hozzá teszem, a zsidó közösségnek lehet hatásos fegyveres karhatalma, a magyarnak nem?? A magyar Gárda fegyver nélkül, magyaros népviseleteben is veszélyes volt a demokráviára??? Ahogy nő a liberálisok, szocialisták, komonisták veszáéytmutatni akaró erpsödése, úgy csökken a népszerüségük, és nő a jobbik népszerüsége. A Fidesz is veszít, mert nem meri ugylátszik felvállani a cigányok megzabolázását. Csak azokét, akik kilógnak a sorbol. De keményen, és se,,i lineralizmus!!!

  Szakál jános

 5. Kedves “lényeglátó”!

  Ezt a hozzászólását is elmentettem, de innen változatlanul törlöm, amíg nem hajlandó aláírni. Ha Ön ragaszkodik ahhoz, hogy “csak azért se”, akkor én is hű leszek önmagamhoz, és minden esetben elmentem, de innen törlöm véleményeit!

  Barátsággal: Híradmin

  • Egy való név, mivel mondd többet? De vállalom ha kívánja!
   „S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly, mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.”
   De hát ezt a korszerűtlen és tudatlan Széchenyi István írja a Stádium lapjain. Ellentétben a mai felvilágosult politikusainkkal, akik az említett lágy velejűt ápoló törvényt működtetik.

   Békés Gábor

 6. Ugyan így lehetne fimet készíteni a cigányok elleni terror támadásokról

  igazmondó

  Kedves Cs. Ferenc (mert Ön az, ugyebár)! Egy “igazmondó” ne hazudozzon! Ideje lenne elbeszélgetni azokkal a szintén cigány emberekkel (mint Jónás Úr is vagy Lakatos Attila vajdával), akik igaz hazafik, és világosan látják az igazságot! Nekik mesélje el az Ön nézeteit! Majd azok az igaz hazafik helyre rakják az eszét, és még rasszizmussal sem vádolhatja őket! (Híradmin)

  Önt is kérem, hogy legyen szíves, írja alá hozzászólását (H)

  • Készült is csak kérd el a szilvási meg a drazsé elvtársaktól, mivel a megbízók is ők voltak!

   kató rudi

 7. Nem egészen a témához tartozik: A FIDESZ székház körül tüntetnek.
  A trónbitorlók megint olyasmire hivatkoznak, hogy libás gordon szervezi az egészet.
  Ezt a „nótát” már jól ismerjük, ha nem mellettük szól valaki, akkor rasszista, náci, kommunista, fajgyűlölő, egyéb felforgató elem. Össze kéne már fogni a különböző nációknak, hogy végetvessünk ennek a mocskos hazudozásnak.
  oiproks

 8. Azt hiszem, Szaniszló Ferencnek mostantól van mitől félnie!

  Ez valóban így van hisz nyíltan rasszista uszítást hajt végre ami polgárháborúhoz vezethet,és kinek jó ha magyar vér folyik?
  A cigányok ellen elkövetett sorozat gyilkosságok is ilyen uszításnak köszönhető, ahol munkába igyekvő dolgos cigány emberek, ártatlan gyerekek munkába igyekvő ártatlan asszonyt öltek meg.
  Kérem diplomás emberek vagyunk és emberséges életre vágyunk.
  Tisztelettel és mély hódolattal Csík Ferenc
  SK.

  • Tisztelt Csík Ferenc!
   Többed magammal úgy látjuk, hogy Szaniszló Úrnak nem kell nagyon félnie, hiszen Ő nemigen járkál a cigányokkal súlyosan fertőzött területeken.
   A liberális hazaáruló körök részéről kaphat ugyan egy pár enye-benyét, esetleg félre is állíthatják.
   De kérdem én: Csendben tűrjünk, nehogy „Magyar vér folyjon”? Hány millió retket kellene eltartanunk, hogy Önnek, és az Önhöz hasonló gondolkodásúaknak megfeleljünk, miközben a Magyarság pusztul, belegebed a munkába? A rágcsálókat, élősködőket, férgeket mindég is irtották.
   oiproks

 9. A cigány problémák a rendszerváltás után lehetetlenült el amikor munkanélkülivé váltak. Tehát ha munka van
  (nem közmunkára gondolok)
  Akkor a bűnözés óriásian lecsökken.
  Cs Ferenc

  Miért nem törődtek a népükkel? Miért nem arra tanították őket, hogy képezzék magukat, tanuljanak szakmát,… Megmondom én! Mert a cigány értelmiség szégyellte saját fajtáját, hallani sem akart róluk, örültek, hogy kikerültek közülük! Most meg ránk akarják kenni az egész felelősséget! (H)

  • Igaza van Híradminnak!
   Miért kellene felelősnek lennünk miattuk? Hiszen a Magyarság csupán jóhiszeműen befogadta őket. Életteret, lehetőséget biztosított nekik a tisztességes munkához, tanuláshoz, ugyanúgy, mint a hazánkban élő számos kissebség számára. Az eltartásukról soha nem volt szó.
   Ha nem képesek anyagi, erkölcsi hasznot hozni az országnak, menjenek vissza őseik földjére, vagy oda ahol eltartják, megtűrik őket. Ez természetesen vonatkozik a cionista kizsákmányoló, népnyúzó bandára is.
   oiproks

  • Egy elfelejtett könyvből

   Varga Jenő Kapitalizmus és a gazdasági válságok

   Ma az organikus munkanélküliségnek vagyunk tanúi, a munkanélküliek serege növekszik, a termelők egyre kisebb serege, gyilkos intenzitással dolgozik! A dolgozók millióinak nincs munkája.
   A tőke elhelyezési lehetőségek vívott harc, fő eszköze a tőkekivitel. 2. Racionalizálás útján csökkentik az önköltséget. 3. A munkaerő árát értéke alá nyomják le. (Vagy alacsony bérű államokba költöztetik a termelést!) „A tőkekivitel a fellendülés szakaszát meghosszabbító, válságot elmélyítő tényező!”
   „ Minden valóságos válság oka, a tömegek szegénysége, fogyasztásának korlátozottsága, szemben a tőkések azzal a törekvésével, hogy minél több árut adjon el, jövedelmet zsebeljen be! „
   „Az árak csökkenésével csökken a profit, és az átlagosnál magasabb termelési költséggel termelő vállatok csődbe jutnak! „ (Szocializmus, teljes foglalkoztatás!)

   Békés Gábor

   Legyen szíves hozzászólását ez után aláírni, mert más, alá nem írtakéhoz hasonlóan kénytelen leszek törölni. Természetesen annak, aki általában megteszi, de előfordul, hogy egyszer-egyszer lemarad, azt pótolom, de senkinek nem vagyok a csicskása, hogy helyette dolgozzak. Megértésüket köszönöm. (Híradmin)

  • Imádom az örökös cigányokért sírást. Századok álltak a cigányok rendelkezésére, hogy felzárkózzanak a befogadó társadalomhoz.Csodálom, hogy még nem fedezték fel, hogy a magyar társadalom felelôs érte, vagy igen?
   Ne jöjjönek nekem azzal az ostobasággal, azzal az agyonrágott csonttal, mások lennének, ha lenne munkájuk.
   Mások lennének,HA az állam nem AJÁNDÉKOZNÁ nekik a milliókat, és HA szigorúan alkalmazá rájuk a törvényt.

   Corvinus

   Pontosan erről van szó! (H)

   • „… századok álltak a cigányok rendelkezésére”

    Bizony, évszázadok óta élősködnek rajtunk, és más nemzeteken. MOST, HOGY A CIONISTA HATALMAK ILYEN MÉRTÉKBEN KIZSÁKMÁNYOLNAK BENNÜNKET, MÁR KÉPTELENEK VAGYUNK MÉG ŐRÓLUK IS GONDOSKODNI. A cigányság vezetői, vajdái ezt az egyszerű tényt se képesek elmagyarázni nekik, hogy ki is a fő ellenségük.

    „mások lennének, ha lenne munkájuk”

    A kádári időkben volt „munkájuk,” de abból a munkából nem sok haszna származott az államnak. Ha bejöttek a munkahelyre, mindég azt keresték, hogy lehet lógni. Fizetés után napokig nem jöttek dolgozni. (Persze kivételek akkor is akadtak, de ezek csak erősítik a szabályt)
    oiproks

  • Egy elfelejtett könyvből

   Varga Jenő Kapitalizmus és a gazdasági válságok
   „ Minden valóságos válság oka, a tömegek szegénysége, fogyasztásának korlátozottsága, szemben a tőkések azzal a törekvésével, hogy minél több árut adjon el, jövedelmet zsebeljen be! „
   „Az árak csökkenésével csökken a profit, és az átlagosnál magasabb termelési költséggel termelő vállatok csődbe jutnak! „ (Szocializmus, teljes foglalkoztatás!)

 10. Nagyon kevés Szaniszló Ferenc van ma Magyarországon! És itt kezdődik minden baj. És itt is végződik.

  délvidéki

 11. A Nemzeti Együtt(nem)működés Kormánya folyamatosan provokálja ellenünk a cigányságot, kódolják beléjük, hogy minden nyomorúságukért, bajaikért mi, Nemzetben gondolkodók vagyunk a felelősek.
  A Nemzetvezetőnek 2014-re úgy kell a szavazóbázis, mint fuldoklónak a szalmaszál. Magyarország Gyarmaton ez a legolcsóbb manipulálható tömeg mert csupán néhány ezer adag gulyásba X-szer 5 6.000 forintokba no meg néhány buszba kerül, hogy az urnákhoz cipőlejék őket.
  Egyben biztos vagyok: a Brüsszelben nagy hangon beharangozott romaintegráció becsődölt, de azért pumpálják a mások becsületes munkából származó milliárdokat a csőcselékbe.
  vae victis! De ne hagyjuk!

  Loviaguin Alexander

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A cigányzenész, aki a Jobbik hajdúszoboszlói elnöke
‎”Vatileaks-iratok” tartalma, ami a Vatikán összeomlását is okozhatja
Az eltitkolt kép: Munkácsy Mihály – Zsidó vérgyilkosság (1883)
Close