A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Cigányterror Dömsödön – gárdisták védik a volt rendőrnyomozót

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

gardaoroszlan2009. október 27-én érkezett az Új Magyar Gárda Mozgalomhoz a segítségkérés a Pest megyei Dömsödről, miszerint védelmet kér a Gárdától valaki, akit cigánybűnözők már másodszor bántalmaztak a településen. A megadott telefonszámot visszahívva érdekes és döbbenetes eseménysorozat rajzolódott ki a sértett beszámolója alapján:

Kiderült, hogy az illető 1988-ig rendőrnyomozóként szolgált. Ezután különböző cégeknél töltött be biztonságtechnikai- illetve biztonsági őri pozíciókat. Legutolsó munkahelyéről a gazdasági válság miatt elbocsájtották. Mivel feleségével nem tudták volna tovább fizetni az albérletet, amelyben laktak, egy barátjuk felajánlotta részükre téliesített dömsödi nyaralóját, ahol alacsony rezsiköltség mellett ellakhatnak, amíg a férfi újra munkához jut.

Így kerültek néhány hónappal ezelőtt Dömsödre, ahol meglepő kép fogadta őket: A Duna-parthoz közeli, festői szépségű környezetben fekvő, gyönyörű kis ház szét volt dúlva. Az ajtók befeszítve, a berendezési tárgyak részben ellopva, részben összekoszolva, tönkretéve, a rézvezetékek kitépve a falból, a mosdó telihányva, stb..

A betörés nyomainak felszámolásával hosszú hetek teltek el, ám mostanra egészen kulturált körülményeket sikerült kialakítani a téli ottlakás céljára.

Az első atrocitás a múlt héten szerdán történt, amikor boltba menet a sértett meglátott két cigányt, akik egy olyan házból hoztak ki dolgokat, amelyben nemrégiben meghalt a tulajdonos.

Ahogy rájuk nézett, a nagyobb termetű cigánybűnöző odarohant hozzá, és az éppen nála lévő motorkerékpár-kerékkel azonnal ütni kezdte a „-Mit bámulsz, köcsög?” és még néhány hasonló kifejezés kíséretében.

A következő eset 6 nappal később, a helyi üzletsoron történt, amikor a sértett vásárolni ment. Véletlenül összetalálkozott a korábbi támadójával és annak feleségével, akit először nem is ismert fel.

Az azonban kérdezés nélkül ismét nekitámadt: „-Te vagy az a köcccsőg…!”. Az első ütések utána a jóval fiatalabb (és súlyfölényben lévő) támadók elvették egy idős néni teleszkópos alumíniumbotját, majd azzal verték változatlan agresszivitással a sértettet tovább. Amikor az váratlanul visszaütött, a cigánybűnöző zsebéből még egy kést is előkerült. A sértettet a több szemtanú közül végül néhányan egy kis bolt ajtaján rántották be, így menekült meg. A teleszkópos alumíniumbot meggörbült a rengeteg erős ütéstől, amelyet végrehajtottak vele.

A kiérkező rendőrök a durva atrocitásra mosolyogva csak annyit reagáltak: a személyleírás alapján tudják, ki volt az illető, majd elbeszélgetnek vele.

Ezután az egykori nyomozó – akit ez az eljárási módot egyáltalán nem találta elégségesnek – végső lehetőségként még aznap felvette a kapcsolatot az Új Magyar Gárda Mozgalommal, akik saját állítása szerint – legnagyobb megdöbbenésére – gyorsabban reagáltak, mint a rendőrség.

A Gárda Pest megyei kapitánya felhívta a rendőrség ráckevei kapitányságának ügyeletes tisztjét, és megkérdezte, hogy tudják-e biztosítani a sértett védelmét, illetve szabadlábon van-e még a cigány dúvad.

Ezután nagyjából a következő párbeszéd zajlott le:

…..

-A rendőri intézkedést az ügyben befejeztük. – hangzott a szűkszavú válasz.

-Akkor az esetet kivizsgálja a Gárda is.

-Akkor mi kivizsgáljuk a Gárdát!

-Most fenyeget?

-Neeem, nem fenyegetem… – válaszolt kissé elbizonytalanodva a rendőrtiszt.

….

Ezután a Gárda Pest megyei kapitánya tájékoztatta az ügyeletes tisztet, hogy amennyiben ők nem tudják garantálni a sértett további biztonságát, úgy levonul a Gárda, és megteszi ezt helyettük.

Így is lett. Azóta az Új Magyar Gárda Mozgalom őrzi a sértettet és feleségét a nap 24 órájában.

Amikor az eset másnapján a Gárda Pest megyei kapitánya személyesen ment le tovább informálódni az ügyben, az őrséget álló gárdisták jelentették neki, hogy előző este nagy volt a rendőri készültség a településen, őket is igazoltatták, kocsijukkal, hiszen a rendőrség minden jel szerint gárdistákat keresett a délutáni telefonbeszélgetést követően…

A sértett pedig elmondta, hogy amikor az este a gárdisták elkísérték látleletet venni, illetve a rendőrségre feljelentést tenni, és megkérdezni, hogy elfogták-e az elkövetőt, a legfájóbb dolog ismét a cinikus rendőri kijelentés volt: „-Maga nyomozó volt. Tudja, hogy mennyi feltétele van annak, hogy valakit őrizetbe vegyünk…”

A Gárda megyei kapitányát a környékbeliek elhalmozták információkkal:

Az már korábban is tényként volt kezelve, hogy rengeteg a bűncselekmény a településen, melyek szinte csak cigánybűnözőkhöz köthetők. Mindennaposak a falopások, néhány fős cigány fiatalokból álló galerik ki-be ugrálnak a kerítésen éjszakánként és visznek minden mozdíthatót. Most kitudódott azonban, hogy aki észrevett egy cigányok által elkövetett fatolvajlást, annak másnap öten nyomtak kést a torkához, ha beszélni mer. Az illető azóta sem heverte ki az esetet. Kitudódott az is, hogy a Dunához közeli nyaralókba szinte mindenhova betörtek már, a tulajdonosok általában csak azt számolják, hányszor. Nem ritka az 5-6, néha 9-10(!) eset nyaralónként. A helyi lakosok folyamatosan rettegésben élnek a cigánybűnözők miatt (és nem a Gárda miatt, ahogy egyes médiumok próbálják meg sulykolni).

A mindennapos betörések miatt az ingatlanok értéke a töredékére esett vissza. Egy olyan házat, amelyért évekkel ezelőtt 12 millió forintot kínáltak, ma 6 millióért árulja a tulaj, és még így sem kell senkinek. A tulajdonosok menekülnének innen. Minden második nyaraló eladó, van, amelyiket 2 millió forintért (!) nem tudnak eladni.

Egy középkorú nő a 20 év körüli lányával albérlőként kibérelt egy ilyen kis kertes házat. Amikor a házat szépen kifestette, és éppen beköltözött volna, felfeszítették az épületet és mindent elvittek. Még aznap felmondta a bérleti szerződést. Az egybehangzó állítások szerint ilyenkor a rendőrségi helyszínelések a rengeteg használható nyom ellenére gyakran 10 perc és 1-2 fénykép elkészítése után véget érnek. A tessék-lássék helyszíneléseken kívül rendőrt pedig hosszú idő óta először csak tegnap este láttak az ott lakók, amikor a rendőrök a gárdistákat keresték.

A fentieket összegezve:

Megállapítható, hogy a rendőrség nem tudja, vagy nem akarja megfelelően ellátni a munkáját, legalábbis ebben a körzetben, amely Kiskunlacházához hasonlóan a ráckevei kapitányság felügyelete alá tartozik területileg. Amennyiben a rendőrség nem tudja ellátni a feladatát, úgy teljes a létjogosultsága a Gárda és a Csendőrség megerősítésének és állami szinten hivatalos jogkörrel történő felruházásának, mely égető fontosságú, amint azt a fent leírtak is alátámasztják. Amennyiben a rendőrség nem akarja ellátni feladatát, úgy át kell világítani az adott kapitányság teljes állományát, és fel kell tárni, hogy vannak-e, és ha igen, milyenek az esetleges összefonódások a helyi szintű, illetve a szervezett bűnözéssel kapcsolatban, illetve külön meg kell vizsgálni a helyi rendőri vezetők és tisztek felelősségét a bűnözés elharapódzása miatt.

Természetesen az Új Magyar Gárda mozgalom tagjainak több ötletük is van e fenti átvilágítás menetének hatékony megoldására, melyeket a Gárda, illetve a Jobbik illetékes vezetői részére a közeljövőben beterjesztenek.

Javasolni fogják továbbá, hogy ezeket a vizsgálatokat a választásokat követően legelőször a ráckevei kapitányság – mint „állatorvosi ló” – területén kezdjék meg az illetékesek.

Szebb Jövőt!

Csíkhelyi Levente

Pest megye Kapitánya

Új Magyar Gárda

Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: