KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Cañizares bíboros meleg birodalomról beszélt: 3 év börtön fenyegeti (petíció)

Büntetőeljárás indult Valencia érseke, Cañizares bíboros ellen gyűlölet-bűncselekmény vádja miatt, mivel „meleg birodalomról” beszélt, bírálta a radikális feminista csoportokat és elutasította Európa „nyitott ajtók” bevándorlási politikáját.

Nem sokkal a bíboros kijelentései után több LMBT és feminista csoport a spanyol jogban megjelenő gyűlölet bűncselekményre való buzdítással vádolta meg a bíborost a Valenciai Bíróságon. A Valenciai Kormány elnöke, a szocialista Ximo Puig elítélte a bíborost a regionális parlamentben. A Valenciai Parlament elnökhelyettese, Minica Oltra is csatlakozott hozzá, sajtótájékoztatóján ezt állítva: „a szavai a gyűlölet érzésére, és ezért gyűlölet-bűncselekményekre is ösztönöznek (…) az üzenete nőgyűlölő, és megalázza a nőket”.

Cañizares bíboros a következőképpen fogalmazott:

„A nálunk érvényben lévő szabályozás szembe megy a családdal. A helyzet komoly, amely a jövő társadalmára is hatással van. Foglalkoznunk kell a házasság és a család stabilitásával, és rendkívüli társadalmi kérdésként kell kezelnünk a családok támogatását és nyilvános elismerését.”

„A családok kultúránkban folyamatos komoly fenyegetésnek vannak kitéve.” „Gondoljunk csak a családellenes a szabályozásunkra, a politikai és társadalmi erők intézkedéseire, a meleg birodalomra és a hozzá kapcsolódó mozgalmakra és akciókra, a radikális feminizmus eszméire vagy a legalattomosabbra mind közül, a gender elméletre.”

http://www.citizengo.org/hu/sc/35250-kiallunk-meghurcolt-biboros-mellett

A fentivel párhuzamosan a spanyol Menekültügyi Támogatási Hálózat is bepanaszolta a bíborost, mivel azt állította, hogy „nem minden menekült tiszta búza”, utalva ezzel a németországi nőkkel szembeni erőszakos cselekedetekre és arra, hogy van rá esély, hogy a menekültekkel dzsihádisták is érkeznek Európába. A Hálózat szerint Cañizares bíboros célja az alkotmányos rend aláásása.

Jelen állás szerint, ha a bíborost elítéli a bíróság, három éves börtönbüntetést is kaphat.

Ne hagyjuk, hogy megbüntessék a bíborost értékei felvállalásáért és kimondásáért. Alkotmányos jogunk véleményünk kinyilvánítása. Ne hagyjuk, hogy belénk fojtsák a szót azzal, hogy lehomofóboznak minket, és meggyőzdésünket gyűlöletbeszédnek állítják be! A házasságot egy férfi és egy nő szövetségének tartókkal miért nem toleránsak a tolerancia hirdetői?

Ez is érdekelheti:  A Magyar Békekör visszautasítja az Európai Unió bojkott politikáját Magyarországgal szemben

A petíció aláírásával közvetlenül Valencia polgármesterének, Joan Ribónak küldünk üzenetet, illetve a Cañizares bíborost támadó politikai csoportok képviselőinek.

http://www.citizengo.org/hu/sc/35250-kiallunk-meghurcolt-biboros-mellett

Üdvözlettel:

Zaymus Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: Nemrég Imrényi Dávid vendégei voltunk Frivaldszky Edittel a Lánchíd Rádió Kulissza című műsorában. Családvédelemről, a CitizenGO-ról és az AnyaApaGyerekek kezdeményezésről beszélgettünk. A műsort itt tudja meghallgatni.

A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy Twitteren.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Cañizares bíboros meleg birodalomról beszélt: 3 év börtön fenyegeti (petíció)

 1. NE FÉLJETEK!
  Ha már itt vagy a számítógép világába és olvasod e sorokat – kérem – kérlek bennetek, vessétek le magatokról a félelem palástját, ami visszatart attól, hogy azért nem írod alá mert visszaélnek adataiddal – tudják már abban a pillanatban -amikor részesé válsz e világnak! Tehát mutassuk meg, hogy az 500 milliós Európában van 500 millió fehér keresztény ősi hittel, aki elítéli az emberiség ártóinak tevékenységeit – miért – mert meg kell mutatni, nekik, nehogy abban a tévhitben legyenek, hogy csak 200000 ezer van aki majd aláírja!
  idézem magam egy oldalról és Gerry – vel való eszmefuttatásomat is olvassátok el itt:
  http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=1320&c_start=10#c9347
  12 #13 spartakusz
  – 2016. június 20. 08:39:44
  Szerkesztés | Törlés
  Kedves Gerry! Mint mindig most is tökéletesen igazad van!
  De mondok én neked valamit – független attól, hogy regisztrálsz vagy nem, ha be lépsz a számítógép világába és ott tevékenykedsz – írsz pl, titkos néven amit nick névnek nevezzünk – aki tudni akarja, hogy kit takar és ki az a személy a fenti valóságtól függetlenül amit írsz – tudni fogja! Én erre 2009- ben jöttem rá egy véletlenség folytán – és egy varászütésre elszállt a félelmem – és nyílttá tettem adataim, sőt a fényképemet is a feldarabolt , illetve fokozatosan csonkított, majd meg telt és végén kis azaz belső Magyarország térképpel, amit szintén sugallatra alkalmaztam, mert mondta nekem egy fénykép többet mond el mintha 1000 meg 1000 oldalban írnám le a mondani valómat!
  Ha túlteszik magukat és értik amit írok, és Imre is írta az igazság szabaddá tesz idézetű honlapján – akkor nem lesznek többet fenntartások, bizalmatlanságok – ami még ma gátja az egyesülésünknek – és magára talál a nemzet a nép itt a szülőhazánkban a KÁRPÁT – MEDENCÉBEN – és akkor akiket elüldöztek és rákényszeríttek arra, hogy világé menjenek – hazajönnek a boldog hazába – úgy mint régen – LEGYEN ÚGY MINT RÉGEN VOLT okán!
  szeretettel írtam csak neked id. Kiss László

 2. Bárcsak minden Bíboros, így gondolkozna, és végre ilyen szókimondó is lenne!!!!
  Ezert, 100%-an egyetertek a Bíboros a Úrrall!!!
  És elitelek, minden buzi/leszpikus és egyébb család-és gyermekellenes ellenes „szó-fosást”!!!!!!
  Kiegészitési javaslat: ezért, az egészséges, de kényelemből gyermekeket szűlni nem akaró/vállaló, családokat/nőket, ezen család-és társadalomellenes életvitelük végett, legalább 2x-es gyermeksegélynek mefelelő adóval kellene megterhelni! Életük végéig!!!
  Az 56-os Veterán és Koppányivadék.

 3. Mond meg az igazat, betörik a fejedet! Miért? — mert az igazság több érdeket sért mint véd. Voltak országok, ahol korábban a buzikat súlyos börtönbüntetéssel sújtották. Ma azokat börtönözik be, akik normálisak. Feje tetejére fordult a világ, de ez nem mindig lesz így. Vattay Szabolcs

 4. Nem az élet hosszúságán van a lényeg, a milyenségén!
  „ti egyedülállók, belőletek lesz majd,az embert felülmúló Ember !
  Csak ti lesztek erre képesek,mert csak ti ismeritek az erény, a tisztesség, és az igazak útját ! Béke legyen veletek!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük