"C" típusú vizsga

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ülök a szobámban és töprengek. Vajon mi bűne lehet a négy Jobbikos képviselőnek, hogy nem mentek át a „C” típusú vizsgán. Ha a múltjukban és a jelenükben nem találtak kockázati tényezőt, csak is a jövőjükben lehet… Eddig gombolyítottam gondolataim fonalát, mikor megvilágosodtam, és fellibbentettem a titkok fátylát.


Laborc és társai nem jelentettek nemzetbiztonsági kockázatot
Laborc és társai nem jelentettek nemzetbiztonsági kockázatot

Ők képesek lennének feltárni, mit keresett az egri kórház HospInvest tulajdonában lévő gyógyszertárban a brómcianodin, amit szakmailag kifogástalan körülmények között tároltak. Azt is tudjuk a média meséjéből, hogy az egyik ismeretlen alkalmazott vitte oda. Fantasztikusan képzett dolgozói lehettek a gyógyszertárnak, ha arra is kivoltak képezve, hogy a véletlen odakerülő brómcianodinnal hogyan kell bánni. Mi laikusok úgy tudjuk, ennek szigorú szabályai vannak, például, megfelelő hőmérséklet, páratartalom stb…
Ezek a képviselők megkeresnék azt a megátalkodott némbert, aki befutott a sarki vegyeskereskedésbe és bevásárolt harci gázból, hogy bosszút álljon a cégen. Mivel ennek következményei nem voltak, sőt arról sem hallottunk, mi lett a légzésbénulást is előidéző harcigáz sorsa, ezek a Jobbikosok még ezt is kiszimatolták volna.
Tényleg nem ismerem a hadi vegyi anyagokat, de azt is elképzelem, hogy köze lehet a könnygázhoz. Itt persze fenntartom a tévedés lehetőségét.

A sikeren felbuzdulva tovább kutakodnának. Kiderítenék még azt is, hogy a pár évvel ezelőtti nagygyűlés után, a zakója alól, ki vette elő az igényesen hímzett méregdrága izraeli zászlót, amit meggyújtott, majd a mellette lévők  kezébe nyomta. A lángok terjedése után földre dobott zászlót megtaposta, és megtapostatta. Több információ keringett akkoriban…
Írták és beszélték, hogy egy civil rendőr volt, a közeli Tilos rádió épületéből látták kijönni, később egy szerb férfit emlegettek, majd egy egyetemistát, és végül elhallgattak.

Kiderítenék még Ekremál kettős állampolgárságát, izraeli kötődését. Vagy, Bácsfi Diana hungarista, esetleges titkosszolgálati feladatát. Ha emlékezetem nem csal, a karlendítő lánynak az édesapja titkosszolgálatokhoz kötődő magas rangú tiszt volt. Az alma nem eshet messze a fájától…

No, és itt van Draskovics robbantásos bulija, arra a terroristásra gondolok, amikor a tanulók kísérleti robbantásainak képét használta fel, súlyos bűncselekményt kreálva.
De nézzük csak tovább, a sorozatos roma gyilkosságok esetét. Itt is jelen van egy Afganisztánban szolgáló katona, és egy izraeli kibucot megjárt gyanúsított…

Igazi nemzetbiztonsági kockázatot azok jelentenének, akik ezek mögött álltak, vagy felbujtóik voltak, és kiknek a képviselői mandátumukat kellene lecserélni priuszra, a sikeres felderítés után.

Schmitt Pál és Balajti László, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója szerint, a szakvélemény politikai kampánynyilatkozatra hivatkozik.

Lehet, hogy épp arra, mely szerint, a Jobbik a kampányában megígérte, a zavaros ügyeket feltárja, és elszámoltatja a bűnösöket.

Ezt nem árt bármi áron megakadályozni, egyesek védelmében…

Lélek E.
Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “"C" típusú vizsga

  1. Ha magyar vagy, az a Likud barát Fidesz hatalomnak az igazi „nemzetbiztonsági kockázat”. Már csak az a kérdés: – melyik nemzetnek ?

  2. Nagyon érdekes, hogy a „forradalomban” legyőzött , országbitorló emeszpések mind átmentek ezen a vizsgán!
    Az utóbbi 65 év bűnözőinek elszámoltatásával ( köztük pl Biszku Bélával ) Wittner Mária számára feldobták a labdát. Ő fogadta az átadást ( nem tehetett mást ) és feladta pártjának. Kérdés, hogy a fidesz a labdát üti le vagy Wittner Máriát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük