Bűnpártoló „értelmiségi” háborgás – megrendelésre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magukat értelmiséginek nevező bűnözők és bűnpártolók, akik kezükben tartották a hatalmat, szétzüllesztették Magyarországot 2002. és 2010. április 11-e között, most háborognak, és aláírást gyűjtenek, mert a nemzet által megválasztott kormány és parlament azt teszi, amire esküt tett.

Igen ezeknek a nemzetrontó, keresztényellenes és ország romboló „értelmiségieknek” a saját szemszögükből persze igazuk van, hiszen erkölcsi tartás, erkölcsi követelményrendszer nélkül nem tudhatják megkülönböztetni a bűnt a jótól, hiszen ezek a fogalmak erősen korlátozottan kódoltattak elméjükbe. Számukra nincs nemzet, nincs állampolgári kötelezettség, nincs törvény és törvényesség, nincs nemzeti összetartozás, nincs erkölcs. Egyedül hatalom van, és – betegesen – az a képzet, hogy csak az normális és morális, amit ők képviselnek. Pedig ők tévednek, nem pedig a nemzet kilencven százaléka.

Mitől is félhetnek ezek a szerencsétlenek, akik ma bűnpártolást követnek el azzal, hogy – hamis vádaskodással – a tisztességet és a nemzetet szolgáló hatalom erkölcsi irányát igyekeznek eltéríteni, a tőlük megszokott ócska proli szlogenek segítségével? A demokrácia felszámolása volna a bűnösök jogos megbüntetése, számonkérése? Vajon a mai kormány és parlamenti többség bűne-e, hogy a kommunista-liberális hatalom – amelynek az értelmisége ma habzó szájjal hazudozva tiltakozik, és retteg a számonkéréstől – olyan mérhetetlen bűnöket követett el kollektíven (lásd: Balatonöszöd utáni időszak!), amilyeneket 1919-ben a kommün előtt és alatt Károlyi Mihály és Kun Béla primitív, magyart gyűlölő, és Rákosi Mátyás moszkovita söpredéke követtek el Gyurcsányék előtt – legutóbb. A mai kormány bűne-e, hogy a „fél MSZP és SZDSZ” előzetesben van, s az OCÖ vezére fiktív számlákkal lopta el a kisebbség integrációjára nyert uniós pénzeket? A mai kormány bűne-e, hogy 2006 októberétől a magyar rendőrséget politikai magánhadseregként használta Szilvásy, Gyurcsány, és Bajnai? A mai kormány bűne-e, hogy célzott lövéseket adtak le ezek a lealacsonyított egyenruhások gyurcsányi parancsra… a magyar népre? A mai kormány bűne-e, hogy a nemzeti vagyont saját zsebre hamis, vagy törvénytelen szerződésekkel lopták szét azok, akiknek ma bűneikért törvényesen felelniök kell? Ezernyi – a nemzet erkölcsös többségét felháborító és „félelmetes” kétharmados többséget hozó – bűncselekményt és etikátlan tettet, szerződésszegést sorolhatnánk fel az elmúlt évtizedek kommunista-liberális krónikájából, de fölösleges. Hiszen, akik a rendszerváltásra, a nemzeti egységre szavaztunk, akik a nemzeti identitás és kereszténység értékei mellett döntöttünk, azok tudjuk, hogy miért tett ekként az ország lakosok túlnyomó többsége.

Lehet ma aláírást gyűjtenie, tiltakoznia, demokráciára hivatkoznia azoknak, akik mindig aláírást gyűjtenek, ha a nemzet akarata erősebb az ő együgyű, erkölcstelen és demagóg, nemzetietlen mivoltukból eredő akaratukkal szemben. Ám, ez is fölösleges. A nemzeti egységből eredő kétharmados hatalom a nemzet valós hatalma, tehát demokratikus hatalom, amely nemzeti és keresztény is egyben. És nem valakik ellen, hanem a nemzet érdekében történik a számonkérés, a felelősségre vonás. Tán nem kellett volna borítékokat elrakosgatni, Nokiás dobozokba dugott kenőpénzeket elfogadni, emlékező, békés emberekre lövetni idegen, azonosítószám nélküli zsoldosokkal, és zsebre eladni a fél belvárost… Tisztán, erkölcsösen, és alázattal kellett volna kormányozni, és meg kellett volna becsülni azt a bizalmat, amelyet kaptak saját szavazóiktól, akik április 11-én – kevés kivétellel – nem rájuk szavaztak.

Akik pedig ma demokráciára hivatkozva aláírást gyűjtenek a bűnpártolás mellett, vajon milyen erkölcsi normák szerint élnek? Nevezhetőek-e ezek az emberek „értelmiségnek”, s főleg magyar értelmiségnek? Hitem szerint nem. Ők az értelmiség alja, hiszen egyetemi végzettségük van ugyan, de emberi tisztességük aligha üti meg a mérhető szintet. El kell azonban hinniük és fogadniuk, hogy ma Magyarországon demokrácia van. Igaz, nincs előtte a „szocialista” vagy „liberális” szó, mint fosztóképző, de ez attól még demokrácia.

Eszembe jut a régi vicc: – „Mi a különbség a zárda és a zárka között? Az hogy az egyikben belül, a másikban kívül van a kulcs”… és – teszem hozzá: az egyikbe önként mennek az emberek, a másikba pedig azok kerülnek, akik rászolgáltak. Ma még ez utóbbiakból sok van kint… ezért talán az igazságszolgáltatás mód-és rendszere okán kellene aláírást gyűjteni.

Például annak érdekében kéne aláírást gyűjtenie e szánalmas „értelmiségnek”, hogy a liberális-kommunista politikus-bűnözők ne a megszokott bírósági eljárásokban, számtalan jól fizetett fiskális védelme mellett, hanem gyorsított eljárásban, és speciális bíróságok által vizsgáltassanak meg, és ítéltessenek el. Ámbár, ez lehetetlen ma Magyarországon… hiszen mint mondtam: demokrácia van. És – Istennek hála -, már nem liberális vagy szocialista, hanem csak simán: – nemzeti egységből, és felhatalmazással alkotmányozó, nemzeti demokrácia. És ebbe – bármi fájdalmas is – de bele kell nyugodnia annak a szánalmas proli politikai maffiának is, amely ma retteg a számonkéréstől, és sajátos értelmiségével aláírást gyűjtet. Bízunk abban, hogy a körmünk azért helyén marad, ha nem értünk egyet, és nem írjuk alá erkölcstelen tiltakozásukat!

Stoffán György

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük