Budaházy György szenzációs vádlotti védőbeszéde a Hunnia perben (teljes videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budaházy György a Hunnia perben tett védőbeszédében az igazság kimondásával és a tiszta logika mentén lényegében megsemmisítette az ügyészség álláspontját és vádjait. A felvételt Almási Lajos készítette.


Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 thoughts on “Budaházy György szenzációs vádlotti védőbeszéde a Hunnia perben (teljes videó)

 1. Az un. anti brexit-petició aláírói, ugyanazokból az élösködő társadalmi osztályokból kerültek/kerülnek ki, (tevödnek össze), mint az osztrák FPÖ jelölte, államelnök elutasítói, illetve választások meghamisítói!!!
  Az 56-os Veterán és Koppányivadék.

  1. Szabó Ur! Ezt a hozza szólást mintha nem maga írta volna!
   Hofer kellene zokszó nélkül tűrje, hogy Van Bellen csalással jut hatalomra? Mert csaltak! Ennek remélem utána olvasott!!!

 2. Vajon az ügyész, akinek a nevét az istennek sem tudtam felhajtani, mennyit kapott az asztal alatt Orbánéktól, hogy 20 akart Budaházy nyakába varrni?
  Polt Péter és Bárány Sándor! Miféle igazságszolgáltatás vagytok ti, amikor másoknak megengeditek, hogy törvényt sértsenek és aki szól emiatt, azt elkülditek a fenébe?
  Orbán, téged miért nem perelnek a 2006-os zavargásokért és az ösződi beszédként elhíresült szemétségért, amely sok ezer milliárd forintba került miattatok az országnak? Rád hány év börtönt kérhetne egy ügyész egy valóban demokratikus jogállamban?

 3. Addig még a liberális bírák és volt diktatúra csatlósai vannak az igazságszolgáltatásba addig nem lesz változás sajnos és még Brüsszel szekerét tolják addig minden lesz csak igazság nem lesz és egyet értek amit mond Budaházy úr . Tulipán Bogdán László

 4. Ha a terrorizmus a társadalom széles rétegeiben történő félelemkeltés,
  akkor Budaházy elitélése lenne az abszolut terrorizmus, mert a hatalom azzal keltene félelmet a társadalom széles rétegeiben hogy példát statualna arra, hogy mindenki igy járhat, aki a mindenkori hatalmat kritizálni merészeli
  Ezért az elitélő birosági döntés hozókat kell és lehetne elitélni terror cselekmény miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük