KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brutál Volvo-t kapott a pécsi polgármester

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy 12.145.866 forintba kerülő Volvo S80 T6 AWD Summum autón járhat ezentúl hivatali idejében Páva Zsolt. Két alpolgármestere némileg szerényebb kocsit kapott: két Mazda 6-os személyében. A közbeszerzés 25 millióba került és a Schneider Autóház nyerte meg.

Az önkormányzat azért írt ki közbeszerzést a szolgálati autókra, mert a korábbiak elavultak és többe került a szervizelésük, mint a tankolás.

Páva Zsolt eddig egy 2007-es Hondával járta az országot, míg az alpolgármesterek Volkswagen Passatokkal küldték munkaidőben. A Hondában 555 ezer, a Passatokban egyenként 340 ezer kilométer volt.

Az új Volvo-t nettó 12.145.866 forintért, míg a két Mazdát összesen nettó 12.740.806 forintért szállítja az önkormányzatnak a Schneider Autóház, ami a legolcsóbb ajánlatot adta a három pályázó közül.

A képek illusztrációk

http://okpecs.hu/

7 thoughts on “Brutál Volvo-t kapott a pécsi polgármester

 1. Páva „páváskodi”! De ez lesz a vesztük. A kivagyiság, a nagyzolás, a választók irritálása (ám egyúttal lesz@rása is!) Ez megy szinte minden szinten. A veszprém és tapolcai bukta csak a kezdet. Már a birkák is ébredeznek!

 2. Nyilván, „mert, megérdemelte”. Legalábbis ő, meg a mutyielvtársak így gondolják. A közbeszerzésekről is tudja mindenki, hogy’ működik.

 3. Az állandó üldögélés helyett ajánlanám az egyre divatosabb, összecsukható rollert. Megmozgatja az izmokat, s a friss levegő az agyat is átszellőzteti…

 4. Ez tipikus bűnözői mentalitás.
  H.B.
  „Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.”

 5. Dőzsölnek az élősködő zsidók a magyar adófizetők pénzén.
  Aki uralkodni akar annak először is saját magán kell megtanulni uralkodni.
  H.B.

 6. Magyarázza meg a minimálbéresnek, a padból kieső éhes kisgyereknek, a nyugdíjas kispénzűnek,a gyógyszerét kiváltani nemtudók sokaságának, MIÉRT JÁR „neki a LUXUS? Mert az „arcához fér.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: