KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brüsszelben is tilos idén a Karácsonyfa

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

christmas_tree01Advent reményteljes várakozását a magyar társadalom többsége már nem érti, s nem is akarja érteni. Azon ősi hagyományvilág – amelyről sokan gondolják úgy, hogy azt a kereszténység kiirtotta – az inkulturáció által megőrződött bennünk. (Igaz csak a tudat mélyrétegeiben.) 

Nos, ezt a hagyományvilágot és értékrendet irtja manapság „ezerrel” a globalista világ, a maga álszent liberalizmusával. Ám ez már nem az a liberalizmus, amely a szabadságot akarja, hanem amely a mai szabadosság „megtapasztalható féktelenségét” eredményezi. Advent már sokaknak itt a Kárpát-hazában sem az igazi elcsendesülés, az értékteremtő munkák utáni megpihenés ideje, hanem valami elvadult fogyasztói őrület, amely megtömi a karácsonyfa alját műanyag-vackokkal, értéktelen de trendi cuccokkal, hivalkodással és irigységgel. Ráadásul hitelből, ahogy Amerikában már régóta történik.

De bármennyire is tomboljon Amerikában és már Európában is egy keresztényellenes pénzlobbi csábítása: nekünk össze kell szedni magunkat! S ha a Fehér Ház a Karácsonyfát – első alkalommal a történelemben -, „Ünnepi Fá”-nak is nevezi, nekünk mégis Áldott Karácsonyt kell kívánni minden jóakaratú embernek a földön. Még az amerikai liberális pénzlobbinak is, sőt a bennünket gyarmati sorba taszító EU lobbistáinak is, mert nem süllyedhetünk le a szintjükre! A fa-átnevezők sekélyes „győzelmét” pedig oda kell tenni képzeletben: ahová való.

S nem szabad arra gondolni sem, hogy ez már nem a Mi karácsonyunk! Mert hogy ha eltekintünk a médiagagyi, a hír és az internet függés őrületétől, s nem leszünk áldozatai a fogyasztóvá degradált ember szenvedélyének, akkor maradt némi esélyünk. De a gyermekeinknek, vagy még inkább az unokáinknak is marad még ugyanennyi esély? Hiszen az alábbi írásban, teljes mértékben ráismertem azokra a hibákra, amit Mi is elkövettünk a saját gyermekeink ellen.(Aztán Dr. Benjamin Spock azt mondta, ne fenyítsük gyerekeinket, amikor csintalankodnak, mert kicsiny személyiségük eltorzul és meglehet, hogy megrongáljuk önbecsülésüket (Dr. Spock fia öngyilkos lett). Azt mondtuk, egy szakember kell, hogy tudja, miről beszél. És mi azt mondtuk, rendben van.)

Magyar daccal mondjuk ki: Nem adjuk a Karácsonyt – és természetesen Adventet sem – nem tudják elvenni tőlünk! Csak próbáljunk feltöltődni, befelé fordulni, s csendesen nevelgetni még egy kicsit a gyermekeinket. Nekem sem tetszett sokszor az, amit Édesapám és Édesanyám mondott. Sőt el is engedtem a fülem mellett sok-sok intésüket, de megmaradt a fejemben, s mostanában kaparom elő a tudat mélyebb zugaiból. Reméljük a következő nemzedékek is így tesznek! Olvassuk el Ben Stein teljes írását, s merítsünk belőle erőt, mert íme vannak zsidók is, akiknek kinyílt a szeme. Már felismerik a gonoszt – bármilyen jól maszkírozza is magát. A gonosz ellen pedig előbb-utóbb megfogjuk találni a szükséges fegyvert. Csak keressük!

Dr. Bene Gábor S.

A következőket Ben Stein írta és olvasta fel a CBS rádió vasárnapi kommentárjában

Bevallom:

Zsidó vagyok és minden egyes ősöm is zsidó volt. És engem nem zavar egy csöppet sem, ha az emberek ezeket a gyönyörűen kivilágított, feldíszített fákat, Karácsonyfának nevezik. Nem érzem magam fenyegetve. Nem érzem, hogy meg lennék különböztetve. Ezek a fák azok, amik: Karácsonyfák.

S egyáltalán nem zavar, amikor az emberek ‘Boldog Karácsony’-t kívánnak nekem. Nem gondolom, hogy megaláznának, vagy gettóba akarnának csukni. A tény az, hogy valamiképpen kedvelem is. Azt bizonyítja nekem, hogy mi mindannyian testvérek vagyunk, akik együtt ünnepeljük az évnek ezt a boldog időszakát. S egyáltalán nem zavar az sem, hogy egy jászol-jelenet van felállítva az egyik forgalmas útkeresztezésben, közel a tengerparti házamhoz, Malibu-ban. Ha az emberek egy betlehemet akarnak, az ugyanúgy rendben van számomra, mint a Menorah néhány száz yardnyira arrébb.

Nem szeretem, ha piszkálnak amiatt, hogy zsidó vagyok és ugyanúgy nem gondolom, hogy a keresztények kedvelik, ha piszkálják őket azért, mert keresztények. Gondolom, az istenhívők belefáradtak és belebetegedtek a piszkálások időszakaiba. Fogalmam sincs, honnan származott ez az „Ünnepi Fa”ötlet, miután Amerika kifejezetten ateista ország.

Vagy akár kifejezhetem másképp is: honnét jött az ötlet, miszerint imádnunk kell a hírességeket, de tilos Istent imádnunk? Viszont sokan vagyunk akik elgondolkodnak azon, honnan jönnek ezek a hírességek, s hova lett az az Amerika, amit mi ismertünk…

Billy Graham (a prédikátor) lányát interjúvolták az Early Show-n és Jane Clayson (a riporter) ezt kérdezte: ‘Hogyan lehetséges, hogy Isten engedte, hogy ilyesmi (Katrina hurrikán) megtörténjék?’ Anne Graham egy rendkívül mélységes és éles elméjű választ adott.

Azt mondta, ‘Úgy hiszem, Isten mélyen elszomorodott emiatt, ahogy mi is, de évek óta mondjuk Istennek, hogy takarodjék ki az iskoláinkból, takarodjék ki a kormányzatunkból és takarodjék ki az életünkből. S mivel, úgy vélem, Ő egy igazi Úriember, végül csendben kihátráltHogyan várhatjuk el Istentől, hogy áldását adja ránk és védelmezzen minket, ha mi azt követeljük Tőle, hogy hagyjon minket békén?’

A legutóbbi események fényében… terrorista támadások, iskolai lövöldözések, úgy gondolom, hogy ez akkor kezdődött, amikor Madelaine Murray O’Hare (megölték, tetemét néhány éve találták meg) arról panaszkodott, hogy nem akar imádkozást az iskoláinkban, és mi azt mondtuk, rendben van. Aztán valaki azt mondta, jobb, ha nem olvassuk a Bibliát az iskolában A Biblia mondja: ne ölj; ne lopj és szeresd felebarátodat, mint tenmagad. És mi azt mondtuk, rendben van.

Aztán Dr. Benjamin Spock azt mondta, ne fenyítsük gyerekeinket, amikor csintalankodnak, mert kicsiny személyiségük eltorzul és meglehet, hogy megrongáljuk önbecsülésüket (Dr. Spock fia öngyilkos lett). Azt mondtuk, egy szakember kell, hogy tudja, miről beszél. És mi azt mondtuk, rendben van.

Most meg azt kérdezzük magunktól: miért van az, hogy
– a gyerekeknek nincs lelkiismeretük,
– miért nem tudják, mi a jó és mi a rossz,
– és miért nem zavarja őket, ha idegeneket ölnek, akár osztálytársaikat, vagy önmagukat?

Valószínű, ha hosszan és elég keményen elgondolkodunk ezeken, lehet, hogy végül is rájönnénk. Úgy vélem, nagy része van ebben, annak, hogy ‘AZT ARATJUK, AMIT ELVETÜNK’.

Vicces, milyen egyszerű az embereknek megvetniük Istent, aztán azon csodálkozni, hogy miért halad a világ a pokolba.

Vicces, mennyire elhisszük, amit az újságok mondanak, de megkérdőjelezzük, amit a Biblia mond.

Elgondolkodtató, hogy email-en küldünk ‘vicceket’, amelyek aztán futótűzként terjednek, de ha üzeneteket kezdünk küldeni, amelyek az Úrra vonatkoznak, az emberek kétszer is meggondolják, mielőtt megosztják azokat.

Elgondolkodtató az is, hogy fajtalan, durva, vulgáris és obszcén cikkek mennek át szabadon a világhálón, de nyilvános vita Istenről tilos az iskolákban és a munkahelyeken.

Tetszenek már nevetni?

Vicces, ha ezt az üzenetet netán továbbítod, szelektálsz: nem küldöd sokaknak a címlistádon, mert nem vagy biztos, miben hisznek, vagy éppenséggel mit gondolnak rólad, hogy ilyesmit küldesz.

Ugyancsak vicces, hogy jobban aggódunk amiatt, amit mások gondolnak rólunk, mint amiatt, hogy Isten mit gondol rólunk.

Küldd tovább, ha úgy gondolod, van értelme: mindenkinek. Ha nem, csak dobd el… senki nem fogja tudni, hogy így tettél. De, ha kidobod ezt a kis elmefuttatást, ne dőlj hátra a székedben és panaszkodjál arról, milyen rosszul alakul a világ.

Megbecsüléssel, őszintén és tisztelettel:
Ben Stein

Nemzeti InternetFigyelő

13 thoughts on “Brüsszelben is tilos idén a Karácsonyfa

 1. A Karácsonyt – nevezzék azt a Föld bármely nyelvén – időtlen idők óta ünnepli az emberiség. Ugyanis az a téli Napforduló ünnepe. Ekkor győz a világosság a sötétség felett, a melegség a hideg felett. Indul az új év, az új élet, közelít a tavasz. Az ünnep folyamatosan változik, a természet körforgásának e kitüntettet napját a kereszténység is korán beépítette a liturgiába, és Jézus születésnapjává tette. Egy ünnep csak addig él, amíg az ember számára átélhető. A technikai civilizációval már átélhetetlen a napfordulót ünnepelni, hiszen akkor van világosság, amikor csak akarjuk, elég felkapcsolni a villanyt, a melegséghez pedig feltekerni a termosztátot. A vallást pedig legyőzte a tudomány, így az emberek többségének szintén átélhetetlen a „megváltó” születése, főleg, miután még a maradék vallásos emberek döntő többsége sem érzi magát született bűnösnek, akit valakinek meg kéne váltani a rettenetes bűnei alól.
  A mai ember számára az egyetlen átélhető dolog a Karácsony szépsége, egymás megajándékozása, a fenyő díszítése, a gyerekek várakozása és öröme a fa alatt. Lehet sopánkodni emiatt, csak kérdés, hogy van-e értelme.

  üdv. Aranyapa.

  1. „Az első korty a tudomány poharából ateistává tesz. A pohár alján viszont ott van az Isten.” Isaac Newton 🙂
   ” Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.” János 8,12
   „Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él!” János 11,25
   „Én vagyok az út az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához csakis énáltalam!” János 14,6
   Tisztelt Aranyapa!
   Tényleg úgy érzi, hogy az elektromos fényforrás ugyan az, mint a napfény világossága?
   Tényleg úgy érzi, hogy a nyári nap ugyan azt a meleget adja, mint radiátor?
   eSzeL

   1. Nem állítottam, hogy ugyanaz. Csak azt, hogy ettől már nem átélhető a történet, mert nem tudjuk, milyen este a tyúkokkal feküdni, mert kuka sötét van, és várni a napok hosszabbodását, valamint azt sem, hogy milyen reggelente a befagyott lavór vizét feltörni, és abba mosdani.

    üdv. Aranyapa

 2. Kedves Gábor!

  Ez az írás már vagy két éve kering a neten, s egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy valódi-e a szerző neve (ettől nem lesz számomra hitelesebb), de ez engem nem is érdekel, mert amit ír – akárki írta is -, nagyon is elgondolkoztató.

  Viszont a rohadt libertínus globalista maffia (bűnbanda) ott dögöljön meg, ahol van! Trottyantok a nyomorult liberális (libertínus) nyavalygásukra! Kapják be, ha nem tetszik (bár nem adnám a büdös, rohadt szájukba!)!!!

  kicsi Péter

  1. Ezt a „Brüsszelben is tilos idén a Karácsonyfa” című baromságot lassan már hagyományként, minden évben elsüti itthon a „nemzeti” média. Nem tudom honnan szedik, bizonyára csak egymás baromságait olvasgatják, és simán el is hiszik – mert el akarják hinni -, hogy a csúnya, haldokló nyugaton már a karácsonyfa is tilos. Ezzel szemben:

   http://www.youtube.com/watch?v=Yc45UBthTP8

   Van ebben valami beteges. A „nemzeti” hangadók ma Rákosi elvtárs méltó szellemi örökösei. Az egész haldoklónyugatos baromságukkal, ahogyan remegve várják a nyugat pusztulását. Oszt’ a nyugat mégse pusztul, csak a dolgozni akaró magyarok menekülnek oda fejvesztve a „szocialista”, most már „nemzeti” paradicsomból. Szánalmas, hogy ennek az egykoron jobb sorsra érdemes országnak a hangadói már csak ennyit tudnak kiizzadni magukból, a nép pedig csak erre a szarra vevő évtizedek óta.

   üdv. Aranyapa

   1. Ebben az esetben gondolom mélységesen elítéli az ostoba nyugatot (is), hiszen „A vallást pedig legyőzte a tudomány,”.
    Javasolom magának, izzadjon ki valami olyasmit, ami előre mutat.
    eSzeL

 3. ISTENT NEM IMÁDNI? A KARÁCSONY MISZTÉRIUMÁT NEM ÁLDANI?
  EGYENLŐ A BARBÁRSÁGGAL!!! NEM EMBEREK AZOK,AMIK ÍGY GONDOLKODNAK!! ITT AZ EREDMÉNY: ERŐSZAK-ERKÖLCSTELENSÉG-BŰNÖZÉS-….SZERETET HIÁNY, SÖTÉT OCSMÁNY PÉNZVILÁG!!!!!

  Szabó József
  Civil Nemzetvédő Mozgalom

 4. ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT M I N D E N K I N E K !

  NEM RÉG VESZTETTEM EL DRÁGA FELESÉGEMET 57 ÉVNYI EGYÜTTLÉT UTÁN. DE A KARÁCSONY ÜZENETE MEGERŐSÍTI LELKEMET, – MERT UGYAN VÉGES AZ EMBER ÉLETE, DE AZ ÜDVÖZÍTŐ MEGSZÜLETÉSE – ÉS MINDEN ÚJ MEGSZÜLETÉSE – SZÍVEMNEK IS MEGNYUGVÁST HOZOTT !

  SZERESSÉTEK EGYMÁST E M B E R E K !

  Charissime d’la Mancha

 5. A karácsony egy szép és áldott ünnep, kár volt körülötte ez a hercehurcát csinálni, ráadásul egy rakás hazudozás is amelyet a széljobbantok generálnak.De tőlük megszoktuk. A közzé tett levelet kerestem eredeti formájában, de nem találtam a neten, mint ahogyan Szolzsenyicinét sem sok mással együtt.
  Sok hazugság kering a neten, aminek nem könnyű utána járni, pláne ha nem is akarunk.

  Az viszont tény, hogy a Rosszabbik náci párt és az is, hogy kettős keresztet állítottak karácsony szent ünnepén. A keresztények számára Jézus Krisztus eljövetelének, megszületésének ünnepe…A kereszt viszont a kivégzésé, a halálé. A Rosszabbikosok több alkalommal bemutatták végtelen ostobaságukat és azt, hogy még az Újszövetség egyetlen pár oldalas evangéliumát is képtelenek végig olvasni.

  Ámde..ez a szeretet ünnepe, megszületik a Megváltó, és nem kell legalább egy napig ezekkel a buta sátánimádókkal, hitlerek követőkkel törődnünk!

  Békés, áldott karácsonyt még nekik is!

  Kovács József

 6. Szívesen hozzá szóltam volna az Olvasói levélhez…melyben a félmilliomodik magyar állampolgár társunkat köszönti, sajnos nem lehet hozzá szólni, vajon megkérdezhetném, hogy miért?

  Kovács József

  p.s.

  Számomra nagyra becsült és tisztelt Csaba testvért köszöntötte a FIDESZ illetékese…csak azt nehéz elképzelni, hogy statisztikailag ennek van annyi esélye mint a lottó 5-ösnek ti. hogy pont Ő lett az 500 000..

  Mindegy, Isten éltesse sokáig Csaba testvért, ha kérhetném, ne vegyen részt a 8. parancsolat megsértésében „8. Ne tégy felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot! „!

  1. A felebarátunk ellen soha. De sürgősen meg kell határozni, hogy kik a felebarátaink. Mert vannak akik azért kérnek bizalmat, mert ha nem kapnak, nem tudnak eleget ártani.
   eSzeL

 7. Az Eu.tele van zsidókkal és bérenceikkel.
  H.B.

  „Quisling = Megszálló ellenséges hatalommal tevékenyen együttműködő hazaáruló politikus (kollaboráns). A nácik a legtöbb megszállt országban megtalálták a készséges quislingjeiket. Vidkun Quisling norvég fasiszta politikus nevéből, aki a német megszállás idején eladta hazáját a németeknek.”

  Nagyon sok a buzi a világban.

  1. Kedves Nagyon sok buzi van a világban!

   Magvas röfid eléggé elgondolkodtató Karácsony szent estéje előtt, hogy mi köze az „állítólagos levélhez” amelyet valaki lehet, hogy tényleg megírt, és hogy hitelesebbnek tűnjön a náci szimpatizánsok előtt egy zsidó nevében írta… arra nem sikerült rájönnöm…:)

   Mara Tomi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: