KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brüsszel több ezer rendőrt küld Magyarországra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

EUpoliceElfogadta az Európai Parlament a javaslatot, ami az Egyesült Királyságból Magyarországra költözteti az Európai Központi Rendőrség (CEPOL) tiszti akadémiáját. A CEPOL már idén szeptemberben megkezdi tevékenységét Magyarországon, ahol ezentúl európai rendőri erők ezrei lesznek jelen és európai tiszti képzés fog zajlani. Ezek az erők közvetlen Brüsszelnek vannak alárendelve, vagyis a magyar rendőri vezetésnek nincs befolyása rá.

A Fidesz EP-képviselői kiemelkedő elismerésnek nevezték az idegen fegyveresek érkezését. „Hiszem, hogy nem csak Budapest lesz gazdagabb egy uniós ügynökséggel a jövőben, hanem a rendőrakadémia is nyer a fővárosunk kínálta adottságokkal, lehetőségekkel” – mondta Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője. Eszerint a CEPOL az európai rendőrképzésben gyakorlati tapasztalatot kíván kovácsolni abból, hogy a rendőrképzésben gyakorlati tananyag lehet egy perifériaállam tüntető tömegeinek oszlatása.

Magyarországon minden eddiginél nagyobb mértéket öltött a lakosság Európai Unióval szembeni elutasítása, aminek többek között a Jobbik erősödése és a Fidesz újabb kétharmada is köszönhető. Miközben Orbán Viktor végletekig lebutított nyugatellenes retorikával tartja fenn szavazóbázisát, a nyugati érdeket továbbra is gátlástalanul kiszolgálja. Újraválasztását követően kijelentette az Európai Unió ellenes kormányzati retorikával szerzett szavazóinak, hogy Magyarország az Európai Unió mellett tette le voksát. A rendőrakadémia Magyarországra helyezése a Fidesz-szavazók újbóli elárulása, a fideszes EP-képviselők támogatólagos fellépése és pozitív nyilatkozatai pedig a pofátlanság magasfoka. A CEPOL Magyarországra hozatala azt jelenti, mostantól az Európai Unió elleni tüntetéseket nem a magyar rendőrség, hanem magyarul nem is beszélő idegen fegyveresek a magyar rendőrség egyenruháját viselve fogják leverni. Ha hivatalosan nem is lesz így, de feltételezhető. Megtették Görögországban, miért ne tennék meg hazánkban is?

Brüsszel tisztában van azzal, hogy a magyar rendőrség körében a túlfizetett vezérkart leszámítva szinte kizárólagos az unió-ellenes jobboldal támogatása. Emiatt nem bíznak meg a magyar rendőri erőkben, és a nyugatellenes hangulat általánossá válása miatt volt szükség az európai rendőrképzés Magyarországra szervezésére. A CEPOL a tiszti képzés hazánkba hozásával akarja biztosítani, hogy egy magyar kiugrási kísérlet esetén rendelkezésre álljon egy Brüsszelhez lojális rendőri vezérkar, ami nem fog az unióellenes tüntetők oldalára állni az erőviszonyok megváltozása esetén sem. Ezt a magyar rendőrök beszervezésével kívánják elérni, és a CEPOL magyar jelenléte a garancia arra, hogy a nyugati titkosszolgálatok tisztjei tömegesen jelen lehessenek az országban.

Bár Orbán az újraválasztását követő napokban nem győzte hangsúlyozni nyugati elkötelezettségét, a CEPOL Magyarországra áthelyezése mutatja, hogy Orbán kegyvesztetté vált Brüsszelben. Ahogy az államcsőd szélére jutott Görögországba Brüsszel német adófizetőket rendelt ki, a kiugrási kísérlet közelén álló Magyarországra ilyen-olyan ürüggyel nyugati fegyvereseket rendelnek. Nem véletlen, hogy a NATO magyarországi katonai jelenléte a választásokat megelőzően többszázezres létszámra nőtt, most pedig a rendvédelmi szervek nyugati lojalitásáról akarnak gondoskodni. Magyarországon megkezdődött a karhatalmi erők külpolitikai orientációjáért folytatott sakkjátszma, és egyelőre úgy tűnik, mint a történelem folyamán mindig, hazánk ebben az átmenetben is az utolsó csatlós szerepét fogja betölteni.

Molnár István – Hídfő.net

0 thoughts on “Brüsszel több ezer rendőrt küld Magyarországra

 1. Kétélű fegyver… Rosszabb esetben, újabb dátumot jegyezhetünk meg Magyarország újbóli megszállásáról.

 2. Ezek tartottak lőgyakorlatot a Majdanon? Szabad idejükben, privát munkavállalóként besegítenek a Görgényi-Pintér Szolgálatnak is szemet kilőni?
  Aláírás: Varga László

 3. Már a látszatra sem ügyelnek ahogy a ruszkikat se érdekelte! A sok barom fideszes ugyanolyan vak mint az mszmp elvtársak voltak-vannak! Tökélestesen azonos a két azaz egy tábor mivel az osztódásuk után újból egyesültek! Összeállt újból az ami soha se vált el egymástól! Az orsós likud vitya féle „szabadságharc” ezennel hivatalosan is véget ért! Ideje lenne kijózanodni a sok bedrogozott baromnak!

 4. Kellett ez a Fidesz szavazóknak, de ezeket a híreket legalább a médiában is bemondanák annyiszor, ahányszor a rezsicsökkentést.
  Bár sokan talán még ekkor sem kapnának a fejükhöz.
  Baumag

 5. Ezek az erők közvetlen Brüsszelnek vannak alárendelve, vagyis a magyar rendőri vezetésnek nincs befolyása rá.
  Ez a mondat magáért beszél.

  1. Talán még az se rosszabb mint a többszörös rendőrgyilkos olajmaffiózó sintér-pintér!
   kató rudi

 6. Magyarország megszállása megkezdődött. Ugyan úgy nem létezik a függetlenségünk, mint előtte 45 évig.

 7. A hazánkban „ideiglenesen” állomásozó EUSSR haderő. Az USSR haderőt felváltja az EUSSR. És ki hívta őket? A szovjeteket Kádár hívta be egy kis vérfürdőre. Ki Kádár János igaz utóda? A „dicső” Vörös Hadsereget lecserélték CEPOL-ra!
  Az időpontot nyilván lehet tartani, mint az újabb és mélyebb elnyomás kezdete. Á, nem is feltünő!
  Moszad már van Magyarországon, most már CEPOL is van! Ez aztán az igazi szabadság! Teljes gazdasági függőség után teljes politikai függőség!
  Nagy Péter

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: