KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Borsodban is egymás közt osztják a pénzt a fideszesek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében majd 80 milliárd forint kerül kiosztásra Borsodban. Az összegre közel 500 beérkezett pályázat érkezett. S hogy ki fog ennyi pénzről dönteni a választásokig hátralevő időszakban? Csak a Fidesz. 

A kormánypárt az ellenzéket kizáró három tagú pénzosztó bizottság létrehozását kezdeményezte Borsod-Abaúj-Zemplénben hivatkozva a gyorsabb döntéshozatalra. A Jobbik a megyei közgyűlés elé beterjesztett módosító indítvánnyal ötfős testület felállítását kezdeményezte ellenzéki képviselők bevonásával, így biztosítva a közpénzek ellenőrzését. A Fidesz az ellenzéki jelenlétre nemet mondott, kínosan ügyelve, hogy az elmúlt hat évben megszokott uram-bátyám jellegű pénzosztást senki se zavarja.
A Fidesz Borsodot is saját tulajdonának tekinti, persze nem a problémáit, csak az itt elköltendő uniós forrást. Nem lennénk meglepődve, ha a jövőben a pénzszagra ide gyűlnének az Orbán-rokonok Mészáros Lőrinccel, Andy Vajnával vagy épp Rogán Antallal karöltve, hogy a fideszes földesurak még utoljára beszedjék a dézsmát.

Utoljára, ugyanis a Jobbik  2018-tól kormányzati szerepben  gondoskodni fog arról, hogy a néptől elvett vagyonokat visszakapják azok, akik valóban megdolgoztak érte.

Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei frakciója

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: