KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bírók, ügyészek bátorítják a gyilkosokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már az is fárasztó, ha végiggondoljuk, hányféle módon bátorítja államunk a bűnözőket, nemhogy szembeszállna velük. Közhely, hogy a rendőrök tömegesen hagyják el a hivatásukat, mert elegük lesz abból, hogy hiába dolgoznak erejükön felül, magasztos és elvont elvekre hivatkozva másnap szabadon van a közveszélyes, ostoba bűnöző, és addig nem is igazán kell félnie a börtöntől, amíg meg nem gyilkol valakit.

Nehogy azt higgyük, hogy mostanság azért olvashatjuk hetente akár többször is, hogy idős embereket fiatal bűnözők vernek agyon, mert ez valami új jelenség, amivel szemben letolt gatyával, értetlen arccal állnak a kriminológia szakértői. Azok a 18-19 éves kis akasztófavirágok, akik ezeket a bűncselekményeket elkövetik, nem ezzel kezdik a pályafutásukat. Mire idáig eljutnak, már öt-hat, talán még több éve tapasztalják, hogy nyugodtan lehet lopni, rabolni, erőszakoskodni, hiszen nincs következmény, ők az élet császárai. Beviszi a rendőr? Reggelre kint van. Megint beviszi? Akkor is. Harmincadszor is beviszi? És akkor mi van? Eljárás indul? Évekig tart, és a végén adnak valami ejnyebejnyét. Hát persze, hogy egyre bátrabban vállalnak egyre durvább cselekményeket. Bolti lopásból kerékpárlopás lesz, robogó, laptop, aztán rablás, szórakozásból verekedés, majd betörés, gyilkosság. A primitív bűnöző élvezi, ha a gyengébbet megalázhatja. Persze, hogy bemegy a faluszéli házba és agyonveri az egyedül élő idős nénit, hiszen ezzel csak imponál magának és környezetének!

S mindehhez éppen azok asszisztálnak, akik a társadalom védelmére esküdtek fel. Magas rangú rendőrök, ügyészek, bírók, s közben mind egymásra mutogatnak. A rendőr állítólag nem tehet semmit, mert az ügyész úgyis kiengedi. Az ügyész nem zárhatja be, mert a rendőr nem hozott elég bizonyítékot. A bíró enyhe büntetést ad, mert úgy gondolja, jóságos apukát kell játszania. És így tovább. Ja, de ha az épp aktuális kormány ellen tüntető állampolgárokat kell nyomorékra verni, akkor aztán nincs akadály…

Most éppen tele vele a sajtó, hogy megszökött két emberi testben élő dúvad, aki egész életében csak rabolt, gyilkolt. Az ároktői rablógyilkosok tudniillik. Hogyan volt ez lehetséges? Hát úgy, hogy Cserny János bíró lehetővé tette nekik. Az a Cserny János, aki bírói hivatása mellett politikai szervezetet alapított, s amely szervezet rendszeresen felszólal a bűnözők jogainak védelméért. (És igen, jogos a kérdés, hogy rokona-e az 1919-es tömeggyilkos Csernynek, az ítélet nélküli Dunába lövés feltalálójának, de ezt nem tudjuk. De annak a 133 napnak a nómenklatúrája olyannyira túlélt, hogy mindmáig számos közéleti kulcsszereplő, politikus, médiaszemélyiség egyenesági dédunokája, ükunokája Kun Béla vezető hóhérlegényeinek. Mi nem politizálunk, de ez tény.) Szóval ez a Cserny arra hivatkozva, hogy a gyilkos állatok előzetes letartóztatása lejárt, és nem hosszabbítható, kiengedte őket a börtönből, és házi őrizetet rendelt el – eddig törvényes is a dolog, még ha ellentétes is a józan ésszel. Csakhogy a rendőrség többszöri kérésére sem rendelte el az otthonukban tartózkodó gyilkosok állandó őrzését. Mert nem. Mert ő a bíró, és azt csinál, amit akar. Meg is szöktek. Naháát…

És arra emlékszünk-e, amikor pár éve a Fekete Sereg nevű bűnbanda vezetőjét már jogerős életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabása után Vaskuti András bíró ideiglenesen szabadlábra helyezte, mire az, nahát, ahelyett, hogy illedelmesen bevonult volna élete végéig a sittre, inkább külföldre szökött? Ez ugyanaz a Vaskuti, aki koncepciós pernek is bátran nevezhető kutyakomédia keretében két és fél év börtönre ítélt egy fiatalembert, aki meg merészelte védeni magát egy késsel támadó fiatalkorú bűnöző ellen. Ez volt a híres-hírhedt Mortimer-ügy. Négy évvel később a szegény, ártatlan és ok nélkül hasba szúrt Patai Józsika, akiből 2005-ben kisangyalt varázsolt a politika, több tettestársával brutálisan összevert egy tizenéves fiút, puszta szórakozásból… De ezt nem is részletezzük jobban, mert az ügy egyik érintettje a Tolvajkergetők tagja, és csak azért kapott két év felfüggesztett börtönt, mert ő is ott volt azon a buszon, ahol a támadás történt.

Csernynek egyébként volt még pár érdekes húzása a múltban, például amikor egy év letöltendőre akarta ítélni Bencsik Andrást, a Demokrata főszerkesztőjét egy rágalmazónak ítélt cikk miatt. Nem kell szeretni Bencsiket meg a lapját sem, de picit mintha arányt tévesztett volna a bíró úr. Miután az eszeveszett ítéletet másodfokon megsemmisítették, a bíró személyesen próbálta kijárni Bencsiknek a börtönt, végül etikai eljárásban tették helyre az arcát, és eltiltották a hasonló ügyekben való ítélkezéstől. Arról persze szó sem lehetett, hogy a bírói posztjától megfosszák…

Mellesleg nem sok újság számolt be róla, hogy az ároktői gyilkosok kilóra felvásárolták a megyei rendőri és ügyészi vezetőket is, akik elintézték nekik, hogy egy sor büntetőeljárásukat megszüntessék. Ebben az ügyben is most van vádemelés. Nem tartozik rátok, parasztok. Húzzatok vissza kapálni.

Csodálkozunk ezek után, hogy miután egy országgyűlési képviselő ma megkérdezte a belügyminisztert, hogy miért tombol egyes iskolákban az erőszak, Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár hivatalos válaszában azt felelte: a vámospércsi általános iskolában az év kezdete óta 42 alkalommal történt rendőrségi intézkedés? Pedig testvérek között is még csak 26 napja folyik az iskolaév! Hát miféle hely az, ahol annyi kezelhetetlen kis gyökér van, hogy naponta kétszer kell kiszállnia a rendőrségnek, mert a tanárok tehetetlenek? Van ilyen iskola Magyarországon?

De nem is ez a fő baj. Hiszen ha kiszállna, és rendet rakna, a kis bűnözők pedig a nap hátralevő részében gumibottal betört orral szipognának a sarokban, tovább is léphetnénk. De nem ez történik. Azok, akik ezekben az iskolákban társaikat kirabolják, összeverik, csicskáztatják, most tanulják azt, hogy a bűnözés nagyon is kifizetődő. Hogy hiába jön a rendőr, majd elmegy. Hogy úgysem lesz következménye az egésznek, mert csak a szájuk jár ezeknek a hülyéknek. Majd papol egy sort valami fekete köpenyes idióta a bíróságon, és folytatódik minden tovább. Az élet szép, lehet drogozni, elvenni a másét, összeverni a gyengébbet, késsel villogni, osztálytársnőt megerőszakolni. Így alakul sok-sok kis ároktői banda, akik soha nem ismertek mást, mint a bűnözést, az alfahím-életérzést, az alvilág varázsát. Nem is kell túl sokat várni rá, hogy ők is meggyilkoljanak valakit. Talán éppen téged, a te gyermekedet vagy idős szüleidet, kedves Olvasó. És az ilyen Cserny János-féle, Vaskuti András-féle bűnpártolók, akik szintén nagyon sokan vannak, elnézően bólogatnak majd, ha eléjük kerülnek. Kint lesznek hamar megint, és folytatják, ahol abbahagyták.

Tolvajkergetők – http://jobbegyenes.blog.hu

NIF

8 thoughts on “Bírók, ügyészek bátorítják a gyilkosokat

 1. KÖNYÖRGÖM, HIÁBA KOPTATJUK A SZÁNKAT, A MAGASSÁGOS EU. NEM ENGEDI A HALÁLBÜNTETÉS VISSZAÁLLÍTÁSÁT! NEM CSAK EZÉRT, DE EZER EGY OK MIATT IS – K I A Z EU-BÓL!

  Charissime d’la Mancha

 2. Nem értem ezt a cikket. Mi az, hogy lassú, puha a jogszolgáltatás? (Igazságról nincs szó) A zsidóknak beszóló fiatalokat 3 napon belül elítélték. Kit letöltendőre, kit felfügesztettre. De 3 napon belül kész volt az ítélet. Hogy lehet ez? 😉
  eSzeL

  1. ” A zsidóknak beszóló fiatalokat 3 napon belül elítélték. Kit letöltendőre, kit felfügesztettre. De 3 napon belül kész volt az ítélet. Hogy lehet ez? ;-)”

   Úgy kedves eSzeL,hogy zsidók a rendőri vezetők,zsidók a zügyészek,zsidók a bírók – tovább is van mondjam még?
   H.B.

   Zsidó újság, zsidó boltos,
   zsidó ügyvéd, zsidó orvos,
   zsidó kocsma, zsidó vagyon…
   Ne csodáld ezt jó magyarom -,
   hordjad csak a pénzt hozzájuk,
   talán lehetsz még szolgájuk.

 3. Mégis milyenek legyenek a bírók, rendőrök, ügyészek amikor a többszörös rendőrgyilkos, olajmaffiózó, tolvaj, lakhely áruló bolsevik söpredék a belügyminiszter? A teljes állományt a főnökükkel egyetemben börtönbe kellene zárni!

  kató rudi

 4. Nem csak, hogy bátorítják a bűnözőket, ha nem milliós kárpótlásokat fizetnekl ki olyan bűnözőknek akik gyilkoltak. Arra való hivatkozással, hogy nem volt elég bizonyíték !!!!!! Még a mérlegelési jogukat is el kell venni a bíróknak. Ez itt Magyarországon nem igazságszolgáltatás.
  Jó lenne ha már felébredne a nép és nem türné már mint a birka, hogy kizsákmányolják ütik, verik, gyilkolják és még mindig semmi!!!!
  Mikor ébredünk fel !!! Ezen a képen minden gyanúsított cigány !!!
  Emberek azt kapjátok amit engedtek!!!!!!!!
  Szabóné

 5. Tisztelt InternetFigyelő.
  A lapot rendszeresen olvasóm ezek az írások jók,időszerűek,igazak,de ebben az országban rend csak akkor lesz ha összefogunk,próbálunk egyformán emberien gondolkodni,egy pórul járt ember társunkért is kiállunk,nem azt mondjuk,hogy nem az én asztalom,oldja meg egyedül,mert ma nekem holnap neked mondja a mondás.A régi Magyar mentalítás sem jó,hogy ha az én tehenem meg döglött,dögöljön meg a szomszédé is.Na ilyen apró nyalánkságok,és még sorolhatnám amik miatt még sokáig több mindenben nem fog változni.A legnagyobb baj az,hogy.ezt a tesze-tosza magatartást látják a gyerekeink,unokáink.És még egy dolog addig amíg a becsületes jog követő állampolgár nem tudja megvédeni magát és a családját a zsiványtól megfelelően addig nincs miről beszélni.Azt hiszem mindenki tudja míről beszélek,Amerikában nem így van ahonnan annyi rosszat is át veszünk néha egy kis jót is lehetne.

  sanyokabacsika.

 6. Azt kellett volna jó pofán verni, aki először mondta ki mosolyogva, hogy a”megélhetési bűnözéssel meg kell tanulni élni”. Közben a rendőri állomány akkor is most is csekély, a technikai eszközeik messze vannak a bűnözőkétől és úgy nem lehet sikeres üldözést folytatni, hogy 45-50 km-re elegendő benzin áll napi rendelkezésre. Közelről látom a rendőrség munkáját, nem irigylem őket!
  Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: