KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bilderberg globális leleplezés – Feltárult a Δ, a Ο bezárult.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Felvezetés

bilderberg.jpg

A Bilderberg csoport vezetők féltitkos csoportosulása, mely évente szervez egy találkozót. A mainstream sajtó 20-30 évig a közelébe sem ment a rendezvénynek, csak néhány éve dugta oda a fejét egy pár riporter. A találkozó tartalma szigorúan titkos, hivatalosan semmit sem közölnek a megbeszélt témákról vagy döntésekről. Oknyomozó újságírók és az internet megjelenésével már egyre kevésbé tudnak azonban elbújni a nyilvánosság elől. 

Még mielőtt nekiesnénk a fő témánknak, először vezessük fel azt egy fenntarthatósági és békés felütéssel! A probléma rendszerszintű. Nem lehet javítgatni, foltozgatni. Be kell dönteni! Le kell leplezni és szét kell verni! Mert ha majd magától omlik, akkor mindannyiunkat maga alá temet. Nem az a kérdés, hogy ez a rendszer fenntartható vagy nem fenntartható, hanem csak az, hogy mikor csődöl be…

„A jelenkor tragédiája az, hogy az emberiség nem fog tudni elviselni még egy ilyen kaotikus időszakot. Semmi akadálya nem lenne annak, hogy a hatalommal rendelkezők megtegyék a katasztrófa elkerüléséhez szükséges lépéseket. Mégis minden jel arra mutat, hogy a globális káosz új szakaszába fogunk lépni, ráadásul inkább előbb, mint utóbb.” – Beverly J. Silver és Giovanni Arrighi: A Polányi-féle „kettős mozgás”: a brit és az amerikai hegemónia Belle Époque-jainak összehasonlítása

Pedig minden tragédia esetében ott volt a megoldás, a kidolgozott megoldási lehetőség az asztalon! Ezek a tragédiák nem azért következtek be, mert ne lett volna más út!

– Trianon esetében készen állt Rudolf Steiner alternatív terve a békés rendezésre, delesöpörték az asztalról,
– a földtörvény esetében ott voltak az Ángyán-Bencsik-féle módosító indítványok az asztalon, de lesöpörték,
– a nagyipari mezőgazdasággal szemben teljesen működőképesen(!) ki van dolgozva az ökológiai és biodinamikus gazdálkodás terve, hálózata és gyakorlata is! Nem igaz, hogy nagyipari mezőgazdaság kell és nem igaz, hogy ez oldaná meg az éhezést!

ÓRIÁSI HAZUGSÁGBAN ÉS SÖTÉTSÉGBEN ÉL AZ, AKI AZT HISZI, HOGY AZÉRT ALAKULNAK ÍGY A DOLGOK A VILÁGON, MERT NINCSENEK KIDOLGOZVA HATÉKONY ÉS BÉKÉS MEGOLDÁSOK: VANNAK, ÉS MIND KÉSZEN ÁLLNA AZ ALKALMAZÁSRA!!! VALÓJÁBAN AZÉRT ALAKULNAK ÍGY A DOLGOK, MERT EGY VILÁGPUSZTÍTÓ HÁTTÉRHATALOM CSÍRÁJÁBAN ELFOLYT MINDEN BÉKÉS ÉS EMBERSÉGES TERVET!

A Bilderberg Csoport

Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben – Tartja: Mario Borghezio (EP) és Daniel Estulin. „A globális pénzügyi rendszer teljesen működésképtelen. Az egész transz-atlanti rendszer omlik össze az alatt az 1-2 kvadrillió dollár spekulatív pénzügyi eszköz súlya alatt, amit teljességgel lehetetlen kifizetni, mindegy, hogy hány multi-milliárd eurós mentőscsomagokat erőszakolnak ki az Obamák, Blairek, a Cameronok vagy a Sárközik.” – részlet Daniel Estulin az Európai Parlamentben tartott beszédéből az európai krízisről és a Bilderberg-csoportról.

Daniel Estulin – A Bilderberg-csoportról (RT média csatorna) Ez persze nem a magyar vagy az amerikai TV-ben ment le, csak az oroszoknál.

http://www.youtube.com/watch?v=w4YXLWu8-c8

Az alábbiak forrása: A világ vezetőinek titkos BILDERBERG-találkozója (2013.Jún 6-9: ), amiről a médiában egy szót sem fogsz hallani

bilderberg6.jpg

Henry Kissinger, Rockefellerek, Rothschildok, ‘Nemzeti’ bankok elnökei, döntéshozói…. Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója, Craig Mundie J., a Microsoft Corporation vezető kutatási és stratégiai igazgatója. A Barclays bank elnöke, a HSBCelnöke, a Goldman Sachs elnöke, a TD Bank Financial Group vezére, valamint a Citigroupalelnöke. A Föld legnagyobb online és közösségi médiájának tulajdonosai érkeznek, ez már önmagában elég lenne, hogy a főáramú hírforrások tudósítsanak, de semmi. Érdekes, nem ? Sokkal több… De nem marad figyelem nélkül, hála az alternatív hírforrásoknak és a szabadságot fontosnak tartó aktivistáknak !

Aki egy kicsit is tájékozottabb a világ eseményeinek dolgában, az tisztában van azzal, mit takar, illetve kiket is jelent a BILDERBERG-CSOPORT elnevezés. 800 évre megy vissza történelmük, az itáliai fekete nemesség idejére. Ők az egyik titkos csoportosulás (a CFR – Külkapcsolatok Tanácsa és a Trilaterális Bizottság mellett), mely dönt a világ sorsáról, országokról, nemzetekről, háborúkról, ásványkincsekről….sőt a világ népességének alakításáról is.  Az ILLUMINATI egyik ága lehet, vagyis a piramis egyik lépcsője, de még messze nem a csúcsa….. Részletes és teljesen kimerítő tanulmányokat, kutatási anyagokat találhattok Drábik János írásaiban,hiszen Ő a téma autentikus szakértője! – A világ leghatalmasabb urai először 1954-ben ültek össze egy titkos tanácskozásra, a hollandiai ‘Hotel Bilderbergbe’. Mi rejtőzik a csoport mögött? –  A Bilderberg-Csoport a világot irányító globális pénzügyi elit egyik képviselete. A pénzuralmi világrend széleskörű hálózatot működtet. Ezek közül a három legfontosabb, a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations), másodhegedűsként a Bilderberg Csoport, és végül a Trilaterális Bizottság. Tény, hogy a Bilderberg Csoport 56 év alatt nagy tekintélyre tett szert. Mégpedig azért, mert a kiszivárgott információk és tények utólag csaknem mindig igaznak bizonyultak. Onnan lehet tudni, hogy ez az egyébként erősen titkolózó társaság miről tanácskozott, hogy utólag milyen döntések születnek a világ pénzügyi, gazdasági és politikai életét irányító fórumokon. Amit a Bilderberg Csoport zárt ajtók mögött megbeszél, azokból kormánydöntések, a nemzetközi szervezetek, a NATO, az EU, az ENSZ stb. döntései lesznek.

illuminati-new-world-order-fadff7.jpg

És ne feledjük a tényt: az ilyen találkozó törvényellenes az amerikai szövetségi LOGAN ACT törvény alapján, mely szigorúan megtiltja, hogy állampolgárok idegen kormányok képviselőivel tárgyaljanak, vagy hatalmas konszernek és döntéshozók találkozzanak titokban, illetve felhatalmazás nélkül. 3 évvel büntethető a törvény alapján.

A világot mozgató kapitalista hálózat: leleplezve. A vizsgált 43.000 nemzetközi vállalatból 1318 szuper-összeköttetésben áll. Íme a Bilderberg cégháló személyenként lebontva. Katt az alábbi képre a teljes mérethez és nagyíthatósághoz! 

https://i0.wp.com/greenrblog.x3.hu/bilderberg-net.jpg?resize=579%2C498

Az alábbiak forrása: Bilderberg 2013: kiszivárgott napirendi pontok – „A Prisonplanet.com, belső kapcsolatai révén, hozzájutott még pár megvitatásra váró napirendi ponthoz, amiket szintén a titkos gyűlésen vetnek majd föl. Az információk Jim Tucker, a közelmúltban elhunyt bilderberg-leleplező újságíró kapcsolataitól származnak, s röviden a következőkről van szó:

– Az elit fenyegetve érzi magát az Európa szerte kitört lázadások miatt, amik az egyre romló gazdasági helyzet miatt csak fokozódni fognak. Ezt kezelni akarják.
 A társadalom feletti kontroll megerősítése; Cyber-támadások kezelése; az internet szabályozása, ellenőrizése az információk szűrése, szigorítása, digitális tűzfal, a szabad internet regulázása, internet kormányzaton keresztül, valamint a személyi védelem megnehezítése. Ez nekünk internetezőknek egy rémálommal lenne egyenlő.- Téma lesz a globális járvány, ami miatt úgy mond aggódnak.
 Kiemelt téma lesz Szíria -Asszad elnök elmozdítása, a terroristák fegyverzése- és Irán, ami szintúgy fontos megdöntésre váró ország, amelynek kivitelezését Izraelnek szánják (de ezt az oldalon is már megvitattuk, hogy az elit a cionista rezsimre hagyja az iszlám felmorzsolását). Henry Kissinger folyamatosan nyomja ezt az Irán elleni támadás mihamarabbi, lehetőleg három éven belüli, megtörténtét. Várhatóan még inkább felhevítik a levegőt, gondolom Albert Pike mintára.
– Aztán a bankrendszer egyesítése, bankreformok, és a „ciprus-féle” bankrablás kiszélesítése, azaz a betétesek pénzével segítenék ki a banki veszteségeket (erről már volt szó, hogy Ciprus nem egyedi eset, ezt maga az EU pénzügyminisztere mondta. Eredetileg az ötletet Kanadában dolgozták ki még pár éve, és tessék.). Vélhetően a következők a szlovének lesznek.
– Még szó lesz az EU-ból való kilépési lázról, az eu- szkepticizmusról, aminek gyorsan elejét kell venni, hiszen nem viccből hozták össze. Cionista Cameron brit min. elnökre komoly nyomás helyeződik, hogy tegye lehetővé a népszavazást az EU-ból való kilépésről. Ne feledjük Mr. Cameron a 300-ak Bizottságának a tagja, így Rothschild ember, szóval nem hihetjük el neki a 2017-re időzítettBilderberg-Bangs-War-Drums-Pushes-Obama-to-Bomb-Iran.jpgígéretét. Ennyi. Láthatjuk, hogy a résztvevő politikusok, bankárok, médiamágnások, üzletemberek Európából és Észak-Amerikából valók. Vagyis egyelőre az Új Világrend csak a transzatlanti régióra vonatkozik. Tehát Kína, Oroszország és Irán nem képviselteti magát, mert a nyugati Illuminati számára ezek az országok majdnem vagy teljesen érintetlenek. Irán különösen. A miértről már írtam korábban „Irán bankjára fáj a Rothschildok foga” címmel.

Ami még mindig sötétben marad az az, hogy miről, mit döntenek. Ezekről aztán tényleg semmit sem adnak közre. Néha vannak kiszivárogtatások, belső elszólalások pl. itt döntöttek az euró bevezetéséről. Jim Tucker volt a Bilderberg kutatás atyja és emlékszem, 2011-től a Közel-Kelet mindig napirenden volt és vélhetően most is így lesz, amelynek eredményeképpen a káosz csak nagyobb méreteket fog ölteni. A kutatók között meg kell említeni Daniel Estulin nevét is, aki Alex Jones és David Icke szószólók mellett fog tüntetni komoly rendőri felügyelet mellett, szinte lehetetlen körülmények között.”

OccupyBilderberg2012.jpg

Magyar vonatkozások feltárása

Dr. Tóth Zoltán József – Pomázon, 2012 október 8. „Szemkilövetés kormányától a szemfényvesztés kormányáig”. Magyarország és az Illumináti. Mi mozgatja a szálakat? Kik a TriΔlaterális bizottság hazai képviselői?! Milyen bábok vannak a fiskális és monetáris politikában?

Rózsakeresztesek, templomosok fúziójából született meg a baváriai illuminati 1776. május 1-én, Adam Weischaupt az ingolstadti egyetem professzora vezetésével. Ezért ünnepli azóta is a május 1-ét és nem azért mert akkor volt a munkás lázadás vagy mert akkor ért véget a 2.világháború – ezeket mindig erre a dátumra tették megtörténté a luciferista illuminátusok, ezzel is tisztelegve ennek a „becses” dátumnak… előkészítve a terepet lucifer eljövetelének.1776.05.01.-ből jön ki római számokkal a 666 ugye az USA dolláron!

Mikor lép életbe a földtörvény?! 2014. május 1.! Akkor miről beszélünk?!

Ha a nyilvános kimondáson túl még cselekednél is…

Sokakat ún. összeesküvés-elméletek gyártására késztet az a valóban zavarba ejtő tény, hogy mind Lincoln, mind Kennedy elnök az USA pénzügyi önállóságának helyreállítása érdekében tett lépéseket a nemzetközi bankár-elit érdekeinek sérelmére kamatmentes pénz kibocsátásával, illetve a pénzkibocsátás jogának visszavételére tett kísérlettel, majd mindketten merénylet áldozatául estek (1865-ben, ill. 1963-ban).

215428_456418081096276_1108658483_n.jpg

Szintén találgatásokra adhat okot, hogy az Egyesült Államok történetének második központi bankját megszüntető Andrew Jackson elnök ellen sikertelen merényletet hajtottak végre 1835-ben. James A. Garfield és William McKinley elnökök pedig, akik nyilvánosan szembehelyezkedtek a pénzügyi elit érdekeivel, merénylet következtében vesztették életüket 1881-ben, illetve 1901-ben. Kennedy elnök hírhedt, egy „monolitikus és könyörtelen összeesküvésről” szóló beszédét szintén nehéz figyelmen kívül hagyni:

Mi mozgatja a szálakat? Illuminati?
TriΔlaterális bizottság?!
Monsanto, CNN, MTV, FOX News…

IZoNshD.jpg

995835_494686137271902_1441756453_n.pngRudolf Steiner 1917. október 28-án egy előadásában Dornachban (GA177) ezt mondta: 

“A nagytőkének sikerült elérnie, hogy a demokrácia a legcsodálatosabb és a leghatékonyabb eszközzé váljon az emberiség egészének kizsákmányolására. 
Általában azt képzeljük, hogy a tőkések, a hatalom ellene van a demokráciának és szemben állnak azzal. 
De ez egy tévedés. Ugyanis a éppen ellenkezőleg a nagytőke és a pénzemberek irányítják és tudatosan támogatják azt, mert ez a demokrácia adja a felszínt, ami mögé el tudják rejteni a valóságot, az emberek kizsákmányolását. 
Ebben egyben megtalálják az önvédelem legjobb eszközeit is a társadalom és a tömegek ellenállásával szemben.”

„Ma az emberek egy olyan csoportja a hangadó, amely uralni akarja a Földet a mozgékony kapitalista gazdaság eszközeivel. 
E csoport a tőle függő embercsoportokat a gazdasági eszközök révén kapcsolja össze és szervezi meg. … 
Mivel az említett csoportot az anglo-amerikai világon belül találni, a jelenlegi hatalmi konstelláció csak alárendelt pillanat, amely minden valódi szembenállást és érdeket elfed. … 
Csak az alábbi alternatíva lehetséges. 
Vagy leleplezi az ember a hazugságot, amellyel a Nyugatnak dolgoznia kell, ha boldogulni akar, és azt mondja: az anglo-amerikai machinátorok egy áramlat hordozói, amelynek gyökerei a francia forradalmat megelőző impulzusban rejlenek, amely a kapitalizmus eszközeivel világuralmat akar megvalósítani, s amely számára a forradalmi impulzusok csupán jelszóul szolgálnak, ami mögé elbújnak; 
vagy átengedi az ember a világuralmat az anglo-amerikai világon belüli okkult csoportnak.”

Forrás: PJ         2013.06.06., http://greenr.blog.hu/2013/06/06/bilderberg_globalis_leleplezes_feltarult_a_a_bezarult

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 thoughts on “Bilderberg globális leleplezés – Feltárult a Δ, a Ο bezárult.

 1. Szevasztok!
  Nagyszerű- jó és szép összetett munka – véleményem ide írtam bővebben:
  http://www.kubinyitamas.hu/forum/11

  Itt csak röviden és velősen: Kérdezem!

  KI AKAR IDŐ ELŐTT MEGHALNI? SENKI! MIÉRT? MERT EZ A NORMÁLIS!
  AZ NEM NORMÁLIS AMIT A GLOBÁLIS BŰNÖZŐK PÉNZURAI MŰVELNEK! MIÉRT? MERT AKI TUDATOSAN TERVSZERŰEN EMBERT ÖL – GYILKOLTAT LE TÖMEGESEN NÉPEK NEMZETEK TELJES KIIRTÁST IS MEGVALÓSÍTVA – AZ HALÁLOS VÉTEK!
  Ezért 2015 év utolsó napján minden nemzet nép állam fiait lányait arra kérem, hogy hathatósan tegyen ellene – tevőlegesen! HOGYAN?
  A BŰNÖZŐKET JUTTASSA A BÖRTÖNBE! MIÉRT? MERT OTT A HELYE! HOGY A TOVÁBBIAKBAN NE TUDJON ÁRTANI AZ EMBERISÉG FEJLŐDÉSÉNEK!
  KÖZHIVATALOK SZEMÉLYEK, JOGI ÉS TERMÉSZETES SZEMÉLYEK ELŐNYBEN – HISZ KÖTELEZŐ NEKIK HIVATALBÓL A FELJELENTÉST MEGTENNI ELLENÜK!
  Tisztelettel:
  id.Kiss László

 2. ” csak a nevezett országok tudják levágni a fenevadat! Oroszország,Kína, Irán. Persze ha akarják! De mivel, a pénz mozgat mindent,még várat magára egy ideig. De előbb utóbb cselekedni kell,mert az nevet utoljára,aki elsőnek üt.

  1. Ez komoly dolog – nem akarom elbagatellizálni, de kényszert érzek, hogy ide idézzem a pénz mozgása c. elmentett írást – SENKI NEM TARTOZIK SENKINEK – ha nekem is volna nyomdagépem – csak nyomnám a fedezetlen papírpénzt és kajánul várnám a szellemi és fizikai munkások befizetéseit amit értékelőállító munkájukért kapnak – érdekes ez – és ez is KÜLÖNÖS FIGYELMET ÉRDEMLŐ –
   olvassátok el és gondolkodjatok el rajta . mi URAL BENNÜNK!

   „….A pénz mozgása

   Franciaországi, kis hegyvidéki szállodába érkezik egy orosz turista, és megkérdezi van-e üres szoba kiadó, és letesz egy 100 euróst a pultra.

   A szálloda tulajdonosa megörült, mert mostanában igen pangott az üzlet, és a legjobb szoba kulcsát adta a vendégnek,
   aki el is indult fölfele a lépcsőn, hogy elfoglalja a szobáját.

   A tulaj fogta a 100 euróst, átrohant a henteshez, kifizetni az előző heti adósságát, és visszament a szállodába.

   A hentes fogta a 100 eurót, és elrohant a gazdához, hogy kifizesse a hitelbe kért disznót, és visszament a boltjába.

   A gazda rohant Jenny hez, a helyi örömlányhoz, hogy kifizesse annak szolgálatait, és ment vissza a farmjára.

   Jenny rohant a szállodába, hogy kifizesse a múlt héten kivett szobák árait, és letette a 100 euróst a pultra.

   Ebben a pillanatban jön le a lépcsőn, és megy a pulthoz az orosz turista, és közli, hogy a szoba nem felel meg és kéri vissza a 100 euróst, és ezzel elment.

   Tulajdonképpen senki nem csinált semmit, és mégis mindenki kifizette az adósságát.

   Na, ennyit a közgazdaságtanról és a gazdasági válságról…..”
   UGYE ÉRTITEK?

   ÉS EGY KÖSZÖNŐLEVÉL ÉS KÍVÁNSÁGOM:

   Köszönöm kedves NEMZETI INTERNETFIGYELŐ, én is hasonlókat kívánok MINT AMIKOR ILYENKOR SZOKÁS a magyaroknak! Az oldanak , hogy megtűrt és itt lehettem – köszönöm ADMINOK áldozatos, önzetlen munkáját – Kívánom, hogy legyen minden embernek vize, hogy szomjan ne haljanak – élelme, hogy ne éhezzenek! Legyen életöröme vágya célja a természetrendjében melyet tisztel és megbecsül, és mindent megtesz, hogy ez mind megvalósuljon!

   szeretettel: id. Kiss László
   ui: ahogy tudom segítem az itteni munkát, ami fontos a sok embertársainknak akik tudni és hinni akarnak a jövőben!:

   1. Ha elolvastuk a Detschland über alles c. cikk 2 elsö részét, már tudjuk:
    Vielen Dank, Herr Kiss. Illik tudnunk maholnap németül!
    Az übermensch-ek a nyakunkon!
    Szebb Jövőt!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: