KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bene Gábor: Mit követett el a gatyáját letoló celeb?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sokan nem tudják – hiszen nem tanították sem az átkosban, sem a bolsevikból polgáriba fordult rendszerváltás után –, hogy a magyar Szent Korona (a világon egyedülálló módon) a nemzeti közösséget, az ország területét és valamennyiünk közös vagyonát, a gyermekeink, unokáink jövőjét is biztosítani rendelt közvagyont is megtestesíti.

A nemzeti közösség ma élő részei pedig mi vagyunk, akiket megaláz a TV 2 nevű adó, amely olyan celebet állít színpadra, aki letolja nekünk a gatyáját. Már ez önmagában egy olyan cselekedet, amin meg kell döbbennünk, hiszen ez csak a balkánon volt divat régebben! De az, hogy a féreg mindehhez a Szent Koronánk másolatát hordta a fején, az agymosottságnak egy újabb szintjét jelzi, amit a szabadosság féktelen tobzódásának és a médiadiktatúra mindenhatóságának köszönhetünk.

Higgyék el, hogy nem az a nyomorult celeb a legnagyobb bűnös! Ő csupán meg akar felelni most annak a trendnek, amely kifosztotta a magyarságot, s a közvagyonunkat szinte teljesen szétrabolva szeretné, az azt jelképező, s a jövőnket jelentő Szent Koronát is nevetségessé tenni.

Csakhogy nem pusztultunk még ki, nem tudtak még mindannyiunkat fogyasztókká degradálni, s nem tuják befogni a pörös szánkat, amivel a halálunkig kiállunk ennek az agyon sanyargatott népnek az igazáért!

Mert nem az itt a kérdés, hogy miért Szent a Koronánk, hanem az, hogy miért működtetik azt a kettősmércét, amely semmit nem enged megkritizálni, ami a kufár szellemtől való, de mindent kritizál, ami magyar?

Nem merik ebben az országban kimondani a pártpolitika művelői azt sem, hogy a bankárkaszt devizaalapú kölcsönei valójában csaló, de „törvénytelen” szerződésben lefektetett uzsorakölcsönök, tehát köztörvényes cselekmények.

Helyette mindenféle „színházi előadásokat” tartanak a kölcsönvevők megmentésére! Ennyi gyávaság láttán, egyre kíváncsibb vagyok, mit tesz most a hatalom ezzel a buta, primitív celebbel, s a gátlástalan megbízóival szemben?

„A törvény írott szövege szerint ugyanis Varga Viktor elkövetett egy bűncselekményt, mert az általa megjelenített poén kifejezetten a Szent Korona lejáratását célozza.

Vitába kell szállnunk azzal a lehetséges ügyészi állásponttal, hogy csak a Szent Korona közvetlen megsértése lenne a bűncselekmény. A Szentkorona erkölcsi és jogi mibenléténél fogva sérül, ha kifejezetten lejárató célzattal alkalmazzák látványként, vagy műsor részeként.

Az az ügy, ahol az ügyészség régebben r megtagadta a vádemelést, az valaminek a reklámozásáról szólt, de ez az eset egy primitív gúnyolódás, ami e törvényi tényállás alá esik”

Nemzeti jelkép megsértése

 1. §Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Indítsunk tehát ügyészi eljárást a celeb és a műsorgazda Tv adó ellen, mert ez bizony a Szent Korona meggyalázása volt, nem improvizálva, hanem tudatosan elkövetve!

Legyen bojkott a magyargyalázó TV 2 ellen!

Ebben az ügyben nem számít, hogy ki Fideszes, ki baloldali, ki Jobbikos vagy civil-nemzeti!

Mindannyiunkat sértett meg a képernyőn keresztül a tudatlanság vámszedője: a média!

Olyan tárgy másolatát tette fejére az embernek látszó szerencsétlenség, amely sokkal többet jelentett az őseink számára, mint a saját életük!

Legyünk hűek az elődeinkhez, indítsuk el a bojkottot a TV 2 ellen, ne nézze többé senki!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 thoughts on “Bene Gábor: Mit követett el a gatyáját letoló celeb?

 1. Kedves Gábor!

  Jó ízlésű, normális értékrendű magyar ember már régóta nem néz TV2-t, meg RTL-t, a többinek meg beszélhetsz Te bojkottról. Falra hányt borsó! A lakosság „kétharmada” ma is ezeket nézi. Ez a mi igazi tragédiánk!!!
  Patmosz

  1. Re:Patmosz
   Teljesen egyet értek azzal amit ír!
   Csak azért írok, hogy lássák a kommentárt olvasók, hogy nem áll egyedül a véleményével.

  2. Én is egyetértek, Gábor! Nem a hülyeségeket kell nézni, nem átkapcsolni kell, ha hülyeséget mutat az adott tv, hanem arra az adóra rá sem kell kattintani. Ettől függetlenül ezt a mocskos „fajzatot” mélyen elítélem, mert akkor is gazságot követett el, ha nem néztük az adott „műsort”!

 2. Inkább az ügyészi eljárás megindításával értek egyet. Hol lehet aláírni?

  1. Tömeges aláírással kezdeményezni a mindenkori tudatlanság,kapzsiság által nemzetsértőket,tolvajokat, ,ígérgetős ,magas titulusokat bátran betöltőket(diploma nélkül???!!…. A tétlenség,a hallgatás bele egyezés…Ők nem állnak meg, mert olyan mélyről jöttek ,hogy minden ,ami vissza taszítaná oda ,ahonnan jöttek: ölési,megsemmisítési cselekedetre ösztönzi őket! Inkább a maffia ,mint hogy vissza jussanak a kiindulópontjukra. Ezzel vannak tisztába és semmi mással.Számukra minden ,blföff,körítés, :mások is így csinálták ,mégis megúszták ,elv amit rajtunk véghez visznek.
   Ki lehet menni az ingyenes programokra a Pl.Hunyadi térre….Olyan elszegényedett népcsoportot, akik ott megjelennek( fogatlan, kölcsön ruha, italos arcok,,,stb. Gyönyörű látvány ..még hatvanas években is tisztább, egyszerűbb és emberbarátibb arcok néztek vissza rám „ingyencirkuszok” adta programokon Hajrá Magyarország…..
   Egy Banki takarítónő több fizetésre van bejelenteve ,mint egy műtősnő az egészségügyben…. Hajrá Magyarok….Tisztelt fehér köpenyben kapsz is kenyeret a boltban….hisz divat lett a koldulás.!!!
   Nyugdijamtól fehér köpenyben ki is állhatok.Ha már nem tudok 8-10 óra után másodállast vállalmi. Hajrá Magyarország.KUPI VAN.. DDG.

 3. Gábor! Jól tetted, hogy nem szólítottad fel a nyilvános házak madámjait, hogy éljenek erkölcsös életet, Te is tudod, hogy ez hasztalan. A nyilvános házakat be kell zárni, mert létezésük erkölcs-és nemzetromboló! Lapatya

 4. Ez nem újdonság! A Nemzet múltját folyamatosan megalázzák.Az MTA-t szét kell zavarni.A rendőrség egy csőd tömeg.1945-től a mindenkori magyar kormány nemzet és hazaáruló!

 5. Megértem a felháborodásotokat. De minek néztek olyat, amit nem szerettek, és számotokra idege. Ja, és van még pár dolog ebben az országban, ami nem másolat. A gyerekszegénység, az elrohasztott oktatás, a munkások kisemmizése, és még sorolhatnám. Akkor minek is ezeket az adókat nézni? Talán azért mert azt várjátok, ha a másolatot leszedi a fejéről, mit vesz még le magáról (főleg ha lány)?
  Nézzetek szét milyen országban élünk aztán lehet háborogni, majd cselekedni..

 6. Kedves Gábor! Évtizedek óta bojkottálom az összes tv-műsort. Kidobtam a készüléket. Nincs szükség családromboló, magyarságromboló behatolóra az otthonunkban. TV bámulás helyett sok értékes dolgot lehet tenni kikapcsolódásként. Nem kell önként alávetni magunkat a hülyítésnek!

 7. Más lenne a helyzet, ha magyar-identitású, magyar-érzelmű ügyészeink és bíráink lennének. Egyébként az az érvelés, hogy „csak” az eredeti koronával való „fajtalankodás” büntethető az említett törvény cikkelye szerint, az teljesen hibás; akkor miért büntetendő az, ha valaki a papírpénzekhez „hasonló” álpénzzel fizet, hiszen az sem „igazi”!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: