KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bayer Zsotyó Miskolcra ment megmondani…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz pesti megmondóembere ne uszítson Miskolcon

A gyengülő Kriza Ákos megsegítésére Miskolcra hívott Bayer Zsolt nem először intéz kirohanást a miskolci Jobbik ellen, valótlanságot közölve programunkról. Bayer olyanokat állított a közpénzből fenntartott Miskolc TV-ben, minthogy a Jobbik brutális eszközökkel távolítaná el a cigányokat Miskolcról, sőt egyenesen meg akarjuk őket ölni.

Itt az erősítés Krizának: A három grácia
Itt az erősítés Krizának: A három grácia

Bayer Zsolt eljön Miskolcra, a köztévében a jobbikosok ellen uszítja a cigányokat, majd távozik. Felelőtlen magatartásával csak azt éri el, hogy a cigánysoron ne lehessen értelmes szót váltani a helyiekkel, akik meglátva minket azonnal azt feltételezik, meg akarjuk őket ölni, hiszen ezt hallották a TV-ben.

[youtube=http://youtu.be/q6MU-1rmq4g]

Bayer Zsolt szavaival szemben a Jobbik programja nem erőszakot hirdet, hanem törvény előtti valódi egyenlőséget. Ma a Jobbik az egyetlen párt, amely nem tesz különbséget ember és ember között származás szerint, miközben a Fidesz és az MSZP rendre etnikai alapon szavaz meg a cigányságnak milliárdokat. Ha Bayer Zsolt valóban kíváncsi lenne a Jobbik megoldására, akkor fantáziálás helyett elolvasná programunkat. Nekünk ugyanis ilyen is van, szemben Kriza Ákossal, aki programalkotás helyett inkább azzal tölti az idejét, hogy Pásztor Albert fotói között keresgélje az örömlányosat.

Bayer Zsolt az általunk alkalmazott érpataki modellt blöffnek nevezi. Nem így az a lyukói kertszövetkezet, amely ennek a módszernek köszönheti, hogy megmenekült a csődtől. Bayer Zsolt talán nem tudja, de egy évvel ezelőtt a Jobbik egy kertszövetkezettel közösen elzárta a vizet azoknál a mélyigénytelen „családoknál” Lyukóvölgyben, akik nem voltak hajlandóak kifizetni a fogyasztásukat. Akkor a baloldal és a Fidesz is tiltakozott, amiért éltünk a jogszabály adta lehetőséggel. Mára azonban azon a vidéken mindenki megtanulta, kevesebbet kell inni a kocsmában, hogy több jusson vízre. A szövetkezet egy évvel ezelőtti 2 milliós tartozása mára eltűnt. És ez nem blöff.

Mindezek után tisztelettel arra kérem Bayer Zsoltot, mielőtt Budapestről Miskolcra jön uszítani, és sértegetni, nem engem, hiszen én közszereplőként „tűrök”, hanem azokat a miskolciakat, akik rám és a Jobbikra szavaztak, fontolja meg, mit mond. Ő nem ismeri a miskolciakat, én igen. Itt, nálunk, ne akarja megmondani, hogy mit kell tennünk a problémáink megoldása érdekében. Ne akarja megmondani, kinek kell felszednie más ürülékét egy önkormányzati ingatlan teraszáról, mert mi nagyon jól tudjuk, kinek kell onnan eltakarítania. Annak, aki odatette! Ha ez egy mélyigénytelen, akkor annak, ha ez Bayer Zsolt, akkor neki. A Miskolcon lerakott szellemi végtermékét mindenképp.

Jakab Péter, miskolci lakos, a Jobbik polgármesterjelöltje

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Bayer Zsotyó Miskolcra ment megmondani…

  1. Ha elszemetesedik az utca akkor a közmunkások takarítanak épp úgy mint az országban bárhol, de a roma lakta településekre soha nem küld közmunkást az önkormányzat, miért?

  2. Rendben van, hogy Bayer a Fidesznek kampányol, mert az „ötös számú tagkönyv” az övé, bár némi kitérőt tett közben bal felé. De ezt a gusztustalan Jobbik ellenes kampányát abba lehetne hagyni. Ne tegyen olyan kijelentéséket, melyeket a jobbikos jelöl nem tett, és ne adja senkinek a szájába a saját, vagy társainak elképzeléseit. A kampánynak nem arról kellene szólni, hogy a másik párt jelöltjeit mindenáron lejáratjuk, csúsztatásokkal, féligazságokkal vagy a fantáziában megjelenő valótlanságokkal, hanem minden párt próbálja meg a saját programjával meggyőzni a polgárokat az alkalmasságukról.
    Úgy látszik, a Jobbik erősödése miatti aggodalmuk sarkalja őket ezekre a nemtelen megnyilvánulásokra. Ezzel egyébként csak a cigányokat hangolják a Jobbik ellen, de akik érintve vannak, azokat nem tudják befolyásolni. Továbbá ne legyenek a fideszesek álszentek, mert kíváncsi lennék, ha az ő környékükön élnének, vagy telepítenének ilyen lakókat, ők mit tennének? Bayer Zsolt ellapátolná a sz…?
    Fabula

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: