Bankcsapda: A kitiltási botrány hátterében a hazai devizahitelezés áll

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bankcsapda

Az Egyesület elnökségi tagjainak okirati bizonyítékokon alapuló álláspontja szerint a kitiltási botrány oka a hazai devizahitelezéssel kapcsolatos súlyos bűncselekmények. A kitiltási ügyben érintett az American International Group (AIG) biztosító és pénzügyi közvetítő társaság, melyet sok milliárdos kár ért.

Az Amerikai Állam számára az is aggályos lehet, hogy a devizahitelezéssel kapcsolatban a Kúria, 2013 december 16. napján és 2014 június 16-án egymással ellentétes tartalmú határozatokat hozott, mellyel kapcsolatban az elnökség szerint kifejezett aggályos, hogy az AIG, éppen 2013 december közepén állapodott meg az egyik legnagyobb hazai pénzintézettel. Az elnökség a csalásokról okirati bizonyítékokkal rendelkezik, ezért az ügyben feljelentést tervez.

Falus Zsolt Ferenc elnök:
 
AIG-Insurance-GroupAzt gondolom, hogy a média felelőssége óriási deviza ügyben is, az agyonsztárolt netadót felkarolva valós felháborodást tudott gerjeszteni a lakosság körében, nem ez a helyzet a deviza ügyben !

Itt felelős vezetők jobb és baloldali pártokhoz köthető személyek és közgazdászok közös kockázatokról és felelősségről beszéltek napi rendszerességgel valamennyi médiában…. az a véleményem, hogy az Amerikai kitiltási botrány nélkül, melyet a nyilvánvalóan az Amerikának okozott súlyos érdeksérelem (AIG) eredményezett…. nagy bajban lennénk.

A jogalkotással és a bírói függetlenség akadályozásával, korrupcióval szemben, ennek a társadalmi csoportnak az érdekei nem tudnak érvényesülni… jogfosztott. Nemcsak a neveket nem merik és nem akarják kimondani, hanem az ügyet sem akarják felfedni !

Elképesztő mennyiségű megosztásokat értünk el, mint a vírus terjed az AIG…. de csak a közösségi oldalakon. A médiában, csak a vak nem látja, hogy teljes hírzárlat van az ügyben !  

Soha nem volt VITA a médiában deviza ügyben …. banki érdekek kiszolgálása 99 %, míg 1 % lehet, az érdekvédelem szerepvállalásainak az összessége a médiában !

De a közösségi oldalak erejét sem lehet lebecsülni és nekünk arra kell készülni, hogy erőt tudjunk felmutatni …. ennek pedig egyedüli eszköze az utcai demonstráció, a tüntetés !

Falus Zsolt Ferenc

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

NIF

3 thoughts on “Bankcsapda: A kitiltási botrány hátterében a hazai devizahitelezés áll

 1. Falus Zsolt „rendesen” eleresztette a fantáziáját. Ennek hatalmas hitelvesztés lesz a következménye. De nemcsak a Bankcsapdával fog kicseszni, hanem az adósokkal is, mert teljesen összezavarja őket. Lassan senkinek nem fognak hinni.
  Az igazat kell megírni !

  1. Nem kell ehhez akkora fantázia, ami épp csak Falus Ferencnek volna – bátorság az annál inkább!!!

   Nem fantázia dolga ez kedves bankár – hazabeszélsz, ébredj fel; „az igazság odaát van!”
   – jobb ha ez életben látod, mint ezután!

   Két nagy antagonisztikus erő formálta meg magát ebben a világban: a szeretet és a birtoklás!
   Én hajlamos vagyok azt mondani: ami uralni akarja a Világot – az tönkre is teszi!!!

   Ébredj fel!
   Megértheted miért kellett meghalnia Jézus Krisztusnak – nem azért jött hogy megváltsa a Világot, hanem azért, hogy megváltoztassa…

   Az parasztvakítás – hogy annak az esetnek úgy kellett lennie…
   Ha tovább- gondolod – megérted!!!

   Kiss Tibor

 2. bankár

  Van egyáltalán halvány fogalmad arról hogy működnek a biztosítók által forgalmazott „életbiztosítások”? Biztos hogy semmi mert az nem más mint pénzmosás! Keress meg a környezetedben egy biztosi üzletkötőt és meséltesd el, hogy zajlik egy életbiztosítás szerződés folyamata, mennyi pénzt fizet be az ügyfél kezdetkor, arra mennyi jutalékot kap az üzletkötő és a maffia módszereken felívelő élősködő vezetők sora, a befizetett összeg sokszorosát kifizetik előre! Miből finanszírozzák ezt? Vegyél magad mellé egy számolni is tudó emberkét aki kiszámolja a futamidő alatt valóságosan alakuló folyamatokat. Azt is vegye figyelembe, hogy a befektetés nyereségének 15-20%-át vissza kell juttatni a szerződ félnek és ténylegesen mennyi kerül jóvá írásra. A biztosító „élet” üzletága sokszorta nagyobb csalás mint a vagyonbiztosítások bármelyik válfaja! Az üzletkötőket bele kényszeríti a cégvezetés a csalásokba ( a jutalék rendszeren keresztül) ezért van a „temetői” kötések sokasága! Csak ezzel nem foglalkozik senki mert olyan homályos az egész, hogy nem is értik és nem közvetlenül érinti a nagy tömeget és baromi nagyokat lehet hazudni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük