KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bajtársiasság Napja – kitartó nemzeti jogvédő küzdelem a bíróságon az igazságtételért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gárdaoszlatás 2009. július 4.

2014. március 24-én és 26-án két egész napos tárgyaláson 24 meghurcolt gárdista és hazafi felperes (köztük Kiss Róbert a Gárda volt főkapitánya) meghallgatásával folytatódott a Fővárosi Törvényszéken annak a 86 jogsértettnek a kártérítési pere, amely a velük szemben 2009. július 4-én, a Bajtársiasság Napján brutálisan és törvényellenesen fellépő rendőri szerv ellen indult.

2010-ben Kiss Róbert keresete alapján a bíróság jogerősen megállapította, hogy az Erzsébet téri békés tiltakozást rendőrség jogellenesen oszlatta fel. Emiatt minden feloszlatás érdekében végrehajtott rendőri intézkedés (pl. 216 fő, köztük Vona Gábor és Kiss Róbert előállítása) törvénytelen és annak elszenvedői kártérítésre jogosultak.

Az első tárgyalásról (2014. december 2.) készült tudósítás itt tekinthető meg:
http://gaudinagytamas.hu/ne_h%C3%A1tr…

A jogsértetteket dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője és Bodnárné dr. Szabó Zsuzsanna ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnere képviseli. A következő tárgyalásra július 9-én 8.30 órai kezdettel kerül sor, ahol a már meghallgatott gárdisták ügyében akár részítélet is születhet.

https://youtu.be/jgwNcI-Y0vk

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: